• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kim haklı

Tabikide sen haklısın. Gerçekten öküz biriymiş. Bu kadar çok şakasını yapan biri düşündürür beni, acaba gerçekten mi diye...

Bence kesinlikle haklısın sevgilinin amacı şaka yapmak da olsa saygı duyması gerekirdi rahatsiz olduğunu bile bile devam etmemesi gerekirdi.

Gerçekten gevşekmiş k.bakmayın da..
Ben olsam asla konuşmazdım bir daha öküz ya.

Sen haklısın, sevgilin kaşınmış, sen de kaşımışsın. Hem bence söylediklerinin şakası bile kötü, tamam her erkek bakar, düşünür ama sanki sen amcasının oğlu musun ki böyle seninle mahalle ağzıyla konuşuyor ? Şakanın da bir sınırı var. Fırsat verme böyle şeylere, barışırsınız üzülme, ama barışınca da söyle bir duymak istemiyorum böyle şeyler diye.

Bence siz haklisiniz aramayin. Ararsaniz o yuzu bulut iyice abartir. Kendiside aramiyosa aramasin. Seven adam telefon suratina kapandi diye hemde suclu oldugu halde sevdigini birakmaz

Bence çok haklısın yaşını başını almış biri yani neyin peşinde anlamadım. İnsanın siniri bozuluyor tabi. Bekle arıcak. Benim yapamadığımı sen yap kaçan kovalanır. Hatasını anlasın. 1 değil 2 değil bu ne be. İçinden geçmese bile bunu bilsek bile bi yere kadar.

kızlar uzun süreli bi ilişkim var
o 25 ben 22 yasındayım

gecen hafta sevgilimle telde konusuyoduk. kendisi son bir ayda sürekli gevşek gevşek konuşmaya başlamıstı.

örnek vermek gerekirse kendisi cafe işletiyo.

ya benim bu kafeye de ne güzel kızlar geliyo ya taş mübarek falan

beni kızdırmaya çalışıyo güya. ben de güler geçerdim.
o da ama hiç biri benim bebeğimin tırnağı etmez falan der tatlıya bağlardı.

ama son günlerde şakayı kaka yapmaya başlamıştı.
artık her tel görüşmemizde görmen lazım burdan bi kız geçti off .... nasıl kalça be üff tam fıstık...

yok böyle bişey olamaz ya sarışın balık etli fıstık mübarek falan daha neler nelerrr..

bana takılıyo güya kendince öküz..

ben ilk başta gülsem geçsem de sonradan bana batmaya başladı bu tarz konuşması.ben de eğer böyle konuşucaksan telefonu kapatıyorum dedim en son . hayır ben kapatmak istemiyorum dedi.

ben de o zaman yüzüne kapatmak zorunda kalıcam dedim. nerdee sende o cesaret dedi.

ben de böyle konuşmaya devam edersen görürsün cesaretimi dedim.

o da bak şimdi nasıl devam ediyorum şu an burdan bi yavru geçiyooo off derken kapattım suratına teli.

kii en sinir olduğu şey budur. ve beyefendi beni bu olay üzerinden tam bir hafta geçmesine rağmen aramadı. ben yüzüne kapadım ya ben suçluyum tabii ben arıcam.

ben de aramadım elbet. hem suçlu hem güçlü zeytinyağı resmen ya.

o söylediklerinde gerçeklik payı olmadığını ben biliyorum. sorsanız şaka da mı yapamıcaz der.

ben erkek sinek desem olay çıkar ama.

bir gülersin iki gülersin şakaya. aylarca rahatsız olunduğu belirtilmesine rağmen devam etmek de ne demek.
ve benimle bu şekilde konuşabilme cesaretini nerden alıyo.

abartıyo muyum ben

inanın kıskançlıkta ilgili değil. kıskanmadım onu. bana saygısızca davrandığını düşündüğümden bu kadar sinirlendim.

bu tepkim onu kızlardan kıskanmamdan dolayı değil. hiçe sayılmamdan dolayı............
çok sinir bozucu aramazsa aramasın..önce senınle nasıl konusması gerektıgını ogrensin..

