bence birde bunu takmayın kafanıza söylemişsiniz ama ben bunu yalandan bile saymıyorum cunku bazen insanlar diğer insanların işlerine öyle cok burunlarını sokuyor fazla meraklı oluyorlar buna mecbur edıyorlar insanı ama eşinizin haberı varmı bu sölediginizden bilmiyorum eşiniz bilse iyi olur kulagına giderse üzülebilir cunku karım cocugumuzun olmamasından dolayı neler söylemiş falan diyebilirr sadece eşinle konuş derim ben ama onalra söledigin bu şeyi kafana takma bazen benımde üstüme insanlar gelıyor evlilik ne zaman kimse yokmu hayatında diye bazen ben bile uyduruyorum sırf ınsanları susturmak için insana psikolojık baskı yapıyolar cunku takmayın lütfen:teselli:
insanlar ne kadar anlayışsız...
hiç mi düşünmüyorlar hiç mi akıllarına gelmiyor?çocuk istiyorsunuz,deniyorsunuz ama hadi olmuyorsa?
genelde erkek tarafı çok sorar bu soruyu ama akıllarına da gelmez hadi sewgili oğullarının çocuğu olmuyorsa,onda problem warsa???
ama erkeğe bişey olmaaaaaaaaz,illa gelinde problem olacak....
boşwer canım çok da iyi etmişsin yalan söylemekle hiç pişmanlık duyma bana kalırsa onlar nasıl senin canını acıtıyorlarsa böyle densizliklerle senin söylediğin yalanın hiç bir kötülüğü yok...
inşallah ALLAH'ım en kısa sürede bebeğini kucağına verir... :Saruboceq:
biz toplum olarak böyleyiz canım bekarken evlilik ne zaman? nişan olunca düğün ne zaman? düğün olur çocuk ne zaman? muhabbet olsun diye sorarız ama bilmeyiz karşımızdaki insanı kırdığımızı...
eşimin haberi var,ondan hiç bir şeyi saklamam,millet rahatlasın diye söyledim dedim eşime,o da bozulmadı..ben üzüldüğümüde ona yansıtmıyorum,gayet güçlü görünüyorum yanında,o zaten üzülüyor yeterince...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?