Kim hakli ?

Feridefunda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
45
16
3
Merhaba arkadaslar.. kim hakli anlayamadım ben görüşlerinize ihtiyacım var. Eşimle alisveris merkezine gittik giris kapisinin hemen karşısında sürekli alışveriş yaptigim bi magaza var ben bi pantolona bakiyim dedim bakma dedi su aralar durumu biliyosun biraz idare et dedi ( ihtiyacimizin disina pek cikmiyoruz ) ben de tamam dedim. Bozuldu yuzu dustu hemen zaten kalabalıgi avm'leri sevmez hic.
Neyse cocugumuzun vakit gecirecegi oyun alanlarina falan gittik oynadi kizim. Daha sonra gratisin onunden gecerken bi saniye dedim benim bi alacagim vardi dedim ve girdim aldım. Ama ben icerdeyken surat 5 karis ters ters bakiyo bana, ben de ciddiye almadim. Cunku suan durumumuzun sıkışık olmasinin sorumlusu o. İs konusunda beklentileri vardi baska bi sehire geldik ben defalarca uyardim ama dinlemedi, ikimizi de zor duruma dusurdu. Sonra ben ciktiktan sonra AVM' de sesini yukseltti ben sana daha biraz once ne dedim sen ne yaptin diye bagirdi, parfumunden kreminden biktim dedi. Dedi de dedi iste ben de o oyle tepki verince biraz geri adim attim cok sinirliydi çünkü.. kusura bakma dedim. İstersen iade ediyim dedim gerek yok aldin artik dedi..Dunden beri de tek kelime konuşmuyoruz.. o mu hakli şimdi ben adım atmalı miyim? ( Bu arada cimri biri değildir istediğim cogu seyi elinden geldigince yapmaya calisir, ben de cok abartmam istekleri..karsilikli yani.. bebegim ufak olduğu icin ise ara verdim ayrica )

Cimride degil diyorsunuz. Demek ki esiniz zor durumdaki bozuluyor.

Cimride degil diyorsunuz. Demek ki esiniz zor durumdaki bozuluyor.
Zor durumda evet ama inanin bu durumda olacagimizi onceden anlattim. Agladim olmadi zirladim olmadi saatlerce anlattım dinlemedi.. ben de bu yuzden kızgınım ona hirsimi alamiyorum biraz da o yüzden dinlemiyorum.

Aldığınız ne miktarda birseydi ufak bir miktarsa sen de belki sorun olmaz diye almışsındır.ama sizi zorlayacak birseyse keşke öyle dediyse çok ihtiyacın yoksa almasaydin. Esinin bağırması hoş değil ama tepki gosterebilirdi ama bunun için avmde bağırması hoş değil .barismak için uğraşma trip de yapma kendiliğinden duzelirsiniz .bu arada durumunuz sikisiksa eşiniz hiç harcama yapmıyor mu o da kendinden kısıyor mu böyle,eger o harcayıp sizi kisitliyorsa bu haksızlık olur

Ne kadarlik alisveris yaptiniz ve gercekten onemli bir ihtiyacmi yoksa inadinami aldiniz.
Benim icin önemli sürekli kullandığim bir urun. İnat var mi yok mu
Eşim kendi ozel ihtiyaclarini da almiyor cok gerekmedikce yani ucuzuna kaçıyor veya yerine geçebilecek baska bi urun aliyor. İnadina almadim bos bulundum aslında ve bugun almasam yarin alacaktim yani farkeden bisey yok.

F Feridefunda

funda hanim,

1,5 sene onceye dek calisan biriydim. 1,5 sene evvel istifa edip, esimin isi icin ulke degistirdim. hayatimda chanel, dior disinda ruj-oje-kalem kullanmadim; kapaticim ise la prairie idir. Ve ben en az 5 sene kullanacagim kadar urunu, son maasimla aldim istifa ederken ki gittigim yerde esimden istemeyeyim.

su an evde cocuk bakiyorsunuz anladigim kadariyla. ben de evde cocuk bakiyorum. ben tuvalete girecek imkani yaratamazken - ki bugun altima kaciriyordum - siz nasil kapatici temizliyorsunuz, cok merak ettim? bana da anlatabilir misiniz?

ezcumle...

su perspektifte esiniz hakli. "aldigim urun ona gore luks, kapatici" soyleminiz ise ne aci ki su sikintili gunlerinizde seviyesiz.

Durumunuz sıkışık oldugu icin tepki vermis ama cokta buyutmemeso gerek bence ufak tefek ihtiyaçsa görmezden gelmeli bence sende bilirsin hesabini soncta kocaman bayansin. Stresli oldugu icin esin atar yapmis canim. Biraz bekle hemen laf atma bence ondan bekle gende en iyi sen tanirsin esini huyu nasilsa ona gore dvran

Esin anlaşılan baya sıkışmış sorun ediyor.keske sen de calisabilsen rahatlardiniz

Seviyesiz kelimesini kullanmasaydiniz belki anlatırdım nasil idare ettiğimi.. kolay gelsin.

Kapatici almissiniz esinizde kisitliyormus kendini su durumunuzda gercekten luks.Birde pantolon alma demesi uzerine almaniz inat gibi olmus.

Esinizi beni dinlemedi bu hallerdeyiz diye suclamayin kotu olmak icin degil daha iyi olmak icin cabalamis sizde biraz destek olun.

Seviyesiz kelimesini kullanmasaydiniz belki anlatırdım nasil idare ettiğimi.. kolay gelsin.

insanlarin caresizken ne kadar da omuzlarinin dustugunu bildigim icin, esinizin caresizligini fark ettirmek adina yazmistim. ancak ne yazik ki siz bunu anlayacak bir yaklasimda degilsiniz.
inatla sahip oldugunuz kapaticiniz sizi inanin ki daha guzel yapmayacak esinizin gozunde.
size de kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…