• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim hakli?

tepkin faslasıyla abartı. defol diyip sonra nasıl bidaha onun yuzune bakcaksın.
belliki surekli surat asmışsın ondan demiş. onun yerine guzelce eşinle konuşup hergun gelmesine gerek kalmadığını anlatmanız gerekirdi.
İnanin hergun anlattim birde herkes haksiz diyenlere sunu sormak istiyorum bu forumda kv ile 8 gun bile klmak istemeyenler varken bnm lohusa halimle 40 gun ustune 20 gun daha ayni evde kalip nasil gulmemi bekliyorsunuz

sizde pek fenasınız.Eşinin annesine defol denir mi?? Ayrıca çocuğunuza siz dahil kimse annem diye sevmeyin bu tarz hitaplarla çocukların algıları ile oynamayın.

İnanin hergun anlattim birde herkes haksiz diyenlere sunu sormak istiyorum bu forumda kv ile 8 gun bile klmak istemeyenler varken bnm lohusa halimle 40 gun ustune 20 gun daha ayni evde kalip nasil gulmemi bekliyorsunuz
benim kv akraba cocuklarına bile annem diyo. kesin benimkine de der çunku onunki bi tuhaf alışkanlık. o yuzden bişey demem heralde.
bi tarafdan anlayabiliyorum bunalmışsun ama defol demen ağır kaçmış.
benim kv de diyo lohusalıkta kalır bakarım diye. bende ilk iki hafta annem gelcek o bakar sonra sen gelirsin dedim gönlü olsun diye.. baktım rahatsız oluyorum geceleri kalmana gerek yok diye eşimle söylerim nasıl olsa cok yakınız oturuyoruz

Merhaba arkadaslar bir kv vakasida benden . Once biraz bilgi vereyim.
Kayinvalidem dogum yaptigim donemde lohusaligim bitinceye kadar hergun bizde kaldi evi 10 dklik yol olmasina ragmen neymis lohusali kadin yanliz birakilmazmis o ise gittiginde nasil yalniz kaliyordum acaba? Lohusaligim bittigi zamandan sonrada hergun gelmeye devam etti ve birgun esime kizdigim bir vakitte geldi kardeside yanindaydi haliyle bnm moral sifirdi basladi la havle deyip durmaya esim disariya sigara icmeye ciktiginda kalkin kalkin gidiyoruz dedi kardesine ne oluyo dedim domusup duruyorsun domusuk dedi bende bunu duyunda defol diye bagirdim ne oluyoda domusuluyo dedi bende sana ne esimle aramizda dedim suratsiz diye bagirdi ustune yurudum defol diye esim sesleri sonradan duymus geldi benim uzerime yurudu el kaldirdi (vurmadi) yeter artik diye sizin derdiniz ne diye bagirdi kv esimin uzerime geldigini gorunce 180 derece dondu oglum oyle olmaz falan kavga etmeyin bilmem ne birde kalkmis diyor ki bismillahsiz tuvalete girdiginden boyle oluyo bilmem ne diyor sanki ortaligi karistiran ben misim gibi
asil sorum sa su
cocuguma dogdugundan beri babannem degilde annem diyor bir iki kere o cocugun annesi benim diye laf carptim ama hala devam ediyor aksam esime artik uyarmasi gerektigini ben uyarirsam kotu olacagini anlattim senin annende diyo dedi ki annem bir iki kere soyledi ve uyardim gelen misafirden boyle birsey duydugumdada uyardim dedim iste bize sana birsey olsa o kadin bakacak dese ne olur bni arada birakiyorsun dedi anneannede babaannede anne yarisidir dedi gitti yatti. Ama ben benden baskasinin cocuguma annem demesini istemiyorum elimden alacaklarmis gbi geliyor. Hangimiz hakli ne yapmaliyim ? Yardiminiza ihtiyacim var.

Kim haklı bilmiyorum ama maşallah ailenizde herkes pek bir edepsiz, bebeğiniz hep arada kalacak gibime geldi, miniğe sabırlar diliyorum :KK43:

hadi kvaliden fena seninde ondan altta kalır yanın yok bacım, üste yürümeler, defol demeler.
Kadın iyi kötü yanında olmuş işini görmüş işte istemiyoduysan hiç güzel bir dille gerek yok gelme anne rahat edemiyorum öyle diye söyleseydin, üstüne yürüyen insan her şeyleri söyleyebilir herhalde.

Sen önce kendine çeki düzen ver derim bak beben olmuş.

Sizin haksız olmanız defol vb tepkilerinizden kaynaklanıyor. Kalmasını istemiyorsanız şuan defol demek yerine daha önce daha farklı şekilde evden gönderebilirsiniz. Şuan daha iyi olmadı yani durum.

Merhaba arkadaslar bir kv vakasida benden . Once biraz bilgi vereyim.
Kayinvalidem dogum yaptigim donemde lohusaligim bitinceye kadar hergun bizde kaldi evi 10 dklik yol olmasina ragmen neymis lohusali kadin yanliz birakilmazmis o ise gittiginde nasil yalniz kaliyordum acaba? Lohusaligim bittigi zamandan sonrada hergun gelmeye devam etti ve birgun esime kizdigim bir vakitte geldi kardeside yanindaydi haliyle bnm moral sifirdi basladi la havle deyip durmaya esim disariya sigara icmeye ciktiginda kalkin kalkin gidiyoruz dedi kardesine ne oluyo dedim domusup duruyorsun domusuk dedi bende bunu duyunda defol diye bagirdim ne oluyoda domusuluyo dedi bende sana ne esimle aramizda dedim suratsiz diye bagirdi ustune yurudum defol diye esim sesleri sonradan duymus geldi benim uzerime yurudu el kaldirdi (vurmadi) yeter artik diye sizin derdiniz ne diye bagirdi kv esimin uzerime geldigini gorunce 180 derece dondu oglum oyle olmaz falan kavga etmeyin bilmem ne birde kalkmis diyor ki bismillahsiz tuvalete girdiginden boyle oluyo bilmem ne diyor sanki ortaligi karistiran ben misim gibi
asil sorum sa su
cocuguma dogdugundan beri babannem degilde annem diyor bir iki kere o cocugun annesi benim diye laf carptim ama hala devam ediyor aksam esime artik uyarmasi gerektigini ben uyarirsam kotu olacagini anlattim senin annende diyo dedi ki annem bir iki kere soyledi ve uyardim gelen misafirden boyle birsey duydugumdada uyardim dedim iste bize sana birsey olsa o kadin bakacak dese ne olur bni arada birakiyorsun dedi anneannede babaannede anne yarisidir dedi gitti yatti. Ama ben benden baskasinin cocuguma annem demesini istemiyorum elimden alacaklarmis gbi geliyor. Hangimiz hakli ne yapmaliyim ? Yardiminiza ihtiyacim var.

kv patavatsız ve oyuncu
bacısı kaba ve lüzumsüz
sen atarlı ve gereksiz takıntılı..
bilemedimki kim haklı..

Psikolojini cok saglikli bulmadim. Babaaaanem diyene kadar annem desin yada cocugun ismini desin. Ben takmazdim

Back
X