Kim haksız ona göre hareket edicem. Ben mi o mu ?

10 günde, hatta ilk kıskançlık 3 gün bile sürmemiş, neyin kıskançlığı yahu? Görmemişin sevgilisi olmuş imajı çizdiğinin farkında mısın? Yeni tanıştığın adam için histeri şeklinde kıskançlık krizine girmen nasıl bir imaj çiziyor sence? Kendini küçük düşürmüşsün hem de felaket şekilde. Erkek olsam git ötede bayıl derdim.

Tam cildirmalik bi kizsin.
Haksizsin.
" fotograf atsaydi tamamdi" ne demek?
Tamam frlan degl.
Sen yine ayni halti edicektin bidahakine.

Seni gorunce aklima elifff_ geldi.
Bilirmisin elifi?
Seni ikinci elif ilan ediyorum.
elif kadar olamam silgi istedi diye öğrencisinden kıskanacak değilim :KK49:

Pardon da fotograf atınca n'oluyor yani!!!

Ayşe'yi rehberden yapar HİLMİ! Al sana erkek ark.

Oldu bitti, yani siz bence paranoyaksınız. Davranışlarınız çok abes geldi.

Tam cildirmalik bi kizsin.
Haksizsin.
" fotograf atsaydi tamamdi" ne demek?
Tamam frlan degl.
Sen yine ayni halti edicektin bidahakine.

Seni gorunce aklima elifff_ geldi.
Bilirmisin elifi?
Seni ikinci elif ilan ediyorum.

Elif homeostas mor cilek koalisyon kursa AKPyi yıkar tek başına iktidar olur.

Birisiyle tanıştırıldım annemin arkadaşı vesile oldu.
Çocukla görüştük, güzeldi.
yıllık izindeydi ben biraz takıntılıyım aradığımda birisi ile görüşüyorsa kimle konuştuğunu kanıtlaması lazım.
hiç aramam gerçi de
o beni aradı işte görmemişim sonra geri aradım birisiyle konuşuyordu kim dedim iş yeri dedi inanmayınca hemen fotoğrafını atıyorum dedi attı
10 gün olmuştu o gün amcasıyla annemin yanına gitmişler tanışmak için, çalıştığı yerler çok yakın.
o akşam beni aradı güzel konuştuk çok sevmiş annemi annem de çok sevmiş bırakma falan dedi.
tekrar aradı ütü yapıyorum geri arıcam dedim tamam bekliyorum dedi
aradım telefonla konuşuyor dedim kapatır herhalde hemen döner kim olduğunu sorarım.
aradan 17 dak geçti yuh yani öyle aradı.
benden önemli kim olacak hem de akşam 22.30'da
kim dedim biraz çıkıştım ben kimseyle konuşamayacak mıyım konuşmam bitip geri arıcaktım dedi
kimle konuşuyorsun da beni bekletiyorsun sen ya dedim
asker arkadaşım dedi ben arkadaşlarımla konuşamayacak mıyım her şeyi sorun yapıyorsun dedi
(daha önceden beni neden aramıyorsun, kimle konuşuyorsun gibi triplerim oldu tabi yalan yok.)
fotoğraf at dedim atmadı
daha önce attın şimdi atmıyorsun bir şey saklıyorsun dedim, atmadı
her zaman sana açıklama mı yapıcam kanıt mı sunucam ne bu güvensizlik dedi
10 günde ne güveni ya 10 yıl mı oldu dedim
güvenimi kazanmak için gene atman lazımdı dedim atmadı
annemle konuşmuşlar annem at da içi rahat etsin sinirleri çok bozuk demiş ben onu arıcam demiş
birkaç saat bekledim aramadı sosyal hesaplardan rehberimden sildim
ya insan güvenimi kazanmak için gene atardı bu ne inat
midem ağrıyor sinirden diyorum benim de ağrıyor diyor fotoğraf atsa olay kapanacak
demek ki saklıyor içime doğdu kesin bir kızla konuşuyordu
başka kızla işim olsa senin ailenle neden tanışmak isteyeyim neden seni istemeye gelelim diye sana baskı yapayım dedi sanki aileler tanışınca aldatmıyorlar.
arkadaşı aradı görüşün konuşun o kötü bir çocuk değil erkek arkadaşıyla konuştu dedi hayır bitti dedim
3 gündür yemek yiyemiyorum sinirden midem ağrıyor
dün de mesaj atmış seninle bir şeyler olsun çok istedim aradığım kızı buldum diye sevinmiştim yazmış
fotoğrafı atsan bunlar olmucaktı yalan söyledin dedim
yalan söylemedim Allah büyük hesabını sorar dedi iyi ki ilerlemeden gerçek yüzünü gördüm dedi
asıl ben onun gerçek yüzünü gördüm
konuşma bitti öyle ya sinir oluyorum ısınmıştım ben bu çocuğa gıcık aldatıldım galiba
okurken daraldım. psikolağa gidin çünkü ciddi anlamda rahatsızsınız. silkelenip kendinize gelin çünkü bu gidişle herkesi kaybedersiniz. bu arada merak ettim. adam tuvaletteyim dese kanıtla deseniz acaba neyin fotoğrafını gönderecek

okurken daraldım. psikolağa gidin çünkü ciddi anlamda rahatsızsınız. silkelenip kendinize gelin çünkü bu gidişle herkesi kaybedersiniz. bu arada merak ettim. adam tuvaletteyim dese kanıtla deseniz acaba neyin fotoğrafını gönderecek
ya o kadar da değil abartmayın

Sen bi sahile git, bol bol oksijen lazım sana. 10 günde ne sahiplenmeymiş, ne kıskançlıkmış bu...

Bir dur, acele etme, olacağı varsa her koşulda olur. Ama böyle davranırsan, seninle her görüşen pişman olur.
ah bir de akdenizdeyim neyse hafta sonu gideyim bari :))

Back
X