Ben kendime yüzde yüz haklıyım demiyorum zaten. Bir ihmalkarlik olduğunu belirtiyorum kendiminde suçlu olduğunu kabul ediyorum. Ama aynı çocuklar sokak köpekleriyle sıkıntısız. Benim köpeğim olay. Kadın da bana hakaretler edebilir çünkü köpeğim var. Köpekten bu kadar korkuyorsa o başka apartmana tasinsin sonradan gelen o.
apartman yaşantısında ; konu ne olursa olsun birinin gitmesi gerekiyorsa , Gitmesi gereken taşınma sırasına göre belirlenmez. Huzursuzluk verene göre belirlenir. Beklenir.
Banane önce ben geldim o gitsin demek çok çocukça kaçıyor.
Apartman hayatında kedi, köpek bir şekilde rahatsız edici sesi olan etrafa korku saçan her hayvan sahibinin uyarılması kaçınılmaz oluyor.
Besleyen herkese saygi duyarım ama gördüğünüz tepkilere hayret etmenizi anlamıyorum.
Çok normal, çok yaşanması muhtemel şeyler.
Evet imkanlariniz kısıtlıdır müstakil yerlerde yaşayamiyorsunuzdur anlarım.
Ama böyle toplum içinde yaşarken de banane , ben özgürüm, benim hakkım gibi tavırlar sergilemeniz sizi suçlu çıkarır.
Siz onları idare edeceksiniz onlar sizi..
Tasmasını kopardı apartmana koştu diyorsunuz. Saldırmak için koşmadi, evine kapısına koştu okey . Ama bunu karşıdan gelen çocuk olsun kadın olsun bilemez .. köpek tasmayı kopardı koşturuyor der.
Panikler..
Yani felaket senaryosu yazmak istemem ama o sırada insan panikle merdivenden düşer, demirler vardır takılır vs vs . Her şey oluyor, duyuyoruz .
Eee yani neden korkuyorlar, ne var korkulacak diye hafife alamazsınız..
Aslında siz de diyorsunuz işte, başka sokak köpeklerine laf yok, benim köpeğime var... Anlayın o zaman ..
Burada mevzu köpek değil. Sizsiniz.
Sizin yaklaşımınız.
Banane ben önce geldim, banane ben özgürüm.
Eee böyle olursaniz insanlar sizle niye uzlaşsin?
Niye size tahammül etsin, zaten korkuyorlar istemiyorlar .
İnsanlar da ne gibi bir hatriniz var ?