Kim haksız ona göre hareket edicem. Ben mi o mu ?

Okurken benim sinirlerim zıpladı ne gıcık bi insansın ben olsam daha değil sana dönmek mahallenizden gecmem

Birisiyle tanıştırıldım annemin arkadaşı vesile oldu.
Çocukla görüştük, güzeldi.
yıllık izindeydi ben biraz takıntılıyım aradığımda birisi ile görüşüyorsa kimle konuştuğunu kanıtlaması lazım.
hiç aramam gerçi de
o beni aradı işte görmemişim sonra geri aradım birisiyle konuşuyordu kim dedim iş yeri dedi inanmayınca hemen fotoğrafını atıyorum dedi attı
10 gün olmuştu o gün amcasıyla annemin yanına gitmişler tanışmak için, çalıştığı yerler çok yakın.
o akşam beni aradı güzel konuştuk çok sevmiş annemi annem de çok sevmiş bırakma falan dedi.
tekrar aradı ütü yapıyorum geri arıcam dedim tamam bekliyorum dedi
aradım telefonla konuşuyor dedim kapatır herhalde hemen döner kim olduğunu sorarım.
aradan 17 dak geçti yuh yani öyle aradı.
benden önemli kim olacak hem de akşam 22.30'da
kim dedim biraz çıkıştım ben kimseyle konuşamayacak mıyım konuşmam bitip geri arıcaktım dedi
kimle konuşuyorsun da beni bekletiyorsun sen ya dedim
asker arkadaşım dedi ben arkadaşlarımla konuşamayacak mıyım her şeyi sorun yapıyorsun dedi
(daha önceden beni neden aramıyorsun, kimle konuşuyorsun gibi triplerim oldu tabi yalan yok.)
fotoğraf at dedim atmadı
daha önce attın şimdi atmıyorsun bir şey saklıyorsun dedim, atmadı
her zaman sana açıklama mı yapıcam kanıt mı sunucam ne bu güvensizlik dedi
10 günde ne güveni ya 10 yıl mı oldu dedim
güvenimi kazanmak için gene atman lazımdı dedim atmadı
annemle konuşmuşlar annem at da içi rahat etsin sinirleri çok bozuk demiş ben onu arıcam demiş
birkaç saat bekledim aramadı sosyal hesaplardan rehberimden sildim
ya insan güvenimi kazanmak için gene atardı bu ne inat
midem ağrıyor sinirden diyorum benim de ağrıyor diyor fotoğraf atsa olay kapanacak
demek ki saklıyor içime doğdu kesin bir kızla konuşuyordu
başka kızla işim olsa senin ailenle neden tanışmak isteyeyim neden seni istemeye gelelim diye sana baskı yapayım dedi sanki aileler tanışınca aldatmıyorlar.
arkadaşı aradı görüşün konuşun o kötü bir çocuk değil erkek arkadaşıyla konuştu dedi hayır bitti dedim
3 gündür yemek yiyemiyorum sinirden midem ağrıyor
dün de mesaj atmış seninle bir şeyler olsun çok istedim aradığım kızı buldum diye sevinmiştim yazmış
fotoğrafı atsan bunlar olmucaktı yalan söyledin dedim
yalan söylemedim Allah büyük hesabını sorar dedi iyi ki ilerlemeden gerçek yüzünü gördüm dedi
asıl ben onun gerçek yüzünü gördüm
konuşma bitti öyle ya sinir oluyorum ısınmıştım ben bu çocuğa gıcık aldatıldım galiba

Biri telefonda konuşursa bana ispat etmek zorundadır cümlesini okuyunca gerçekten çok şaşırdım :KK57: çok sağlıksız ne yazık ki. Ben inanmadım demenizden sonra da koptum, okuyamadım kalanı, kusura bakmayın.

Kimle konuşuyordun diye sormak bile acil değilken tuhaf geliyor bana. İnanmayıp ispat istiyorsanız sonrası ne olursa olsun siz haksızsınız, üzgünüm.

