Kim haklı?

Senin saat için bütçen neydi? Normalde kıza bir sürü takı falan takılıyo bilezikti setti tek taş. 2 binlik saat bu durumda çok makul. İstemesi mi tuhaf oldu. İmkan varsa ben eşim güzel saat taksın isterim yani.

Koydu falan ne kadar sacma cocuk musun?
Her sakanin altinda bi gercek vardir
Saat sana pahali gelmis olacak ki o cumleyi deyivermissin
Sevgilin gayet te hakli

Koydu mu...gibi lafları kadınlara hiç yakistiramiyorum ben. Erkeklere de yakışmıyor da kadının agzina hiç olmuyor. Ona sinirlendi bence.

erkek arkadaşın haklı bence bir haklı arıyorsan. Şakayı çok uzattığını biliyosun karakterinin böyle olduğunu kendin söylemişsin huyu böyle diye. senin lafın agır olmuş

Bi kere saka yapmis ikinci kez soylemesine gerek yoktu ikinci kez soylucek kadar esprituel bir insanin senin verdigin cevaba bozulmamasi gerekir ordada mecazi bir anlam var sonucta

Sevyesiz bi konusma olmus erkektir ya ole laf konusulur mu bn konussam var yaaa dusunmeiyorum

Bazı ciftler vardır işin içine para girdiginde boyle samimiyetsizlesir, cirkinlesirler.. Sizde o çiftlerdensiniz. Muhabbet igrenc. Esim bana aldiğı tektasin fiyatini evlendigimizde bile soylemedi kendi ağzıyla. Böyle şeylere gerek yok. Siz evlensenizde (evlilik içinde bu para işleri tamamen ortak olacak) mutlu olabileceginizi sanmiyorum para mevzusuna baya cirkinlesirsiniz. Daha tektaştan başlamışsınız.

Aslında traji komikiki tarafta espirili abartıp suyunu çıkarırsınız.bence mesaj at koyma lafı zoruna gitmiş madem seninle kesmekte bana koydu de umarım bundan da kavga cikmaz:)

En başta ben sevgilime illa pırlanta diye dayatmalar yapmam .
Güzel bi yüzük olsun altının suyu mu çıktı ?
Adama aldırırsan 3 bin tl lik yüzük o da o civarda saat bekler doğal olarak .
Kendi durumun yok anladığım kadarıyla ama karşı tarafı hiç düşünmemişsin .

Özür dilemelisin bence. Ayrıca 2.000 tl iyi bir saat için oldukça düşük bir tutar. Erkeklerin tek aksesuarı saat diye düşünürsen güzel şık bir saat 5.000 tl'den başlıyor zaten.

Amaaan evlenmeden once boyle birbirne girmeler cok fazla yasaniyo. Siz daha yeni baslamissniz. Sonrasini gorebiliyorsan onun yaninda mutluysan guveniyorsan evlen.Birak gelsinler. Adam 3bini 1yuzuge vermis sen istedin diye,taki seti bilezik vs de alinablirdi ucuz bi yuzukle mesela o paraya.
Daha aile isin icine girince bunlara kavga bile demezsinz

Ben secım yaparken hıcbır sınırım olmayacak, Eşim diyeceğim insan benden istemeye hakkı oldugu ama aldırmaya kıyamadığı ıcın sakaya vurduğu saate karşılık birde ''koydu mu ?'' diye sorsam... Su an evli olmazdık herhalde.. Aynısı bana yapılsa bende aynı tepkiyi verebilirdim.Yakısmamıs sıze bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…