Kimden hoşlansam evli çıkıyor?

Yok kız. Güzel kadinlar var ama victoria secret mankeni gibi kadinlara cok rastlayamiyosun oyle sokakta, komşuda filan. Hadi olsa da kocam CEO degil peşine dusmezler onlar. 🤭🤭
Benden iyisini mi bulacakmiş. 😛

Allahim yarabbim muhabbetimize.... 😂
Hahahaha kendimize bayılıyorum. Icınden cıkamayınca konunun benden iyisinimı bulacakms diye baglarız. Yaaahu biz kadın milleti 😍😍😍🤣🤣🤣

Geçen "kafamdaki tilkiler" konusuna yetişemedim kilit atilmiş ama orda da vardi boyle yorumlar. "Kocasindan uzak durun, yok yuva yikmayin, o kadini da düşünün filan..."

Bu evliliklerin yikilmasi ya da ayakta durmasi elalemin kadininin vicdanina mi bağli yahu?
Nolur kocami almayin, kocamdan uzak durun diye baska kadinlara yalvarsam kendime saygim kalmaz herhalde. Her aklina esen kadin benim kocami alamaz zaten, ister uzak dursun ister yakin umurumda olmaz.

Adam baskasina gidiyorsa o ilişki, evlilik sağlam degildir adam firsatini bekliyormuştur zaten.
Sirf kadinlar uzak duruyor diye aldatmayacak adami da ben yanimda istemem buyursun gitsin, sınanmiyorken herkes sadakatli olur. 🙄
O tepkiyi verenlerin çoğu aldatılsa dahi boşanmayacak olan kadınlar bence. Tespitlerin güzel.

Hahahaha kendimize bayılıyorum. Icınden cıkamayınca konunun benden iyisinimı bulacakms diye baglarız. Yaaahu biz kadın milleti 😍😍😍🤣🤣🤣

Sadece dış gorunuşle bitmiyor o işin şakasi tabi. Mevzu derin...
Ama ben de güzelim simdi yani 🤭
Geyikten banlanmadan kacar ❤️

Fiziğine göre hoşlanıyorsunuz tamam da bi yüzüğü olmuyor mu bunların parmağında,nerden buluyorsunuz hiç sormuyor musunuz o raddeye gelene kadar

Siz de nefes alsın yetere bağlamışsınız biraz seçici olmak gerek
Hayır. Muhabbet olmadan az buçuk tanışıklık olmadan da hoşlantı olmaz diye düşünüyorum belki beğeni falan olabilir dış görünüşe yönelik. Evli mi bekar mı in mi cin mi bilmeden nesinden hoşlanayım
Herkesin duygusal dünyası farklı. Nefes alsın yetere bağlasaydım bekar nefes alan birinden hoşlanırdım. Sırf zıt birşey söyliyim diye yorum yapmayın. Boks izleyin youtubeden negatif enerjinizi atar belki.

Medeni halini bilmediğiniz insanı zaten çok iyi tanımıyorsunuzdur. Oturup sohbet dahi etmemişsinizdir. O yüzden derin duygular beslemek pek mümkün değil. Anca ne hoş adam falan diye düşünebilir insan. Bu da sizi çok yıpratmaz bence. Doğru düzgün tanımadığınız, sohbet dahi etmediğiniz birinden vazgeçmek çok da zor olmasa gerek.

Back
X