- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Feridefunda
-
Yo etkilenmez cok odenir yani. Bana gore ihtiyac ona gor luks. Kapatici bi urun aldım. Ufacik seye o kadar para mi verdin dedi
Eşin haklı. Aldığın ürün kadın peri falan gibi elzem bir urun değil. Hatta kullanılmasa daha iyi olacak gereksiz bir para israfi. Adam seni uyarmis sıkışıklık konusunda. İnadina yapar gibi olmuş. Sikintinin kaynaginin kim olduğu önemli değil. O ürüne verdiğin parayla o eve ne kadar gerçekten ihtiyaciniz olan malzeme girerdi, çocugun hangi ihtiyacı kapanirdi o önemli. Sikintiya Eşiniz sebep olmuş olabilir ama siz boyle yapinca o zorluk geçecek mi? Hayir. Daha beter olacak. Evlilik hayat ortakligidir. İyi günde kotu günde birlik olmak demektir. Senin yüzünden maddi zorluk cekiyoruz, daha beter ol alim gibi bir yaklasim çok yanlis.Merhaba arkadaslar.. kim hakli anlayamadım ben görüşlerinize ihtiyacım var. Eşimle alisveris merkezine gittik giris kapisinin hemen karşısında sürekli alışveriş yaptigim bi magaza var ben bi pantolona bakiyim dedim bakma dedi su aralar durumu biliyosun biraz idare et dedi ( ihtiyacimizin disina pek cikmiyoruz ) ben de tamam dedim. Bozuldu yuzu dustu hemen zaten kalabalıgi avm'leri sevmez hic.
Neyse cocugumuzun vakit gecirecegi oyun alanlarina falan gittik oynadi kizim. Daha sonra gratisin onunden gecerken bi saniye dedim benim bi alacagim vardi dedim ve girdim aldım. Ama ben icerdeyken surat 5 karis ters ters bakiyo bana, ben de ciddiye almadim. Cunku suan durumumuzun sıkışık olmasinin sorumlusu o. İs konusunda beklentileri vardi baska bi sehire geldik ben defalarca uyardim ama dinlemedi, ikimizi de zor duruma dusurdu. Sonra ben ciktiktan sonra AVM' de sesini yukseltti ben sana daha biraz once ne dedim sen ne yaptin diye bagirdi, parfumunden kreminden biktim dedi. Dedi de dedi iste ben de o oyle tepki verince biraz geri adim attim cok sinirliydi çünkü.. kusura bakma dedim. İstersen iade ediyim dedim gerek yok aldin artik dedi..Dunden beri de tek kelime konuşmuyoruz.. o mu hakli şimdi ben adım atmalı miyim? ( Bu arada cimri biri değildir istediğim cogu seyi elinden geldigince yapmaya calisir, ben de cok abartmam istekleri..karsilikli yani.. bebegim ufak olduğu icin ise ara verdim ayrica )
Hiç konuyla alakasi yok ama uyari mahiyetinde yazayim dedim. Belli ki iyi niyetle yapmissiniz kozmetik alisverisinizi ama bu tip malzemelerin bir son kullanma tarihi var. Özellikle kapatici, fondoten, mat gibi ürünlerin en fazla alti ay içinde tüketilmesi lazim. Hatta bu nedenle tuketiciler kontrol edebilsin diye kodlari var uzerlerinde. Biraz paraniz boşa gidecek ama o ürünleri yok edin bence. Hadi bir iki ay geçse neyse de beş senelik urun cilt kanseri bile yapar insani. Naçizhane bir tavsiye.F Feridefunda
funda hanim,
1,5 sene onceye dek calisan biriydim. 1,5 sene evvel istifa edip, esimin isi icin ulke degistirdim. hayatimda chanel, dior disinda ruj-oje-kalem kullanmadim; kapaticim ise la prairie idir. Ve ben en az 5 sene kullanacagim kadar urunu, son maasimla aldim istifa ederken ki gittigim yerde esimden istemeyeyim.
su an evde cocuk bakiyorsunuz anladigim kadariyla. ben de evde cocuk bakiyorum. ben tuvalete girecek imkani yaratamazken - ki bugun altima kaciriyordum - siz nasil kapatici temizliyorsunuz, cok merak ettim? bana da anlatabilir misiniz?
ezcumle...
su perspektifte esiniz hakli. "aldigim urun ona gore luks, kapatici" soyleminiz ise ne aci ki su sikintili gunlerinizde seviyesiz.
Hayir çok çok sıkışık değil durumumuz. Cocugumuzun da evin de tum ihtiyaclarini karşılayabiliyoruz. Yani ben çocuğumdan kisip kendine asla bir sey almam. Eşimin de daha beter olmasını istemem doğal olarak hem seviyorum hem de hayatımiz ortak. Herzaman da arkasinda durdum zaten ben hakliydim senin yüzünden gibi cümleler kurmadim hiç. Boyle ufak tefek şeyler oluyor ama arada isteEşin haklı. Aldığın ürün kadın peri falan gibi elzem bir urun değil. Hatta kullanılmasa daha iyi olacak gereksiz bir para israfi. Adam seni uyarmis sıkışıklık konusunda. İnadina yapar gibi olmuş. Sikintinin kaynaginin kim olduğu önemli değil. O ürüne verdiğin parayla o eve ne kadar gerçekten ihtiyaciniz olan malzeme girerdi, çocugun hangi ihtiyacı kapanirdi o önemli. Sikintiya Eşiniz sebep olmuş olabilir ama siz boyle yapinca o zorluk geçecek mi? Hayir. Daha beter olacak. Evlilik hayat ortakligidir. İyi günde kotu günde birlik olmak demektir. Senin yüzünden maddi zorluk cekiyoruz, daha beter ol alim gibi bir yaklasim çok yanlis.
Hiç konuyla alakasi yok ama uyari mahiyetinde yazayim dedim. Belli ki iyi niyetle yapmissiniz kozmetik alisverisinizi ama bu tip malzemelerin bir son kullanma tarihi var. Özellikle kapatici, fondoten, mat gibi ürünlerin en fazla alti ay içinde tüketilmesi lazim. Hatta bu nedenle tuketiciler kontrol edebilsin diye kodlari var uzerlerinde. Biraz paraniz boşa gidecek ama o ürünleri yok edin bence. Hadi bir iki ay geçse neyse de beş senelik urun cilt kanseri bile yapar insani. Naçizhane bir tavsiye.
Zor durumda evet ama inanin bu durumda olacagimizi onceden anlattim. Agladim olmadi zirladim olmadi saatlerce anlattım dinlemedi.. ben de bu yuzden kızgınım ona hirsimi alamiyorum biraz da o yüzden dinlemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?