Kim Kardashian'ın pozuna tepki: Sen bir annesin!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
  • Kim Kardashian'ın pozuna tepki: Sen bir annesin!
Kim Kardashian'ın pozuna tepki: Sen bir annesin!

12/11/2014 12:27

RADİKAL – Kim Kardashian’ın Paper dergisi için verdiği ve sosyal medyada çok konuşulan çıplak poza ABD ’li şarkıcı ve oyuncu Naya Rivera tepki gösterdi. Genellikle “Kardashian’ın tarzını kopyaladığı” düşünülen Rivera, “Genellikle bunu yapmam ama sen birinin annesisin” ifadelerini kullandı.

Daily Mail’de yer alan habere göre, 27 yaşındaki Rivera, eleştirisini fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram’da yaptı. Yorum, şarkıcının hayranlarının durumu fark etmesi üzerine yayıldı.

Kalçasıyla ünlü Kardashian, Paper için verdiği pozları takipçileriyle, “Paper dergisinin yeni kapağı! Efsane Jean-Paul Goude’la çalışmak büyük bir onurdur!!!” sözleriyle paylaştı. Fotoğrafların Paris’te çekildiğini belirten Kardashian, “Derginin bu sayısını görmeniz için sabırsızlanıyorum” dedi.
http://www.radikal.com.tr/hayat/kim_kardashianin_pozuna_tepki_sen_bir_annesin-1229200

Son düzenleme:
çok fena bir poz burda iyi ki sansürlenmiş hali konmuş... bir anneye yakışmamış...kadında da iyi toto var ama

Yanlız resminkalanını merak ettim Eve gittiğimde resmin kalan kısmına da bakacağım..
Bazı arkadaşlarda hiç boşuna kocam Kim Kardashian ın resimerine bakmış diye ahlanıp vahlanmasın..
Bakılıyor işte yaaavvvv

Kızz Sen varya sennn.. Devlet dairesindeyim kız..açtığımla nasıl kapayacağımı bilemedim.Ben eniyisimi evde bakıyım...
haaaaaaaaa pardonnnnnnn ne bilim ya ben evdeyim kafam karıştı benim toto rahatta tabi kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…