Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birisiyle tanıştırıldım annemin arkadaşı vesile oldu.
Çocukla görüştük, güzeldi.
yıllık izindeydi ben biraz takıntılıyım aradığımda birisi ile görüşüyorsa kimle konuştuğunu kanıtlaması lazım.
hiç aramam gerçi de
o beni aradı işte görmemişim sonra geri aradım birisiyle konuşuyordu kim dedim iş yeri dedi inanmayınca hemen fotoğrafını atıyorum dedi attı
10 gün olmuştu o gün amcasıyla annemin yanına gitmişler tanışmak için, çalıştığı yerler çok yakın.
o akşam beni aradı güzel konuştuk çok sevmiş annemi annem de çok sevmiş bırakma falan dedi.
tekrar aradı ütü yapıyorum geri arıcam dedim tamam bekliyorum dedi
aradım telefonla konuşuyor dedim kapatır herhalde hemen döner kim olduğunu sorarım.
aradan 17 dak geçti yuh yani öyle aradı.
benden önemli kim olacak hem de akşam 22.30'da
kim dedim biraz çıkıştım ben kimseyle konuşamayacak mıyım konuşmam bitip geri arıcaktım dedi
kimle konuşuyorsun da beni bekletiyorsun sen ya dedim
asker arkadaşım dedi ben arkadaşlarımla konuşamayacak mıyım her şeyi sorun yapıyorsun dedi
(daha önceden beni neden aramıyorsun, kimle konuşuyorsun gibi triplerim oldu tabi yalan yok.)
fotoğraf at dedim atmadı
daha önce attın şimdi atmıyorsun bir şey saklıyorsun dedim, atmadı
her zaman sana açıklama mı yapıcam kanıt mı sunucam ne bu güvensizlik dedi
10 günde ne güveni ya 10 yıl mı oldu dedim
güvenimi kazanmak için gene atman lazımdı dedim atmadı
annemle konuşmuşlar annem at da içi rahat etsin sinirleri çok bozuk demiş ben onu arıcam demiş
birkaç saat bekledim aramadı sosyal hesaplardan rehberimden sildim
ya insan güvenimi kazanmak için gene atardı bu ne inat
midem ağrıyor sinirden diyorum benim de ağrıyor diyor fotoğraf atsa olay kapanacak
demek ki saklıyor içime doğdu kesin bir kızla konuşuyordu
başka kızla işim olsa senin ailenle neden tanışmak isteyeyim neden seni istemeye gelelim diye sana baskı yapayım dedi sanki aileler tanışınca aldatmıyorlar.
arkadaşı aradı görüşün konuşun o kötü bir çocuk değil erkek arkadaşıyla konuştu dedi hayır bitti dedim
3 gündür yemek yiyemiyorum sinirden midem ağrıyor
dün de mesaj atmış seninle bir şeyler olsun çok istedim aradığım kızı buldum diye sevinmiştim yazmış
fotoğrafı atsan bunlar olmucaktı yalan söyledin dedim
yalan söylemedim Allah büyük hesabını sorar dedi iyi ki ilerlemeden gerçek yüzünü gördüm dedi
asıl ben onun gerçek yüzünü gördüm
konuşma bitti öyle ya sinir oluyorum ısınmıştım ben bu çocuğa gıcık aldatıldım galiba
NayırNe kadar doğru söylemişsin. Sende mi başaksın![]()
tam bir akrepim valla aşırı sorgulayıcı şüpheci ve aşırı kıskanç
Bak itiraf etti ama akrepmiş nasılda bildimAkrep değildir o
Akrepler güçlü insanlardır, dürüst, sadık, öz güveni yüksek
Saçmalayabilemezler![]()
Nayır10 yıldır kendisiyle birlikteyim kocam olur kendileri
Bak itiraf etti ama akrepmiş nasılda bildim![]()
Yalnız 2. üyelikler özel durumlar için alınır biliyorsunuz değil mi? Siz takı için dahi konu açıyorsunuz, yönetimden izin alarak açtığınız 2. üyelikte patladı gitti olmasınkonu patladı gitti ya Allahtan ikinci hesabımdan yazdım kendimden utandım