- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sinir bozucu aramazsa aramasın..önce senınle nasıl konusması gerektıgını ogrensin..kızlar uzun süreli bi ilişkim var
o 25 ben 22 yasındayım
gecen hafta sevgilimle telde konusuyoduk. kendisi son bir ayda sürekli gevşek gevşek konuşmaya başlamıstı.
örnek vermek gerekirse kendisi cafe işletiyo.
ya benim bu kafeye de ne güzel kızlar geliyo ya taş mübarek falan
beni kızdırmaya çalışıyo güya. ben de güler geçerdim.
o da ama hiç biri benim bebeğimin tırnağı etmez falan der tatlıya bağlardı.
ama son günlerde şakayı kaka yapmaya başlamıştı.
artık her tel görüşmemizde görmen lazım burdan bi kız geçti off .... nasıl kalça be üff tam fıstık...
yok böyle bişey olamaz ya sarışın balık etli fıstık mübarek falan daha neler nelerrr..
bana takılıyo güya kendince öküz..
ben ilk başta gülsem geçsem de sonradan bana batmaya başladı bu tarz konuşması.ben de eğer böyle konuşucaksan telefonu kapatıyorum dedim en son . hayır ben kapatmak istemiyorum dedi.
ben de o zaman yüzüne kapatmak zorunda kalıcam dedim. nerdee sende o cesaret dedi.
ben de böyle konuşmaya devam edersen görürsün cesaretimi dedim.
o da bak şimdi nasıl devam ediyorum şu an burdan bi yavru geçiyooo off derken kapattım suratına teli.
kii en sinir olduğu şey budur. ve beyefendi beni bu olay üzerinden tam bir hafta geçmesine rağmen aramadı. ben yüzüne kapadım ya ben suçluyum tabii ben arıcam.
ben de aramadım elbet. hem suçlu hem güçlü zeytinyağı resmen ya.
o söylediklerinde gerçeklik payı olmadığını ben biliyorum. sorsanız şaka da mı yapamıcaz der.
ben erkek sinek desem olay çıkar ama.
bir gülersin iki gülersin şakaya. aylarca rahatsız olunduğu belirtilmesine rağmen devam etmek de ne demek.
ve benimle bu şekilde konuşabilme cesaretini nerden alıyo.
abartıyo muyum ben
inanın kıskançlıkta ilgili değil. kıskanmadım onu. bana saygısızca davrandığını düşündüğümden bu kadar sinirlendim.
bu tepkim onu kızlardan kıskanmamdan dolayı değil. hiçe sayılmamdan dolayı............
kızlar uzun süreli bi ilişkim var
o 25 ben 22 yasındayım
gecen hafta sevgilimle telde konusuyoduk. kendisi son bir ayda sürekli gevşek gevşek konuşmaya başlamıstı.
örnek vermek gerekirse kendisi cafe işletiyo.
ya benim bu kafeye de ne güzel kızlar geliyo ya taş mübarek falan
beni kızdırmaya çalışıyo güya. ben de güler geçerdim.
o da ama hiç biri benim bebeğimin tırnağı etmez falan der tatlıya bağlardı.
ama son günlerde şakayı kaka yapmaya başlamıştı.
artık her tel görüşmemizde görmen lazım burdan bi kız geçti off .... nasıl kalça be üff tam fıstık...
yok böyle bişey olamaz ya sarışın balık etli fıstık mübarek falan daha neler nelerrr..
bana takılıyo güya kendince öküz..
ben ilk başta gülsem geçsem de sonradan bana batmaya başladı bu tarz konuşması.ben de eğer böyle konuşucaksan telefonu kapatıyorum dedim en son . hayır ben kapatmak istemiyorum dedi.
ben de o zaman yüzüne kapatmak zorunda kalıcam dedim. nerdee sende o cesaret dedi.
ben de böyle konuşmaya devam edersen görürsün cesaretimi dedim.
o da bak şimdi nasıl devam ediyorum şu an burdan bi yavru geçiyooo off derken kapattım suratına teli.
kii en sinir olduğu şey budur. ve beyefendi beni bu olay üzerinden tam bir hafta geçmesine rağmen aramadı. ben yüzüne kapadım ya ben suçluyum tabii ben arıcam.
ben de aramadım elbet. hem suçlu hem güçlü zeytinyağı resmen ya.
o söylediklerinde gerçeklik payı olmadığını ben biliyorum. sorsanız şaka da mı yapamıcaz der.
ben erkek sinek desem olay çıkar ama.
bir gülersin iki gülersin şakaya. aylarca rahatsız olunduğu belirtilmesine rağmen devam etmek de ne demek.
ve benimle bu şekilde konuşabilme cesaretini nerden alıyo.
abartıyo muyum ben
inanın kıskançlıkta ilgili değil. kıskanmadım onu. bana saygısızca davrandığını düşündüğümden bu kadar sinirlendim.
bu tepkim onu kızlardan kıskanmamdan dolayı değil. hiçe sayılmamdan dolayı............