- 29 Haziran 2009
- 936
- 1.985
- 113
- 38
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Çünkü çenemizi tutamıyoruz. Bizim içimiz neyse dışımız da o. İstisnalar var ama kadınlar geneli böyle.Biz olsak hemen kabulleniriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü çenemizi tutamıyoruz. Bizim içimiz neyse dışımız da o. İstisnalar var ama kadınlar geneli böyle.Biz olsak hemen kabulleniriz
Çünkü çenemizi tutamıyoruz. Bizim içimiz neyse dışımız da o. İstisnalar var ama kadınlar geneli böyle.
Kesinlikle katılıyorum ☺☺☺
Ne çok sıkıp boğ, ne serbest bırak kaçsın. Eşin bu ayarda sanırım.Benim eşimden bir huy var kiskaninca kızıyor kiskanmadigim zaman neden kiskanmadin diyor ee sende ne istiyorsun diyorum ne fazla ne eksik olsun istiyor acaip
Adamın hep böyle boş muhabbete girme huyu var mı?
Ne çok sıkıp boğ, ne serbest bırak kaçsın. Eşin bu ayarda sanırım.![]()
Eşine söyle cocuk kandirmasin.
Sende bir adam oyle konus bakalım anlasin.
SİZ HAKLISINIZMerhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum nasıl başlayacağımı bilemiyorum size eşimle aramda geçen bir olayı anlatmak istiyorum ve kim hakli onu öğrenmek istiyorum .. olay şöyle başlıyor biz köyde oturuyoruz eşimin bir akrabası çıkıp geldi bir gün köye taa kaynanamin düğününde gelmiş köye son olarak sizin anlayacağınız yıllar sonra köye geldi bu kadın yaşı da 40 45 arası bir şey bu kadını köyde ki hiçbir kadın sevmiyor zaten eşim faceden bunu eklemiş oğlunu kızını falan geçen gün eşim bunun kızının fotoğrafına yorum yapmış kızı da liseye gidiyor maşallah nazar değecek yazmış bu bahsettiğim kadında yani kızın annesi ee kime benziyor yazmış eşimde tabi ki sana yazmış bende bu konuşmaya kızdım kadina da iltifat etmiş oluyor diye düşündüm kiskanmadim sadece eşimin bu tarz konuşmasına kızdım eşimde saçma diyor bu düşünceme ve bu kadın çok rahat bir insan ben öyle değilim sizce kim hakli
Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum nasıl başlayacağımı bilemiyorum size eşimle aramda geçen bir olayı anlatmak istiyorum ve kim hakli onu öğrenmek istiyorum .. olay şöyle başlıyor biz köyde oturuyoruz eşimin bir akrabası çıkıp geldi bir gün köye taa kaynanamin düğününde gelmiş köye son olarak sizin anlayacağınız yıllar sonra köye geldi bu kadın yaşı da 40 45 arası bir şey bu kadını köyde ki hiçbir kadın sevmiyor zaten eşim faceden bunu eklemiş oğlunu kızını falan geçen gün eşim bunun kızının fotoğrafına yorum yapmış kızı da liseye gidiyor maşallah nazar değecek yazmış bu bahsettiğim kadında yani kızın annesi ee kime benziyor yazmış eşimde tabi ki sana yazmış bende bu konuşmaya kızdım kadina da iltifat etmiş oluyor diye düşündüm kiskanmadim sadece eşimin bu tarz konuşmasına kızdım eşimde saçma diyor bu düşünceme ve bu kadın çok rahat bir insan ben öyle değilim sizce kim hakli