Oh iyi yapmissin çokta haklisin o ne öyle ya

kızlar uzun süreli bi ilişkim var
o 25 ben 22 yasındayım

gecen hafta sevgilimle telde konusuyoduk. kendisi son bir ayda sürekli gevşek gevşek konuşmaya başlamıstı.

örnek vermek gerekirse kendisi cafe işletiyo.

ya benim bu kafeye de ne güzel kızlar geliyo ya taş mübarek falan

beni kızdırmaya çalışıyo güya. ben de güler geçerdim.
o da ama hiç biri benim bebeğimin tırnağı etmez falan der tatlıya bağlardı.

ama son günlerde şakayı kaka yapmaya başlamıştı.
artık her tel görüşmemizde görmen lazım burdan bi kız geçti off .... nasıl kalça be üff tam fıstık...

yok böyle bişey olamaz ya sarışın balık etli fıstık mübarek falan daha neler nelerrr..

bana takılıyo güya kendince öküz..

ben ilk başta gülsem geçsem de sonradan bana batmaya başladı bu tarz konuşması.ben de eğer böyle konuşucaksan telefonu kapatıyorum dedim en son . hayır ben kapatmak istemiyorum dedi.

ben de o zaman yüzüne kapatmak zorunda kalıcam dedim. nerdee sende o cesaret dedi.

ben de böyle konuşmaya devam edersen görürsün cesaretimi dedim.

o da bak şimdi nasıl devam ediyorum şu an burdan bi yavru geçiyooo off derken kapattım suratına teli.

kii en sinir olduğu şey budur. ve beyefendi beni bu olay üzerinden tam bir hafta geçmesine rağmen aramadı. ben yüzüne kapadım ya ben suçluyum tabii ben arıcam.

ben de aramadım elbet. hem suçlu hem güçlü zeytinyağı resmen ya.

o söylediklerinde gerçeklik payı olmadığını ben biliyorum. sorsanız şaka da mı yapamıcaz der.

ben erkek sinek desem olay çıkar ama.

bir gülersin iki gülersin şakaya. aylarca rahatsız olunduğu belirtilmesine rağmen devam etmek de ne demek.
ve benimle bu şekilde konuşabilme cesaretini nerden alıyo.

abartıyo muyum ben

inanın kıskançlıkta ilgili değil. kıskanmadım onu. bana saygısızca davrandığını düşündüğümden bu kadar sinirlendim.

bu tepkim onu kızlardan kıskanmamdan dolayı değil. hiçe sayılmamdan dolayı............

terbiyesiz herif bu ne böyle b...unu çıkarmış hiç arama canım

Yaptigi saka degil saygısızlık. Bu zamana kadar bunu uzatmasina izin verdigin icin sen de haksizsin.

sen haklısın..
kesinlikle arama..
ararsa da soğuk konuş.
anlasın böyle şakaları yapmaması gerektiğini.
eğer sen ararsan eline koz vermiş olursun.. amiyane tabir olacak ama "tükürdüğünü yalamak" gibi..

25 yaşındaki adamın konuşmasına bak. üstelik uyarıdan da anlamıyor.
bırakın aramasın saygısız. çok konuşanı az dinleyeceksin.

ne zaman bu nicki görsem düşünürüm
acaba bunu yazan abla mı kardeş mi diye
ikisi bir üyelik kullanıp milletten yorum alıp konuyla ilgilenmedikleri için
bide sonra..
şimdi soruyorum bacım sen abla mısın kardeş mi
ayırın şu üyelikleri yaaa insanları da keklemeyin
sanki parayla üyelik

Sizinle öyle konuşma cesaretini sizden alıyor.

Siz "anlayışlı" görünmek adına gülüp geçmeseydiniz, ilk espride(!) tepkinizi gösterseydiniz bir daha bulamazdı o cesareti.

Size hiç saygı duymamış, siz de bunu hoş karşılamışsınız.

bak vallahı o herıfı gerı ararsan hakkımı helal etmem surda yorum yapıyorum hak gectı sımdı bak..arama ha sakın cok pıs hırs yaptım bekler o hödük şimdi ahlaksız terbıyesız pıs agız

bir hafta geçmiş ve aramamış hea oyle mi daha da ararsa ve sende açarsan hiçbirşey demiyorum.. bile bile yangına gitmekden başka birşey olmaz bu. ne hadsiz insanlar var ya

Back
X