Merhaba, 4 yıldır devam eden uzaktan sürdürdüğüm bir ilişkim var.erkek arkadaşımın çok yoğun bir işi var.Şu sıralar zaten görüşemiyoruz üstüne bu yoğunluk ,beni arayıp sormaması derken iyice çıkmaz bir hal aldık.Sürekli tartışma sürekli bir gerginlik ayrılık konuları derken geçen gün iyice patladım.telefonla konuşuyoruz benimle ilgilenmiyor bir şeyler izliyor takmıyordu sinirlendim tartıştık biraz.O gün de biraz hastaydım hiç halim olmamasına rağmen onunla konuşmayı tercih ettim.(onunla konuşurken çok bir şeyim yoktu ama)her neyse tartıştık yüzüne kapadım aramadı bende mesaj attım döktüm içimi falan derken.bayağı kötü oldum o akşam.ona da kötü olduğumu söylemiştim.o gece hallettik derken ertesi gün izin günü olmasına rağmen öğleden akşama kadar yazmaması aramaması çileden çıkardı.zaten mesafeler var birde üstüne o böyle umursamayınca tekrar tartıştık.o gün bana nasıl oldun diye bile sormadı.en son ayrılmak istiyorsan git dedi.tabi dayanamadım resti çektim bitirdim.5gün oldu konuşmuyoruz.bir kez aradı tersledim kapattım bir kez de mesaj attı yine tersledim.Açıkçası bu durumda haklı olduğumu düşünüyorum o yüzden biraz korksun ve değişsin istiyorum o yüzden yazdığında tersledim ama acaba diyorum ki bende mi hatalıyım yanlış mı yaptım.fikirlerinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler.