Kim hakli ???

Kim haklı????

• Eşin

OY: 8 13,3%
  • Sen

OY: 52 86,7%

• Ankete Katılan
    60
Gereksiz muhabbet, samimiyet sevmediğim için sizi haklı buldum. Ortada eşinizin ya da kadının bir art niyeti olduğunu sanmıyorum ama ne gerek var böyle muhabbetlere? Dostunuz, yakınınız, sürekli görüştüğünüz bir insan olsa anlaşılır da...

Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum nasıl başlayacağımı bilemiyorum size eşimle aramda geçen bir olayı anlatmak istiyorum ve kim hakli onu öğrenmek istiyorum .. olay şöyle başlıyor biz köyde oturuyoruz eşimin bir akrabası çıkıp geldi bir gün köye taa kaynanamin düğününde gelmiş köye son olarak sizin anlayacağınız yıllar sonra köye geldi bu kadın yaşı da 40 45 arası bir şey bu kadını köyde ki hiçbir kadın sevmiyor zaten eşim faceden bunu eklemiş oğlunu kızını falan geçen gün eşim bunun kızının fotoğrafına yorum yapmış kızı da liseye gidiyor maşallah nazar değecek yazmış bu bahsettiğim kadında yani kızın annesi ee kime benziyor yazmış eşimde tabi ki sana yazmış bende bu konuşmaya kızdım kadina da iltifat etmiş oluyor diye düşündüm kiskanmadim sadece eşimin bu tarz konuşmasına kızdım eşimde saçma diyor bu düşünceme ve bu kadın çok rahat bir insan ben öyle değilim sizce kim hakli
SİZ HAKLISINIZ
ÇOK GEREKSİZ BİR USLUP EVLİ BARKLI ADAM
DİĞERİ DE KOCAMAN KADIN

Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum nasıl başlayacağımı bilemiyorum size eşimle aramda geçen bir olayı anlatmak istiyorum ve kim hakli onu öğrenmek istiyorum .. olay şöyle başlıyor biz köyde oturuyoruz eşimin bir akrabası çıkıp geldi bir gün köye taa kaynanamin düğününde gelmiş köye son olarak sizin anlayacağınız yıllar sonra köye geldi bu kadın yaşı da 40 45 arası bir şey bu kadını köyde ki hiçbir kadın sevmiyor zaten eşim faceden bunu eklemiş oğlunu kızını falan geçen gün eşim bunun kızının fotoğrafına yorum yapmış kızı da liseye gidiyor maşallah nazar değecek yazmış bu bahsettiğim kadında yani kızın annesi ee kime benziyor yazmış eşimde tabi ki sana yazmış bende bu konuşmaya kızdım kadina da iltifat etmiş oluyor diye düşündüm kiskanmadim sadece eşimin bu tarz konuşmasına kızdım eşimde saçma diyor bu düşünceme ve bu kadın çok rahat bir insan ben öyle değilim sizce kim hakli

Haklisin da esin kac yasinda peki

Esin haksiz..Eger okuyacaksa da bu yazimi..
Guzel abi..El alem icin esinle kotu olmaya ne gerek var...Sanane milletin kizindan kime cektiginden..Evet sen civikca ve sacamaca bir hareket yapmissin..yapmissin bir de tuy dikiyorsun bari tmm karicim haklisin birdaha yapmayacagim de ozur dile konu kapansin sen birde ustte cikiyorsun..Senn o yazini goren diger akrabalarin demeyecek mi aaa x e bak ne ayip evli barkli adam die...Sahsen ben akrabaniz olsam derim yani..Birde kullanmayi hala bilmiyorsan kullanma guzel abi su face.i yuvandan daha onemli degl.

Eşin hatalı kısa ve net elalemin karısına kızına iltifat ne demek!! ben olsam samimiyet yok bir kan bağı yok kızardım hiç açıklama yapmaya gerek yok...

Back
X