Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karar verilerek mi hoşlanılıyordu?İnsanları tanımadan etmeden neyine göre hoşlanıyorsunuz ki?
Hoca ne diyecek size ????Arkadaşlar kimden hoşlansam evli çıkıyor kabus gibi resmen. Bu durumdan o kadar kaçtım gene buldu böyle bir durum beni. Hocaya falan mı gitsem. Hayattan soğudum.
HayırYaşlı insablardan mi hoslaniyorsunuz acaba![]()
Hoca napacak Allah aşkına fkfmfmmffmmfmfmfmf herşeyi oralara bağlamayı nasıl başarıyorsunuz. O kadar yaşamışsınız aynı olayları hala tecrübe edinemediniz mi ? Çok mu iyi niyetlisiniz acaba ?Arkadaşlar kimden hoşlansam evli çıkıyor kabus gibi resmen. Bu durumdan o kadar kaçtım gene buldu böyle bir durum beni. Hocaya falan mı gitsem. Hayattan soğudum.
Denedim gene buldu beni. Hatta sosyal medyada mesajlaşma ayarını kapattım yanlışlıkla birinden hoşlanırım diyeBu duruma karşı elinde güçlü bir koz var: Kimseden hoşlanmamak.![]()
Bu erkeklerin büyük çoğunluğu mu hıyarto acabaBekardan hoşlanınca da bir şey olmuyor inanın, eninde sonunda hıyartonun teki olduğu ortaya çıkıyor kafanın bozulduğuyla kalıyorsun
Hocalık bir sorununuz yok sorun sizdeArkadaşlar kimden hoşlansam evli çıkıyor kabus gibi resmen. Bu durumdan o kadar kaçtım gene buldu böyle bir durum beni. Hocaya falan mı gitsem. Hayattan soğudum.