- 1 Kasım 2014
- 202
- 119
- 38
- 39
wawww içtigin sigaran olayım o nasıl sözzzzNe kadar yükseğe çıkarsan çık oturacağın yer kendi poponun üstüdür.
Nietsche
valla ben siteye koyamadım. o derece yani.: )
Kızz Sen varya sennn.. Devlet dairesindeyim kız..açtığımla nasıl kapayacağımı bilemedim.Ben eniyisimi evde bakıyım...
iyi ki koymamışsın ben googleden baktım da agzım açıkta kaldıııı bak hala açık aaaaaavalla ben siteye koyamadım. o derece yani.: )
Doğru demiş Nietsche ama onunki yumuşak yumuşak rahat oturur. Ben tüm gün oturunca totom ağıryor artıkNe kadar yükseğe çıkarsan çık oturacağın yer kendi poponun üstüdür.
Nietsche
Aman efendim ben değil nietzsche söylemişwawww içtigin sigaran olayım o nasıl sözzzz
Doğru demiş Nietsche ama onunki yumuşak yumuşak rahat oturur. Ben tüm gün oturunca totom ağıryor artık
kadın boşuna büyütmemiş o kadar da olsun yumuşak yumuşak:) sen derdine yan şaka bir yana kıyamamDoğru demiş Nietsche ama onunki yumuşak yumuşak rahat oturur. Ben tüm gün oturunca totom ağıryor artık
o söylemişte nolmuş sen yazdın buraya ben senin sigaran olcam hahahahaAman efendim ben değil nietzsche söylemiş
nasıl yaptırmış böyle ya dolgu falan mı ben hep böyle sanıyordum
dolgudur yada yağ enjekte ettiriyordur. hoş o kadar yağı neresinden koyacaklar. onu yapmak için epeyce yağ gerek. bence başka bir madde konmuş.nasıl yaptırmış böyle ya dolgu falan mı ben hep böyle sanıyordum
o söylemişte nolmuş sen yazdın buraya ben senin sigaran olcam hahahaha
küçük olsun bizim olsun:)koca popo makbul mü değil mi ben anlamadım şimdi, bizi kandırdılar mı yoksa yıllarca
Eki Görüntüle 1301039
o öpücük bana mı sagol kuzum aynısı sana da... isteigin kahve olsun tokuştur fincanları:)bende kahven olayım o zaman kırk yıl hatırımız kalsın
bencede baya dolgun çünküdolgudur yada yağ enjekte ettiriyordur. hoş o kadar yağı neresinden koyacaklar. onu yapmak için epeyce yağ gerek. bence başka bir madde konmuş.
o öpücük bana mı sagol kuzum aynısı sana da... isteigin kahve olsun tokuştur fincanları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?