Ben de bir markette çalışıyordum. Büyük bir market . Işten memnun olsam da sırf insanların şu pandemideki acgozlulugunden ötürü sinir sistemim bozuldu ve işten çıktım. Tabi ek sebepler de vardı ama insanlara savaş de, felaket de, pandemi de hayatta kalma içgüdüsü ile komple markete hücum ediyolar ve bu yıpranmayı o sektörde olmayan da anlamıyor malesef . Şimdi ayıplayan olacak sizi bu yüzden işin iç yüzünü görmedikleri sadece müşteri olarak gittikleri için . Gece eve kendimi nasıl attigimi benden başkası bilemez o dönem.. pandemiden korktugumuza her boğaz ağrısnda acaba hasta miyiz panigine mı yanalım, insanların o vahşi yüzüne mı? Virüs olduğunu bile bile ust üste alışveriş yapmalarına mı? Kolonya için savasmalarina mı? Kasa kuyruğu için küfür günah hakaretlere mi?
Evet geliyorlar kardeşim.
Yasak günlerinde marketlerin açık olduğunu bile bile cuma geceleri eziyet gibi yigiliyorlar markete.. sanki orada çalışanlar robot, evleri, aileleri yok.. sanki o marketin bi kapanma saati yok.. adam diyor ki beni alacaksın saatin geçse de alacaksın kardeşim! Ve biz evimize sürüne sürüne kapanış saatinden kaç saat sonra geldiğimizi bilirim.