Kimden hamile ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

elle

Ziyaretçi
Mrb ben bunu çok merak ediyorum. Hani filmlerde aldatan kadınlar oluyor ya.. Onlar kocalarını aldatıyor ve hamile kalıyorlar. Bu kadınlar kimden hamile kaldıklarını biliyorlar. Yani filmlerde hep öyle oluyor. Mesela Aşkı Memnuda Bihter Behlülden hamile kaldığını düşünüor. Fakat nasıl oluyorda bu kadar emin olabiliyor? Yani bunun belli bir periyotu falan mı var? İnsan kimden hamile kaldığını bilebilir mi??

aynı gün iki kişiyle beraber olunmadıysa az çok bilinir tabi.

bazı profesyonel doktorlar var,direk çocuğun ne kadar aylık haftalık olduğunu söylüyor hatta aşağı yukarı doğacağı günü hesaplıyor.anne adayları da bunu düşünerek babayı belirliyor olmalı.

bihter kocasıyla kardeş kardeş yatıyordu zaten,e meryem ana olmadığına göre behlülle kırıştırmışkaydirigubbakcemile3

kiz bilmez mi insan kimden hamile oldugunu Allah iyiligini versin :))))

e her önune gelenle yatmıosa meryemde deilse bilir deilmi
buyur burdan yak
akannehir

Allah aşkına sizin derdiniz yok mu :mymeka:

konuyu açan arkadaşın böyle bir problemi var sanırım.
allah yardımcın olsun ne diiimm.

çok ilginç bi durum siziki..merak ettiğiniz konuda garip ancak konunuzu okudum ve saygım gereği cevaplıyorum...
adnanla uzun süre ilişkiye girmiyodu zaten bihter...dolayısıyla son dönemde tek behlülle ilişkiye girdi..az çok bilir dimi...
çok zıpkın biri değilsen adam gibi kadınsan az çok bilirsin bence...onla bunla sunla olmazsan sahibinde belli olur derler ya o hesap...sevgiyle kal..

ıçerik nedeniyle " ılişkiler, Duygular ve Hayatın ıçinden " Bölümüne taşınmıştır.
Keşke Bihter'e sorularımız diye bir bölümümüz olsaydı kaydirigubbakcemile3

İçerik nedeniyle " İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden " Bölümüne taşınmıştır.
Keşke Bihter'e sorularımız diye bir bölümümüz olsaydı kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

yumurtlama günü bilinebiliyor .ogün ikisiylede birlikte olduysa emin olamaz tabi.

bunu merak etmende enterasan geldi bana.......yoksa böyle bir sorunun varda kafanı kurcalayan dizi üstünden mi soruyosun? yoksada bırak onu başka erkeklerle yatıp kalkıp hamile kalan kadınlar düşünsün ok!minareyi çalan kılıfını hazırlar merak etme !

ahh ahh keşke bnmde tek derdim bu olsaydı bihter nasıl anladı behlülden hamile kaldığını..
anacım bi derdin varsa anlat konuyu nasıl bağlıycan gerçi bilemiyorum ama
bizimle paylaşabilirsin.
ve yanıtıda tabiki de bilirsin ee ikisinde de korunma yoksa ikisinin ortak ürünü olur..

vah vah vah cok dertliymisin.:gitme: allah kurtarsin

vallahi hamilelik konusunda pek bi bilgim yok ama askı memnu yorumlarına cevap vereyim bende herkes demiş adnanla birlikte olmuyordu diye ama adnan bihterin hamile oldugunu duyunca hiç şüphe etmeden cocugun kendi cocugu oldugunu düşündü.. demek ki adnandan olma olasılıgıda varmış ama cocugun kimden oldugu bilinebiliyor ki bihter adnandan olmadıgından emin :) bu arada da konu iyice dagıldı askı memnu tartışmasına döndü :)

bu nasıl bir konu canın mı sıkılıyor senin konuya açan arkadaş

başka düşüncek şeyin mi yok be kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…