Kimden hoşlansam evli çıkıyor?

Arkadaşlar kimden hoşlansam evli çıkıyor kabus gibi resmen. Bu durumdan o kadar kaçtım gene buldu böyle bir durum beni. Hocaya falan mı gitsem. Hayattan soğudum.
Hoca napacak Allah aşkına fkfmfmmffmmfmfmfmf herşeyi oralara bağlamayı nasıl başarıyorsunuz. O kadar yaşamışsınız aynı olayları hala tecrübe edinemediniz mi ? Çok mu iyi niyetlisiniz acaba ?

Bu duruma karşı elinde güçlü bir koz var: Kimseden hoşlanmamak. 🤣🤣🤣
Denedim gene buldu beni. Hatta sosyal medyada mesajlaşma ayarını kapattım yanlışlıkla birinden hoşlanırım diye 😀😀 ciddi ciddi yaptım bunu ama gene hoşlandım ve evli çıktı ( sosyal medyadan değil)

Arkadaşlar kimden hoşlansam evli çıkıyor kabus gibi resmen. Bu durumdan o kadar kaçtım gene buldu böyle bir durum beni. Hocaya falan mı gitsem. Hayattan soğudum.
Hocalık bir sorununuz yok sorun sizde 🙃🙂 önce biraz konuşmayı tanımayı tercih edip öyle ilginizi çekse sorun kalmayacak

Hoca ne yapicak Medeni durumu bekâr olan erkeklerin listesinimi cikaricak size buna bakma buna bakma diye .?.hepsi nasıl evli çıkıyor oda ilginç siz medeni durumunu bildiğiniz kişilere yönelseniz biraz, sosyal medya malum barakin evli çıkmayı erkek bile çıkmayabilir Allah muhafaza..

Back
X