• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı ?

Ben ortada haklı birini göremedim kızın olacakmış hayırlı olsun diyen Bi kayınvalideye evet anne öyleymiş dersen o da olsun der ben kızım olacağını öğrendiğimde gözlerimin içi parlıyordu o kadar sevinmiştim ki etrafımda erkek çocuk manyağı insanlar bile oh oh Allah gönlüne göre verdi diyordu

Benimde cinsiyeti erkek ,bir kızım var ,çocukken de hep bir kızım bir oğlum olsun isterim derdim Rabbim nasip etti ama kızdan sonra 2 düşüğüm var,şimdi karnımdaki kızmı erkekmi umurumda değil eli yüzü düzgün,sağlıklı olsun yeter önce sağlık gerisi boş,cinsiyet ayrımı yapan zihniyetlerede inanamıyorum bu devirde hala devam ediyor . Hepinizde malesef yapmışsınız.

İyi günler herkese 16 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir kızım olacak. Eşim hep derdi ki 3 çocuğumuz olsun en küçüğü kız olsun yanımızda daha çok durur hem de diğer ikisi ona abilik yapar. Ama Allah böyle kısmet etti asla üzülmedi kız olduğunu duyunca Allah evlat verdi ya ama ilk çocuğum erkek olsun isterdim dedi.
Dün kayınvalidem beni aradı kızım kızın olacakmış hayırlı olsun dedi ben de sağ ol anne öyleymiş hayırlısı dedim o da teselli eder gibi "olsun olsun" dedi kötü bir niyeti olmadığını biliyorum ama bence yanlış bir cümle kullandı eşime bunu söyledim bunda yanlışlık yok ne varmış dediyse benim oğlum olsun da istemiş olabilirler kötü bir şey dememiş diyor ben de diyorum tamam kötü bir şey demedi ama yanlış cümle kurdu, hayır bir yanlışlık yok diyor dün bunun için bayağı tartıştık aramız da bozuk sizce ben mi abartıyorum o mu ?
Sen abartiyorsun kadın ne güzel konuşmuş. Herkeste vardır biraz erkek çocuk merakı. Ama kadın sana nasıl yani nasıl erkek olmaz tarzı bi konuşma yapmamış. Oğlunun isteğini de biliyor kadın teselli etmiş kendince üzülme diye. Bunda bişey yok

İyi günler herkese 16 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir kızım olacak. Eşim hep derdi ki 3 çocuğumuz olsun en küçüğü kız olsun yanımızda daha çok durur hem de diğer ikisi ona abilik yapar. Ama Allah böyle kısmet etti asla üzülmedi kız olduğunu duyunca Allah evlat verdi ya ama ilk çocuğum erkek olsun isterdim dedi.
Dün kayınvalidem beni aradı kızım kızın olacakmış hayırlı olsun dedi ben de sağ ol anne öyleymiş hayırlısı dedim o da teselli eder gibi "olsun olsun" dedi kötü bir niyeti olmadığını biliyorum ama bence yanlış bir cümle kullandı eşime bunu söyledim bunda yanlışlık yok ne varmış dediyse benim oğlum olsun da istemiş olabilirler kötü bir şey dememiş diyor ben de diyorum tamam kötü bir şey demedi ama yanlış cümle kurdu, hayır bir yanlışlık yok diyor dün bunun için bayağı tartıştık aramız da bozuk sizce ben mi abartıyorum o mu ?
Haklı bir taraf yok eşinizin düşünceside yanlış ilk ikisi erkek sonuncusu kız olsun.Burada sizin kullandığınız cümlede yanlış sağol anne hayırlısı buymuş derseniz kadında olsun olsun der,kayınvaliden o cümle ile erkek torun sevdalısı bir babaanne gibi durmuyor.

Back
X