bende seviyorum nişanlımı hemde çok opuyorumnanaktan
bizimkiside 7 sene oldu 2 senedir de nişanlıyızhem lise arkadaşım hemde üniversite
inşallah en kısa zamanda da düğünümüz olur çünkü tarihi ben bile bilmiyorum mali durumları bi iyileştirmek lazım boshayallersmile
lise deki sevgilimle aynı ünv kazanmıştık hep kaderim onunla yazılı diye düşünmüştüm ama aynı şehir bize yaramadı ayrıldıkk.. ama ilşki içindeyken öyle yıpranmışım ki bir damla gözyaşı dökmedim..
arkadaşlar canlı müzik olan bi kafeye takılıyorlardı o zamanlar bende telimin şarjı bittiği için haberleşemedim arkadaşımla ve kafeye gittim.. hoşuma gitti ortamı ama saat 23 civarıydı yurda döndük hemen
ertesi gun yine gittik ve sahneden gözlerimi alamadım... yurtta bağıra çağıra şarkı söylüyordum onun için..:)))
sonra her gun o kafeye gitmeler bakışmalar derken 1 hafta sonra tanıştık ertesi hafta ancak numaramı istedi benim şaşkın :) hatta telime bakıp aa hattın aveaymış benimkide avea ne güzel falan demişti :))) ve numaramı istedikten 3 gun sonra başladık 1,5 yıldır birlikteyiz ve deli gibi seviyorum onu.. kısmetse 2012 de de evlenicezzz
anaenm iel aynı semtte karşılıklı site de oturyorduk ilkokuldan beri beni seviyormuş...sonra lisede açıldı...yok yok olmaz dedim...lise son sınıfta bir başladık aynı üniversite de.....öğretmenler olduk şimdi bu yaz da EYLÜLDE AŞK evliliğiiiii yapıyoruz...
ilk görüşte aşk bizimkisi aşık olduk benim sevgilimin arkadaşıydı. diğeriyle ayrıldık sonra kocişim beni bende onu kandırdım. 6yıldır beraberiz. 3 sene sevgili 1,5 nişanlılık 1,5 yıllıkta evliyiz :asigim:
biz eşimle 4 yıl gorustuk birbirimizi cok seviyorduk ama benim ailem vermedi ayrıldk sonra o ailesinin baskısıyla biriyle nişanlandı zoraki olarak sonra ben duyunca aradım falan derken kaçmaya kararverdik ve 1 yıllık evliyiz suan cok muluyu rabbim bozmasın herkesle beraber ailemlede sorunum yok düğünmüde oldu hersey ii çok şükür rabbime
ne güzel aşk hikayeleri var yaaa bi de lise aşkından koca olmaz vs. vs lise aşkı devam etmez falan diyorlar bakıyorum da çoğu kişinin lise aşkı ve çooook mutlularr!! :) lise aşkı derken lise yıllarından söz etmek istedimmm :)
gelelim bizim konuyaa Allame adında Rapper bi arkadas vardı Hiphoplife ve soniqbeatz yarışmasında 1. olmuştu tabi ben de şarkıyı dinlememiştim dinlemek için bi siteye girdim trabzonyer6 diye meğer trabzonlular falan var site de sitenin kurucusu da askımın arkadası falan her forumda laf salatası falan yapıyor olur olmadık yazıyor herşeye bişey buluyor (hiphop) konusunda çok iyiyimdir çok ilgilenmiştim ve bu konuları çok iyi bilirim artık ilgilenmesemde ozamanlar nasıl olduysa hayatımda ilk kez birini ekledim msn adresi yazıyordu forumlarda imza kısmında ben de ekledim daha sonra forumların altını üstüne getirdik beraber herkes üyeliğinden ayrılıp sayfaları kapatıyorlardı bizim yüzümüzden DDDD çok takılırdık birbirimize sitelerde sanırım benden önceki sevgilisi askımı aldatmıştı. 2 ay sonra falan tanıştık biz forumlarda 2007 yazıydı sonra konser düzenlenmişti burda organizetörlerle muhabbeti varmış askımın bilet mevzusu geçti diye telefon numaralarımızı verdik birbirimize normal mesajlaşıyoduk kontörüm bittiğinde bana 50şer 50 şer atardı mesaj atabiliyim diye askımmmmmmm :asigim: daha öncesinde 1 1.5 ay kadar biz normal arkadastık ve ben kızlarla erkeklerin çıkma muhabbetlerinden nefret eden bir insandım hayatımda kimse olmamıştı platonik aşklarımda bana aşık oldularmı soğurdum kimse olmamıstı hayatımda sevemezdimde kimseyi diyordum sonra bu bana açılacaktı ama bunları ona söyledim diye açılmadı daha görüşmeyiz diye derkennnn zamanla canım cicim mesajları sonra bitanem mesajları ama askım okadar dikkatliydi ki ben 1 adım gitmeden o gelmezdi ( eeee ben hoslanmam öyle seylerden silerim direk hiç sevmem ilişkileri falan diyince ne yapsın bebeğimmmmm ) hep ben adım atıyordum ben adım attıkça gözleri parlıyordu 1 adımdan sonra 10000 adım gelmeye başladı bana hoşuma da gidiyordu çünkü kırmak istemiyordu beni ben hep aksm (akşam) ları askım diye okur heyecanlanırdım bakardım ki Akşam yazmak istemiş hıh :1closedeyes: sonra ben cesaretimi toplayımmm ilk kez ona ''AŞKIM'' dedim o da askım mı?? yerim seni askım askım yaaa bitanem benim askııııımmmmmmmmmmmm diye mesaj atmıştı ve tanışma günü