sen onu diyorsun güzelim etrafımızda dengesiz insanlar oldukca biz bilöiyorum yani ne oluruz.seni çok ii anlıyorum bende 5 yıllık evliyim olmadı çocuğumuz tüp bebek yaptırdık.oldu ama yavrumu 7 aylık hamileyken kaybettim aradan 1,2 ay geçti eşimin halası benim yüzüme ne derse beğenirsin beceripte bir çocuğu doğuramadı.allahım o söz bana tokat gibi geldi.bende dedim allah yukarda allaha havale ediyorum böyle insanları ama allah büyük arkadaşlar.o yüzden canım canını hiç sıkma allaha bol bol dua et.
biz toplum olarak böyleyiz canım bekarken evlilik ne zaman? nişan olunca düğün ne zaman? düğün olur çocuk ne zaman? muhabbet olsun diye sorarız ama bilmeyiz karşımızdaki insanı kırdığımızı...
selam arkadaşlar,günlerdir içimiçimi yiyor..benim derdim değil(bana göre dert değil,çünkü Allah'tan herşey)millete dert olan konu 3 yıldır çocuğumuz olmaması.önüme gelen çocuk yokmu diye soruyor,tabi sizene diye bağırmak istiyorum ama olmuyor.istemiyoruz yada yeni karar verdik diyorum.eşimde sperm bozukluğu var,bu yüzden artık tüp bebek düşünüyoruz.tabi bunu ailelerimizden başka kimse bilimiyor,aslında niye sakladığımızıda bilmiyorum malum laf olsun diye konuşan toplum..neyse asıl konum kurban bayramında akrabalarım yine çocuk sordu.bende o anki psikolojimle düşük yaptığımı söyledim,bir suçlu gibi kendimi akladım sanki,ama bunu duyanların cevabı şu"he iyi olur o zaman"yani kısır değilmişiz,rahatladılar.ve pişman oldum bu beni çok üzdü neden böyle bir yalan söyledim diye,ama milletin çocuğu olmuyormuş gibi bakışları ve soruları beni buna mecbur etti.senağlamaAllah'ım bize ve isteyen herkese kısa zamanda sağlıklı bebekler verir inşallah..:Saruboceq:
Cahil kişilerle başetmek zordur çünkü,sen doğruyu anlatsanda onlar lafı istekleri yere çekeceklerdir Seni en iyi anlayan benim bende yavrumun hasretiyle yanıp tutuşurken hergün bir dengesiz konuşan oluyor eşim 33 yaşında geçende eşime yakında çocuğun dede diyecekler dediler düşünebiliyormusun??
Benim yumurtam plokistik ve hergün acı veriyor ve tedavi oluyorum..
Allah tüm isteyenlere nasip eder sağlıklı evlatlar verir ..
Üzülme inan değmiyor mutluluğunuzu da bozmalarına izin verme..
Seni çok iyi anlayabiliyorum..
Hiiç kendini üzme , benim bir arkadaşım 7 senelik evli ama çocuk yapmıyor, gerçekten istemiyor şu an..
Kariyerimi tamamlıycam, ev aldım onu ödücem, 30 yaşında da Allah verirse bir tane doğurucam der hep soranlara..Belki onun da çocuğu olmadığını sananlar vardır çevresinde ama o gerçekten istemiyor şu an..
Kafana takma sakın, soranlara düşünüyoruz, düşükten sonra bir süre beklemek gerekmiş vs.. deyip geçiştir..
İnsanları anlamak mümkün değil gerçekten, sanki olup olmaması bizim elimizde mi?
Yaradana zor yok canım..Bunu unutma, vakti zamanı gelince sen istemesen de Allah verir, verecek olduktan sonra..
Öyle insanlarla da fazla biraraya gelmemeye çalış, atlat..
selam arkadaşlar,günlerdir içimiçimi yiyor..benim derdim değil(bana göre dert değil,çünkü Allah'tan herşey)millete dert olan konu 3 yıldır çocuğumuz olmaması.önüme gelen çocuk yokmu diye soruyor,tabi sizene diye bağırmak istiyorum ama olmuyor.istemiyoruz yada yeni karar verdik diyorum.eşimde sperm bozukluğu var,bu yüzden artık tüp bebek düşünüyoruz.tabi bunu ailelerimizden başka kimse bilimiyor,aslında niye sakladığımızıda bilmiyorum malum laf olsun diye konuşan toplum..neyse asıl konum kurban bayramında akrabalarım yine çocuk sordu.bende o anki psikolojimle düşük yaptığımı söyledim,bir suçlu gibi kendimi akladım sanki,ama bunu duyanların cevabı şu"he iyi olur o zaman"yani kısır değilmişiz,rahatladılar.ve pişman oldum bu beni çok üzdü neden böyle bir yalan söyledim diye,ama milletin çocuğu olmuyormuş gibi bakışları ve soruları beni buna mecbur etti.senağlamaAllah'ım bize ve isteyen herkese kısa zamanda sağlıklı bebekler verir inşallah..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?