Haklısınız ama çok seviyorum olmuyor kiGerçekten sevip ilgilenmeyene gerçekten net resti geçeceksin düzelsin diye değil. Neyse odur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız ama çok seviyorum olmuyor kiGerçekten sevip ilgilenmeyene gerçekten net resti geçeceksin düzelsin diye değil. Neyse odur
Evet hep böyle oluyor.sonra yine aynıUzak ilişkinin kaderi bu çiçeğim yapacak birşey Yok yakında barışr bir ıkı hafta mutlu gider sonra yine aynı devir daim yanı
Şöyle söyliyim aslında.günahını almak istemem.ertesi gün akşam tartıştık ve ben beni merak etmesi için iyi olmadığımı göstermek amaçlı sosyal medyadan bir hamle yaptım ve kendisi rest çekmeme rağmen aradı sordu ben tersledimSizin de hataniz olmuş ama benim takildigim nokta bir gün önce rahatsizlanmissiniz, ertesi gün arayıp sormamis. Kimse kusura bakmasın da insan sevdiği kişiye ne kadar kızarsa kızsın konu sagliksa merak eder arar. Açıkçası adam sizi sallamıyor gibi geldi artik.
Adam haklı , öğleden akşama kadar yazmadı diye çileden çıkmanız abartı.İzin gününü sürekli size mi ayırsın elinde telefon ergenler gibi? Mesajlaşmak ve aramak tat da vermez ki bir süre sonra.Sıkıcı bir durum.Sonrasında da aramış ama siz taktik yapıp yüzüne terslemişsiniz.Haklı değilsiniz.İlişkinizi de sağlıklı bulmadım anlattıklarınızdan.Ders vermek için terslemeler falan çocukça.Ayrıca soruma cevap vermediniz yukarda.Ne kadar süreyle ayrı kalacaksınız daha?Ya aslında biz çok fazla uzak sayılmayız.Şöyle söyliyim 2 3 haftada bir görüşüyoruz.nadiren uzun süreler görüşemiyoruz.şu anda o sıklıkta görüşemediğimiz bir dönemdeyiz
Emin ol tek ilaç. Sabır ve ZamanHaklısınız ama çok seviyorum olmuyor ki
Çok doğru.bazen gerçekten bunları düşünüyorum ama yan yanaykende bambaşka bir insan işteDüzelsin diye uğraş içindesiniz çünkü...
Düzelmez bence bu durum...
O nasılsa öyle devam edecek...
Siz yıprandığınızla kalacaksınız...
Himm o zaman biraz buyutmussunuz gibi geldi, o aramadı ise siz arayıp neden aramıyorsun diye biraz trip atıp devam etseydiniz normal konuşmaya. Ama uzak mesafe insanı çok yoruyor , belli bir seneden sonra iki tarafta yoruluyor. Normalde yanyanayken hiç problem olmazdı bizde ama uzakken niye aramadın , niye girdin whatsappa yazmadın triplerinden gecilmezdi. Bunu o da çok yapardı ben de. Uzak mesafe zor ya.Şöyle söyliyim aslında.günahını almak istemem.ertesi gün akşam tartıştık ve ben beni merak etmesi için iyi olmadığımı göstermek amaçlı sosyal medyadan bir hamle yaptım ve kendisi rest çekmeme rağmen aradı sordu ben tersledim
Ama şöyle söyliyim.en son öğlen konuştuk ve insan 5 saat tek bir mesaj dahi atmaz mı?.buarada biz 3hafta falan önce görüştük.1bucuk ay kadar kaldı.ve yinede bu sürede 1 2 belki görüşebilirizAdam haklı , öğleden akşama kadar yazmadı diye çileden çıkmanız abartı.İzin gününü sürekli size mi ayırsın elinde telefon ergenler gibi? Mesajlaşmak ve aramak tat da vermez ki bir süre sonra.Sıkıcı bir durum.Sonrasında da aramış ama siz taktik yapıp yüzüne terslemişsiniz.Haklı değilsiniz.İlişkinizi de sağlıklı bulmadım anlattıklarınızdan.Ders vermek için terslemeler falan çocukça.Ayrıca soruma cevap vermediniz yukarda.Ne kadar süreyle ayrı kalacaksınız daha?
Her zaman böyle yaptığı için yazan ben olmak istemedim.bekledim bakalım ne zaman yazacak diye.haklısınız gerçekten öyle çok zor.umarım her şey düzelirHimm o zaman biraz buyutmussunuz gibi geldi, o aramadı ise siz arayıp neden aramıyorsun diye biraz trip atıp devam etseydiniz normal konuşmaya. Ama uzak mesafe insanı çok yoruyor , belli bir seneden sonra iki tarafta yoruluyor. Normalde yanyanayken hiç problem olmazdı bizde ama uzakken niye aramadın , niye girdin whatsappa yazmadın triplerinden gecilmezdi. Bunu o da çok yapardı ben de. Uzak mesafe zor ya.
Konunuza dönersek bence uzatmayin ve bir an önce yanyana gelmeye bakın.
Bekleyin o zaman hatasını anlarsa döner zaten , biraz kiymetinizi anlasın merak etsin. Umarım güzel olur her şey.Her zaman böyle yaptığı için yazan ben olmak istemedim.bekledim bakalım ne zaman yazacak diye.haklısınız gerçekten öyle çok zor.umarım her şey düzelir
Umarım.güzel dilekleriniz için teşekkür ederimBekleyin o zaman hatasını anlarsa döner zaten , biraz kiymetinizi anlasın merak etsin. Umarım güzel olur her şey.
Siz olsanız peki bunca yıl emek verdiğiniz ilişkiyi bu sebeplerden bitirebilir miydiniz?Emin ol tek ilaç. Sabır ve Zaman
Boğuyorsunuz bence ama siz bilirsiniz.5 saat diye saat saymanızdan belli , adam sıkılmış.Ayrılmak istiyorsan git demiş zaten sonra.Daraltmayın insanları.Ama şöyle söyliyim.en son öğlen konuştuk ve insan 5 saat tek bir mesaj dahi atmaz mı?.buarada biz 3hafta falan önce görüştük.1bucuk ay kadar kaldı.ve yinede bu sürede 1 2 belki görüşebiliriz
Ne biliyim ben çok özlüyorum onu o da özelsin yazsın istiyorumBoğuyorsunuz bence ama siz bilirsiniz.5 saat diye saat saymanızdan belli , adam sıkılmış.Ayrılmak istiyorsan git demiş zaten sonra.Daraltmayın insanları.
Evet ama zaten görüşemiyoruz ee konuşmayalım da nolucak böyleEsimde zamaninda sevgiliyken sehir disinda calisti izin gunlerinde rahat birakirdim oglene kadar uyur sonra arkadaslariyla gezerdi ki hafta ici aksam 8 e kadar flan calisrdi yazik sonucta onlarinda kafasini dagitmasi lazim o kadar calismaya
3hafta önce görüştük.öyle midir ki...En son ne zaman yüzyüze görüştünüz? Ve kaç gün devam etti.
Bence sizinle sadece boş vaktinde telefon arkadaşlığı yapıyor buladar.
Boşa vakit harcıyorsunuz.