Allah yardımcısı olsun o çocuğun.
Vicdansızla, empati yoksunuyla uğraşmak zor, çok zor.
Ugrasmasin babasının yanına gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcısı olsun o çocuğun.
Vicdansızla, empati yoksunuyla uğraşmak zor, çok zor.
Merhaba kk hanımları ben 20 yaşındayım 15 yaşında kız kardeşim var annem ve babam 3 yıl önce falan boşandı babam sonra bir kadınla konuşmaya başladı ve 6 ay içinde evlendiler. kadın babamdan 11-12 yaş küçük.(kadınla ben anlaşıyoruz yine evde tekken benle pek konuşmaz babam gelince konuşur genelde)kadınında 7.sinifa gidecek bir kızı var. Babam evlenmeden önce sadece sizden bir şey saklamiyorum önünüzde konuşuyorum dedi bize hiç istiyo musunuz diye sormadi ki biz zaten evlenmesine bir şey demedik sonuçta o da biz evden gidince tek kalicakti. Gelelim konuya bu kadının çocuğu geldiğinden beri bizim eşyalarımızı karıştırıyor alıp bizden habersiz kullanıyor ve bizimde dahil babamdan ve annesinden para çaldı . Babama söyledik bir şey demedi bizim önümüzde belki biz yokken demiştir. Dunde koydeyken bizden habersiz tarağımızı kullanmış kardeşim fark etmedi ve saçını taradı ben fark ettim tarağı temizlemeye başladım , taraktan bit çıktı daha öncede dedim annesine bit var diye birkac kez yikadi ama bit tek tek temizlemeden bitmez biliyorum . Sonra biz bunu babama söyledik. O günde misafirler vardı bize sadece bir tarak ne olacak dedi ve kizdi . Bizde kardeşimle zaten annemin yanına gidicektik hadi biz gidelim dedim sonra sinir oldum (babam ne zaman bizim arkamizda durucak ne zaman koruyacak babalık yapacak diye babama bir şey demedim)kıza bağırdım esyalarimizi bir daha kullanma yoksa seni doverim dedim sinirle tarağı attim ama bir yerine gelmedi sonra ben gidiyorum dedim babam da git git dedi kim hatalı şimdi benim kızdığım olay o saatten sonra zaten kız değilde babam oldu. Bizi hiç savunmadı. Korumuyo arkamızda durmuyor çocuk öyle kabul edin diyor şimdi de yaşadığımız yere donucekler ben gitmicem sadece kardeşim gidicek o da eşyalarımıza bir şey yapmasın diye ben şimdi nasıl davranayim babama bu saatten sonra bir dediğini yapmadığımız zamanda bende size böyle yapicam ilerde görüşürüz diyor sürekli. Bana göre bu durumda babam iki yıllık kadın için 20 yıllık kızını satıyor.
Kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin
Senin içinde geçerli. Rahatsızsan annenin yanına git.Ugrasmasin babasının yanına gitsin
Bu mudur yani cevabın?Ugrasmasin babasının yanına gitsin
Sana şunu soyleyeyim baban bundan sonra hiç arkanizda durmayacak tatlim..Kımle yataga giriyorsa onun cocugu tatlı olacak bu yuzde yuz garantidir...Beklenti icine girip uzulmeyin meslek sahibi olun okuyun..okumaniz zorsa kiafor epilasyon vb.kızkardesinde bir seyler yapin..Meslek pesinde koşun altin bileziginiz olsun hayatta baban da dahil hicbir erkegin koruma kollamasi onceligin olmasin..Firsat varsa da annene git hemen..Merhaba kk hanımları ben 20 yaşındayım 15 yaşında kız kardeşim var annem ve babam 3 yıl önce falan boşandı babam sonra bir kadınla konuşmaya başladı ve 6 ay içinde evlendiler. kadın babamdan 11-12 yaş küçük.(kadınla ben anlaşıyoruz yine evde tekken benle pek konuşmaz babam gelince konuşur genelde)kadınında 7.sinifa gidecek bir kızı var. Babam evlenmeden önce sadece sizden bir şey saklamiyorum önünüzde konuşuyorum dedi bize hiç istiyo musunuz diye sormadi ki biz zaten evlenmesine bir şey demedik sonuçta o da biz evden gidince tek kalicakti. Gelelim konuya bu kadının çocuğu geldiğinden beri bizim eşyalarımızı karıştırıyor alıp bizden habersiz kullanıyor ve bizimde dahil babamdan ve annesinden para çaldı . Babama söyledik bir şey demedi bizim önümüzde belki biz yokken demiştir. Dunde koydeyken bizden habersiz tarağımızı kullanmış kardeşim fark etmedi ve saçını taradı ben fark ettim tarağı temizlemeye başladım , taraktan bit çıktı daha öncede dedim annesine bit var diye birkac kez yikadi ama bit tek tek temizlemeden bitmez biliyorum . Sonra biz bunu babama söyledik. O günde misafirler vardı bize sadece bir tarak ne olacak dedi ve kizdi . Bizde kardeşimle zaten annemin yanına gidicektik hadi biz gidelim dedim sonra sinir oldum (babam ne zaman bizim arkamizda durucak ne zaman koruyacak babalık yapacak diye babama bir şey demedim)kıza bağırdım esyalarimizi bir daha kullanma yoksa seni doverim dedim sinirle tarağı attim ama bir yerine gelmedi sonra ben gidiyorum dedim babam da git git dedi kim hatalı şimdi benim kızdığım olay o saatten sonra zaten kız değilde babam oldu. Bizi hiç savunmadı. Korumuyo arkamızda durmuyor çocuk öyle kabul edin diyor şimdi de yaşadığımız yere donucekler ben gitmicem sadece kardeşim gidicek o da eşyalarımıza bir şey yapmasın diye ben şimdi nasıl davranayim babama bu saatten sonra bir dediğini yapmadığımız zamanda bende size böyle yapicam ilerde görüşürüz diyor sürekli. Bana göre bu durumda babam iki yıllık kadın için 20 yıllık kızını satıyor.
Kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin
Anlaşildi anne baba kendi hayatlarini kurmus ve burda bu kiza kızılıyor ..Bayanlar yorum yaparken bu kızlarin psikolojisini dusunun..Anne baba bitmis..ortada kalınmıs..kendi kizinizi koyun yerine biraz empati..Evet 20. Annemde evli herkes kendi hayatını yaşama derdinde
Ugrasmasin babasının yanına gitsin