bile sadece 2007 yaz ı olarak tarihe geçen bir çıkma tarihi olmayan askımız baslamıs adı koyulmuştu daha sonra 2008 2 mart da bulustuk ama nasıl buluscam diye içim içimi yiyordu cunku kimseyle bulusmadım bugüne kadar ve eteklerim tutusmaya baslamıstı bukadar tatlı olacağını sanmıyodum falan dedi 1 saat bekledim onu olduğumum cafeyi bulamadı bi türlü aynı isimde 2 tane yer vardı çünkü sonra geldi ayağa bile kalkmadım öpmedim onu çok kırılmış o hareketime ama 1 saat bekledim hıh DD resimlerimi görüyordu ama canlı hali bi baskadır insanın tabi ben de böyle muhtesem biri geleceğini bilmiyodum parfümü muhtesemdiii!!! mimikleri resmen beni benden almıştı ses tonu bakısları gözlerindeki pırıltıı... herşeyine büyülenmiştim!! elimi bile tutmuyor değmiyordu parmakları ellerime benim ellerim üşüdüğünde elimi tutmaya basladı ve bırakmadı da hiç soğuk soğuk terliyordu askım beni ısıtacak eller buz gibi ter akıtıyordu titriyordu :))) 200 300 mt yürüdük birden bi yapıştı yanağıma '' Allah tokat bekliyorum '' falan diyodu ama çok hoşuma gitmişti karanlıktı sokakta kimse yoktu :))) yavaş yavaş açıldık biz ilk kez ben öptüm onu bal dudaklarından ve ilk kez birini öpüyordum ayyy yerin dibine geçtim deli cesareti işte onun o hali gözümün önünden gitmiyor inanılmaz mutlu olmuştu gözleri dolmuştu bitaneminnn zaten çok zor görüşebiliyorduk Ankaradaydı o (( çok emek verdik çooook ve hala onunlayımm ben onunla büyüdüm o da benimle koca bir 3 yıl geçirdik dolu dolu ve inanılmaz yıprandık ama emeğimizin karşılığını almaya başladık artık şuan asker sevgilim o askerden gelsin birdaha asla bırakmam onun elini henüz evlenmedik ama çok büyük bir tutkuyla askla evleneceğimize eminim bunun için hala çabalıyoruz engelimiz askerlik artık kucişim olması için sabırsızlanıyorummm!!!!! birbirimiz için ne kadar evli olduğumuzu düşünsekte bunu kağıda geçirmemiz lazım hep bunu söylüyoruz ve onu sabırsızlıkla bekliyorummmmm!!!!!!
Kızlar çok uzun oldu belki ama farkedemedim daldım birdennnnboshayallersmile kusura bakmayınnnn opuyorumnanaktan
görücü usulü. tam 20 yıl oldu sadece bir kere gördüm ve on yedi yaşın verdiği tecrübesizlikle tamam dedim. pişmanmıyım bilmiyorum, mutlumuyum onuda bilmiyorum. sadece iki çocuğum için yaşadığımı biliyorum okadar...
bizimki çok tuhaf bir tanışma oldu. ben genelde üç beş ay biriyle takılan. ondan sıkılıp başkasıyla dolaşan. kızlardan çok erkek arkadaşı olan biriydim. sevgililerim yetmez bir netten milletle konuşur arkadaşlık ederdim. bir şekilde bir sitede sevgilimle tanıştım. tuhaf tarafı bu yazıştıklarımı tersler ukalalık yapar üç beş gün sonra eyvallah derdim. aşkım böyle olmadı. o hep biryerlerde benim sırdaşım. dert arkadaşım olarak kaldı. dört yıla yakın sadece yazıştık. ama hep birbirimizi bekleyerek özleyerek. bir gün kk'da cocuk yuvasına ziyaret planları yaparken herkesten oyuncak istemiştim. aşkım yufka yüreklim. taaa eminönünden ozaman çok az olan harçlığıyla bana poşetler dolusu oyuncak getirmişti. ozaman kadar hep fotograflarını görmüştüm. ama yakından gözlerine bakınca bu dedim. aradığım huzur. ilk ozaman beş dk görüştük. birbirimizden hoşlandığımızı hissediyorduk ama dostluğumuzun bozulacağından korkup hep susuyorduk. bir gün canım dayanamadı bana içindekileri anlattı. ben aylarca sessiz kaldım. sonra iş için istanbula eğitime gitti. bir ay içinde fark ettimki her anımda onu arıyorum. her anımda yanımda istiyorum. özlüyorum. hatta kıskanıyorum. döner dönmez kabul ettim. iki yıldır birlikteyiz. kısmetse Allah bozmazsa ikinci yılımız 23 eylülde nişanlanıyoruz. ben huzurumu diğer yarımı nefesimi buldum. Allah herkese gönlünden geçtiği gibi mutluluk nasip etsin.
Severek değil, Çok severek evlendik.
Derlerki, çok seven zor kavuşur.
Evlendik ama kavuşamadık hala.
O yüzden çooook severek evlendik.
Allah bizide tez vakitte kavuştururda aynı evde aynı hayatı paylaşırız (
Bitsin artık hasretler ((
biz de severek. 7 yıldır birlikteyiz geçen hafta nişanlandık 2 ay sonra evleniyoruz nasipse. rabbim sevgimizi mutluluğumuzu birlikteliğimizi hiç bozmasın.
benimkine sevgi denmez.
tanımsız tarifsiz bişey kocama olan hislerim.
çoook seviyom ya. sevilmicek gibide değil ki ya :kedi:
eminim onu böyle deliler gibi severek ölücem.
sanırım benimki masallardaki aşklardan... boshayallersmile