kim haklı ??

Ekmek yavan olmasın demiş öyle boş ekmek mi götürülürmüş. Sizi düşünmüş. Hem küflü ekmekte doğal penisilin varmış her derde şifaymış. (Yersen)

Yakınlarında Üniversite varsa biyoloji bölümünün laboratuvarına bağışla sen o ekmeği, mikroorganizma açısından zengin duruyor.

Bir de şu var cidden küflü ekmek yiyeen insanlar da var. Bence ara kadını "Aaa anne ilkten ben farketmedim bu ekmek küflenmiş, aman dikkat et kendininkilere ekmek küfü çok zararlıymış" vs de.

canim esine uygun bir dille soyle
eger kvden bilerek getirdiyse bile sana tavsiyem bozuk olan her seyi direkt cope at kafana da takma... yemedikten sonra tartismaya bile degmez...

he belki yaslidir bazi insanlar oyle oluyor...onu da mazur gor....

boyle seylerde sen bir laf edersin patlak verir tartismaya doner bosver at gitsin ne getirirse bozuk olanlari...

hayat kisa be guzelim... bunlara takilma...cok memenun oldum sagolun annee zahmet etmissin de gec git

ilginc valla ekmegin ustune yerlesmis iyice kufler hani bayat olsa 2 gunluk falan bir derece resmen kufe baglamıs ekmegi getirmis heralde ekmek alıp alıp tutuyor kuflensede geline goturup kıllık yapsam diye..

Son düzenleme:
Wuuuu kayinvaliden cok fenaymis. :53:
Birak insanligi, Allah korkusu bile kalmamis bazinlarinda.
Yarin gorursen "Oglun butun ekmegi yedi dun aksam" de...
Tepkisi ne olucak bakalim. :ssz:

resmen art niyet var ya
bi de sadece size özel getirmiş eşiniz yemeyecekmiş fln
bildiğin zehirlemeye çalışıyor heralde sizi

bir dahaki sefere "aaa anne bu küflü/bayat/kokmuş" diyin ve gözünün önünde çöpe dökün.
bir daha getirmez heralde. saygısızlıksa saygısızlık valla yarısı koparılmış küflü ekmeği getiren insanın mantığı nedir çözemedim
madem bu kadar parasına düşkün ertesi gün almasın ekmek o ekmeği yesin
ama yok geline gitsin ki zehirlenip gebersin, töbe töbe.
biz de annemizin biricik kızıyız ki annem bir günlük yemek bile yedirmez bize
böyle bişey yapılsa bana kadın kalpten gider heralde
ayrıca 50 yaş gayet genç bi yaş valla menapozdan şaşırmış kadın heralde.

sabah sabah çok güldüm yaa:1:

bence eşinizin " annem işte..." verdiği tepki yeter sizi rahatlatmaya..benim eşim olsa annem bilerek yapmaz görmemiştir derdi mesela... kadına boşu boşuna bir şey demeyin, bunu yapan insan zaten laftan sözden anlamaz, kavga çıkarmak amacı,

ama illa intikam derseniz, o ekmeği bir hafta daha bekletin koyu yeşil yosun gibi bir şey oluyo, ben unutmuşum bikez oradan biliyorum, ona giderken götürürsünüz ama siz yanlışlıkla olmuş diğer poşeti evde unuttum bu senin getirdiğin ekmek dersiniz:1:

bidefaa mahsus böyle birşey getirdiyse yanlışlıkla olmnuş yada belki tazesini getiricekti karıştırmıştır falan diycem de, sürekli bu şekilde getiriyorsa aynı şekilşde götürür iade ederdim kendisine o utanmıyor benmi çekinicem...

kaynana getirdiğinde sen yersin demiş ya,bu ne diye illa bakılır.eee bakınca anne bu ne diye sorulmaz mı:34:

Eşine gösterseydin hemen ne ayıp şey. Köpeğe bile atmıyoruz biz küflü ekmekleri kusura bakma. Aaaa çok ayıp ama sabah sabah sinirlendim :S

Bu foto gerçek mi :1:

Eee peki madem hep böyle ve rahatsızsınız, insan açıp bakmaz mı bu ne diye sormaz mı ?

Gelirken çöpe atacaktın herhalde unuttun dimi kaynanacığım demez mi :27:

sabah sabah çok güldüm yaa:1:

bence eşinizin " annem işte..." verdiği tepki yeter sizi rahatlatmaya..benim eşim olsa annem bilerek yapmaz görmemiştir derdi mesela... kadına boşu boşuna bir şey demeyin, bunu yapan insan zaten laftan sözden anlamaz, kavga çıkarmak amacı,

ama illa intikam derseniz, o ekmeği bir hafta daha bekletin koyu yeşil yosun gibi bir şey oluyo, ben unutmuşum bikez oradan biliyorum, ona giderken götürürsünüz ama siz yanlışlıkla olmuş diğer poşeti evde unuttum bu senin getirdiğin ekmek dersiniz:1:

aayy evet en güzel ders bu olur..yosun gibi olduğunda geri götürmek ve ziyan olmsın dedm demek :52: :52:

Yanlış görmedim değilmi ekmek küflüydü :30::30:
Madem getiriyor bunu sofraya beraberce oturun buyrun sizde yiyin deyin,belki anlar o zaman ...

Yani çok şaşkınım .
Garipsedim ekmeğe ilk baktığında aaa bu ne demez mi insan.
Açıkcası insan ister istemez şaşırdığını belli eder.
Kim görse bunu bu küflenmiş demez mi ? Bende mi sorun var anlamadım. Siz dediniz mi bu küflenmiş anne ? diye ?
Ben böyle bir ekmek geldiğine inanamıyorum nedense :S
Böyle bir ekmeğin geleceğini mantığım almıyor kusura bakmayın.
Bu ekmek bilinçlide gelmez.
Sonuçta bu kadın artniyetliyse bunu kocana göstereceğini bilir. Göz göre göre bu ekmeği getiremez.
Bu ekmek geldiyse ya kadın farkında olmadan getirdi , ya yanlış poşeti tuttu getirdi yada görmüyor ama artniyet olduğunu sanmıyorum.
Yorumlar yine dibe vurmuş.
Ya bir düşünün kim bilinçli böyle ekmek getirir.
Kötü niyetli olsa zaten oğlunun bunu öğreneceğini düşünürde getirmez zaten.
Hanfendi anne bu ne demiş mi ? Kadın ne demiş ? Bunlar önemli bence. Belki normal bişeyler getirdiğini sanıyordu. Ben artniyet olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl bi insan o ya,
evdeki bayat ekmek başkasına verilir mi???? hemde küf tutmuş..
hazırlasaydın bi masa, ekmeğide koysaydın önüne, anlardı hatasını......

Son düzenleme:
Back
X