Bana nişanlım benzer durumda inanmadım dese, hayırdır, senin canın neye sıkkın da benden çıkarıyorsun derim direkt. Bir de kıskançtır da, ama hiç böyle bir soru duymadım ömrü hayatımda :KK57::KK57: Zaten ortada şüpheli bir durum varken adı kıskançlıktır, aksi halde tüm senaryo kafada kurulmaktadır ve saplantıdır, üzgünüm. Hem söze itibar edilmeyecekse ilişki neden yürütülsün ki, nasıl yürüsün?

Siz bir yalanını tesadüfen yakalamış olsanız da güveniniz sarsılmış olsa ona da tamam, o zaman zaten sürdürmeyin derdim güvenmiyorsanuz, ama ortada bir şey yokken böyle karşısında küçük çocuk varmış gibi hesap sormaları hiç ama hiç doğru bulmuyorum. Atıyorum, sizin daha önce başka biri tarafından bu şekilde aldatılmanız söz konusu olsa dahi karşınızdaki insana mal edemezsiniz de başkasının hatalarını.

Hep böyleyseniz bir uzmana gidin, gerçekten biraz da olsa düzelebilirsiniz ve ne kendinize ne de başkasına zehredersiniz güzel bir ilişki yaşanabilecekken. Zira yaklaşımınız bana göre çok sağlıksız.

Bu kafayla devam ederseniz sizi kimse çekmez. On günde çocuğa hayatı zindan etmişsiniz .

aboww her meşgul telefona foto mu at diyosunuz siz..
bu çocuk çok durmaz uzar gider benden söylemesi..

Tamamen sacmalamssn. Okurken sana cok sinir oldum. 10 gunde adama cok baski kurmssn sanane kimnle konusuyosa konusuyo fotograf atmak zorunda degil. Bana ayni baski kurulsa arkama bakmadan kacardm cocuk 10 gun iyi dayanms sana

Nayır :KK53: 10 yıldır kendisiyle birlikteyim kocam olur kendileri :KK70:

Bak itiraf etti ama akrepmiş nasılda bildim :KK53:

Ben de akrebim bibibella :KK66: hem de yükselenime kadar sapına kadar akrep :KK70: Gerçi iki türü var akrebin derler ama ben konu sahibinin türüyle ilk karşılaşıyorum.
Ömrümde bir kere sevgilime fotoğraf at ıspatla konum gönder vs demedim :KK20: Hadi aklımı yitirip desem bir daha yüzüne bakamazdım, bir de üste çıkacağımı böyle düşünemiyorum. En fazla acil bir durum varken ulaşamadıysam kimdi o konuştuğun demişimdir.

Eski sevgilisi arardı mesela ilk yıllarımızda senede birkaç defa, benimki söylerdi anlatırdı şöyle dedi şunu dedim kapadım diye, ben de üzerine varmazdım. Hatta kızın son aradığından 1 ay geçmeden evlilik haberi geldi, kocaya varacakken bile yokluyordu yani :KK70: Evet sormuşluğum vardır ne diyor diye ama hiç delirmedim, restleşmedim, inatlaşmadım ve fotoğraf konum vs istemedim. Konu sahibi olsaydı yerimde herhalde ses kaydı isterdi en baştan :KK53:

Ben bir de kıskanç bir akrepim. Kıskançlık başka saplantı başka, lütfen akrepleri ezmeyelim hemen :KK70:

Atsaydı ayıptı zaten o elran görüntüsünü. Senin oyuncağın mı olacak kaç yaşında adam? Sen arkadaşlarınla konuşmaz mısın? Benim eşim bi başlıyo 2 saat kapatmadığını biliyorum.

konu patladı gitti ya Allahtan ikinci hesabımdan yazdım kendimden utandım
Yalnız 2. üyelikler özel durumlar için alınır biliyorsunuz değil mi? Siz takı için dahi konu açıyorsunuz, yönetimden izin alarak açtığınız 2. üyelikte patladı gitti olmasınHoppa

Back
X