- 8 Ocak 2024
- 683
- 1.894
- 33
- Konu Sahibi BradshawSade
-
İlişki yaşadığı kişiye saygısı olan kişinin yapacağı şey değil bu. Sana sevgisi de saygısı da kalmamış onun için sadece alışkanlıkmışsın. Olan olmuş bu ilişkiden ders almaya bak. Arandığını bile bile devam etmişsin birdaha şüpheli hareketlerde bulunduğunda o kişiden kopmasını bil.Bradshawdan ayrıldım anında gecesinde buldum ınstagramdan falan
Ağrıma gıdıyorBirşeyler kullanıyor kumar oynuyor bunlar yeterli zaten ilişkinizi bitirmeniz için. Sonu olmaması gereken, olursa da çok yıpratacak bir birliktelik.
Siz zaten sessiz kalmasını hazmedemiyor gibisiniz ama ne hali varsa görsün. Başka insan mı yok. Armut mu bu olgunlaşmasını bekliyorsunuz. Olgunu çıkar karşınıza
ay sonuna kadar okuyamadım ayrıl bacım 25 yaşında ergende yok yok yani daha ne olsunİyi geceler kızlar.
Konularım malum. Okuyanlarınız az cok bilir. İki gündür cok uzgunum. Bi sekilde erkek arkadasımla bır araya geldik. 1 yıldır beraberlık yasıyoruz sürekli ayrıl barıs genelde kendi gidiyodu. Tripleri nazları kaprisleri bitmezdi. Ve 1 yıldır hiç telefonunu kurcalamazdım uzak ılıskı yasadıgımız halde. Şimdi yanyanayız aynı şehirdeyiz bes dakikalık mesafe var aramızda her gun beraberdik. Neyse sadede geliyorum kuzenının telefonu masamdaydı içeride oyun oynarlarken telefonu kurcaladım konuşmalarını okudum. Ayrı oldugumuz dönemler baskalarıyla konuşmuş cocukla konusmaları nerdeyse hep kadınlar üzerine. İşte yok yalayıp yutmam lazım baska kız ıcın vs. Bradshawdan ayrıldım anında gecesinde buldum ınstagramdan falan. Ben herkesi ekliyo ayrılınca profılını acıyo demiştim aranıyo demiştiniz haklıymışsınız yapmaz sanmıştım ve cok uzgunum. Aramızda 3 yaş var ben 28 kendisi 25 yasinda hep düzelmesini bekledim. Sanal kumarı , arada içtiği o maddesi, belli bi dönem cok iyiyken aramız bazen hep ayrılırdık hep dönerdi. Olay patladı fiziken bişey yapmadım konustum evet ama barısınca hep engelledim bul konuş sor sorustur dedi. İlk gece ağladı yalvardı sonra ben evden kovunca sesi kesildi sesi cıkmadı bır daha. Bırlıkte kaldıgımızda uyudugumuzda sabahlara kadar senı cok sevıyorum derdi. Yengeç burcundan uzak durmam lazımmıs. Hos burc değil cocuk boş. Ve düzelmesini olgunlaşmasını bekleyen ben.. her şeyi sunmuştum ona hem anne hem baba hem sevgili olmuştum. İlk defa basima gelmiyo böyle seyler ama sarsıldım üzülüyorum. Sadakatten bahsedip böyle yapması. Ben sana ıhanet etmedımler aldatmadımlar görüşmedimler. Ama konusmalar öyle pislik ki sanki kadın görmemiş hiç beraberlik yaşamamışız gibi. Cevremdekı herkes kendı annesi ve komsuları dahil sen zaten on gömlek üstünsün. O kaybetti diyor ama üzülüyorum nedensizce. Öz değer eksikliği oldugu farkındayım. Kapımda yatmadı gerekirken sessizliğe gömülmesi ilişkimizın basında söylediğim yalanı affettım uzatıyo demesi annesine ağrıma gııdyor.
Ağrıma gıdıyor
Aslından ondan ziyade hırs gibiAğrıma gıdıyor
Evet allah resmen gösteriyor ben hala kör gibiNiye gidiyor ki
Çok düzgün bir karakter olur ama size yanlış yapar gitsin ağrınıza
Ama bu adamda kötülük anlamında yok, yok.. sadece siz görmek istememişsiniz ama Allah ısrarla gösteriyor bence şanslı hissetmelisiniz.
