Kim hakli ?

Maddi durumunuzun pek de iyi olmadığı bir dönemde aldığınız o kapaticiyi kullandığınızda acaba eşinizin gözüne güzel görünecek misiniz ? Eşler birbirlerine destek olmalı diye düşünüyorum köstek değil .

Belki pantolon bakma muhabbeti olmadan gidip kapatıcınızı alsaydınız bu kadar bağırma olmazdı ama eşiniz "Bak şu sıralar sıkıntıdayız" diye uyarmasına rağmen sanki inadına yapar gibi almanız hoş olmamış. Kapatıcınız o an için zaruri bir ihtiyaç mıydı sizin için, bir sonraki ay almanız mümkün değil miydi mesela? Böyle bir durum olduğu halde gidip aldıysanız hoş olmamış tabii haliyle.

hayati bir ihtiyaç olmadığına göre bir süre hiç almayabilirdiniz, sonuçta işten ayrıldığınız için sizin de bir katkınız yok.. kimin yüzünden zor durumda olduğunuzun da bir önemi yok zira kartları ödeyecek olan eşiniz, keşke almasaydınız..

pantolona yok demiş gidip kapatıcı almışsınız. adam bozulmakta haklı parası yoksa. ama tepki göstermenin daha normal yolları var.

Pantolonu bırakmışsınız ama bu sefer de gidip parfüm almışsınız. Ben birşey anlamadım bu işten. Ya gerçekten kısın ya da harcayın. Ha sizin rızanızı almadan şehir değiştirip maceralara atılmak konusunda tabii ki eşiniz suçlu.

Zor durumda evet ama inanin bu durumda olacagimizi onceden anlattim. Agladim olmadi zirladim olmadi saatlerce anlattım dinlemedi.. ben de bu yuzden kızgınım ona hirsimi alamiyorum biraz da o yüzden dinlemiyorum.
Esinizin kararinin sonucu iyi de olabilrdi.Destek olmalisiniz.Hem verdigi kararin altinda eziliyor,hem de ekonomik gucluk cekiyor. Bi de siz ezmeyin.Sizin dediginizi de yapsa akli orda kalacakti.Birbirinize anlayis ve saygi gosterin,herkes hatali kararlar alabilir.insaniz sonucta

Alışveriş yapmak istemiyorsanız avm ye gitmeyin. Gidince illaki birşeyler görüp beğeniliyor.
Ayrıca gereksiz kalabalık yapmayın diye kamu spotu yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…