Kim hakli?

Duyqu Melisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
35
17
3
30
Merhaba arkadaslar bir kv vakasida benden . Once biraz bilgi vereyim.
Kayinvalidem dogum yaptigim donemde lohusaligim bitinceye kadar hergun bizde kaldi evi 10 dklik yol olmasina ragmen neymis lohusali kadin yanliz birakilmazmis o ise gittiginde nasil yalniz kaliyordum acaba? Lohusaligim bittigi zamandan sonrada hergun gelmeye devam etti ve birgun esime kizdigim bir vakitte geldi kardeside yanindaydi haliyle bnm moral sifirdi basladi la havle deyip durmaya esim disariya sigara icmeye ciktiginda kalkin kalkin gidiyoruz dedi kardesine ne oluyo dedim domusup duruyorsun domusuk dedi bende bunu duyunda defol diye bagirdim ne oluyoda domusuluyo dedi bende sana ne esimle aramizda dedim suratsiz diye bagirdi ustune yurudum defol diye esim sesleri sonradan duymus geldi benim uzerime yurudu el kaldirdi (vurmadi) yeter artik diye sizin derdiniz ne diye bagirdi kv esimin uzerime geldigini gorunce 180 derece dondu oglum oyle olmaz falan kavga etmeyin bilmem ne birde kalkmis diyor ki bismillahsiz tuvalete girdiginden boyle oluyo bilmem ne diyor sanki ortaligi karistiran ben misim gibi
asil sorum sa su
cocuguma dogdugundan beri babannem degilde annem diyor bir iki kere o cocugun annesi benim diye laf carptim ama hala devam ediyor aksam esime artik uyarmasi gerektigini ben uyarirsam kotu olacagini anlattim senin annende diyo dedi ki annem bir iki kere soyledi ve uyardim gelen misafirden boyle birsey duydugumdada uyardim dedim iste bize sana birsey olsa o kadin bakacak dese ne olur bni arada birakiyorsun dedi anneannede babaannede anne yarisidir dedi gitti yatti. Ama ben benden baskasinin cocuguma annem demesini istemiyorum elimden alacaklarmis gbi geliyor. Hangimiz hakli ne yapmaliyim ? Yardiminiza ihtiyacim var.

Bu düşüncesiz aileleri akşamdan sirkeli suya yatırıp, sonra çamaşır duyuna basın. Ardın da yumuşatıya yatırın anca düzelirler.

Adamların malzemesi bu, ama eşinin durumu farketmediğini sanma. eVLENİNCE herkes kendi ailesine sahip olsun arkadaş, otu çöpü bahane edip şu çocukları bi kendi hallerine bırakamadılar gitti. İlla kavga olcak, illa kırgınlık olcak... Rahat durun bi herkes ne yapacağını bilsin..

Eşin dengeleyecek kendi annesini, sen de seninkini... olay bu yaw..

domuşuk ne ola ki geniş aile dizisinde bir domuşuk sevim vardı

ne demek istediklerini hiç anlamazdım

Lohusa psikolojisi ve doğum sonrası aşırı sıkıntılı geçiyor diye biliyorum. Bi de üzerine kayınvaliden gelmeseydi keşke. . ''Defol'' ben ne olursa olsun diyemezdim sanırım. Keşke o kelimeyi tutsaydınız içinizde. Bazı şeyler geri dönülmez yola sokuyor böyle. . Bu kelimeyi hiç unutmayacaklar.

Çocuğu herkesten kıskanma psikolojisi de normal diye biliyorum. Eşini çocuktan, çocuğunu herkesten ilk başlarda kıskanırsın ama sonra geçer. .

Noktalama işareti yok.. Anlaşılmıyor..
domusluk nedir?

Ayrıca haksız olduğunuzu düşünüyorum. Üstüne yürümeniz, defol demeniz hiç doğru ve hoş şeyler değil.. Empati yapın biraz.. Eşiniz annenize demiş olsa?
Saygı sınırını aşmamak lazım.. Haklı bile olsanız..

Iyi de bunları Kv ile sen çözeceksin

Madem istemiyordun sende kalmasını kalma gerek yok diyecektîn

Maden annem demesini istemiyorsun bunu sen söyleyeceksin eşin nasıl karışsın ki buna bir de adın kocasını doldurmuşsa çıkar

Ne düşünüyorsan net olarak söyle o kavga çıkarırsa da uyma

ben böyle istiyorum bu benim kuralım de dön arkanı git gerisini Kv düşünsün

hassas dönemdesiniz, lütfen sakin. Bu gibi durumlarda 3 kez nefes alın vemümkünse odadan bir süre uzaklaşın, tepkinizi daha sonra verin en sağlıklısı bu olacaktır. Bu dönem biraz sabır sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…