Yıllarınız gitmeden yolun çok başındayken gördünüz her şeyi
Geçen bize açtığınız konudan sonra gidip barışmışsınız, yine aynı evde vakit geçirmişsiniz. Yani ayrılmanız için illa karşı tarafın mı sizi tamamen bırakması gerekiyor. Bu gidişle de öyle olacak. Kapında yatmasını niye bekliyorsun? Böylesi kapında yatsa ne olacak? Herhalde en ufak bir geri dönme özür dileme hamlesi yapsa yine hemen barışacaksınız. Onu bekliyorsunuz. Düzelmez diye kaç kere söyleyeceğiz, bu saatten sonra düzelse ne yazar zaten…İyi geceler kızlar.
Konularım malum. Okuyanlarınız az cok bilir. İki gündür cok uzgunum. Bi sekilde erkek arkadasımla bır araya geldik. 1 yıldır beraberlık yasıyoruz sürekli ayrıl barıs genelde kendi gidiyodu. Tripleri nazları kaprisleri bitmezdi. Ve 1 yıldır hiç telefonunu kurcalamazdım uzak ılıskı yasadıgımız halde. Şimdi yanyanayız aynı şehirdeyiz bes dakikalık mesafe var aramızda her gun beraberdik. Neyse sadede geliyorum kuzenının telefonu masamdaydı içeride oyun oynarlarken telefonu kurcaladım konuşmalarını okudum. Ayrı oldugumuz dönemler baskalarıyla konuşmuş cocukla konusmaları nerdeyse hep kadınlar üzerine. İşte yok yalayıp yutmam lazım baska kız ıcın vs. Bradshawdan ayrıldım anında gecesinde buldum ınstagramdan falan. Ben herkesi ekliyo ayrılınca profılını acıyo demiştim aranıyo demiştiniz haklıymışsınız yapmaz sanmıştım ve cok uzgunum. Aramızda 3 yaş var ben 28 kendisi 25 yasinda hep düzelmesini bekledim. Sanal kumarı , arada içtiği o maddesi, belli bi dönem cok iyiyken aramız bazen hep ayrılırdık hep dönerdi. Olay patladı fiziken bişey yapmadım konustum evet ama barısınca hep engelledim bul konuş sor sorustur dedi. İlk gece ağladı yalvardı sonra ben evden kovunca sesi kesildi sesi cıkmadı bır daha. Bırlıkte kaldıgımızda uyudugumuzda sabahlara kadar senı cok sevıyorum derdi. Yengeç burcundan uzak durmam lazımmıs. Hos burc değil cocuk boş. Ve düzelmesini olgunlaşmasını bekleyen ben.. her şeyi sunmuştum ona hem anne hem baba hem sevgili olmuştum. İlk defa basima gelmiyo böyle seyler ama sarsıldım üzülüyorum. Sadakatten bahsedip böyle yapması. Ben sana ıhanet etmedımler aldatmadımlar görüşmedimler. Ama konusmalar öyle pislik ki sanki kadın görmemiş hiç beraberlik yaşamamışız gibi. Cevremdekı herkes kendı annesi ve komsuları dahil sen zaten on gömlek üstünsün. O kaybetti diyor ama üzülüyorum nedensizce. Öz değer eksikliği oldugu farkındayım. Kapımda yatmadı gerekirken sessizliğe gömülmesi ilişkimizın basında söylediğim yalanı affettım uzatıyo demesi annesine ağrıma gııdyor.
Şundan hepimize bir miktar lazım ya :/sizin de tedavi görmeniz lazım üzgünüm, özsaygı özdeğer tedavisi
Bazıları çocukluğundan itibaren ailesinden arkadaşlarından yeterli sevgi ve ilgi görerek bunu kazanır. Bazıları hayat ilerledikçe kendisini geliştirir ve bunu kendi kazanır. Bazen de yaşadığımız önemli olaylardan ya da kötü gelişmelerden sonra bir şeyleri tecrübe ederiz ve özsaygı kazanırız. Bir musibet, bin nasihatten iyidir. Ama bu kadar çok üst üste aynı hatayı yapıyorsa, kendini değersizleştiriyorsa bir insan artık tedaviye ihtiyacı vardır.Şundan hepimize bir miktar lazım ya :/
Çok haklısınız. Zaten bence bizim Türk kadınlarının en büyük sorunu bu. Bunu farkedip kendimizi iyileştirmemiz gerekBazıları çocukluğundan itibaren ailesinden arkadaşlarından yeterli sevgi ve ilgi görerek bunu kazanır. Bazıları hayat ilerledikçe kendisini geliştirir ve bunu kendi kazanır. Bazen de yaşadığımız önemli olaylardan ya da kötü gelişmelerden sonra bir şeyleri tecrübe ederiz ve özsaygı kazanırız. Bir musibet, bin nasihatten iyidir. Ama bu kadar çok üst üste aynı hatayı yapıyorsa, kendini değersizleştiriyorsa bir insan artık tedaviye ihtiyacı vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?