- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Aylar önce arkadaşım dogum yaptı farklı sehirdeydik. Ben hamile değilken bana annesinin rahatsızlığı nedeniyle evde aç kaldığını kimsenin bakmadigini anlatmıştı bende anneme anlatıp ah vah etmiştik! O dogurmadan ben hamile kaldım. Şimdiye kadar çok dikkatimi çekmedi eşim yardım ediyordu ev işine. Geçen ay bi kopukluk yaşadık bende kendim yapmaya başladım işlerin hepsini eşimde alıştı eskiye döndü hersey.ama suan çok zorlaniyorum. Kan degerim düsuk. Zaten riskliydi baştan beri bayilmisligim kanamam vs vardi ondan eşim yardım ediyordu. Şuan evi toplarsam yemek yapıp yemeye enerjik kalmıyor. Toplamasam midem kaldirmiyor yine yemek yapamıyorum. Bulaşık mak bile bosaltsam nefes nefeseyim. Ve annem... gelemiyor. Babamda seker çıktı çocuk gihi davranıyor geçen ilk kez alışverişe çıktık kaç aydır beraber döndük onlara babam sanki aç kalmış gibi küs şekilde uzanıyor. Trip atarak uyudu.meğer yemek yapmış annem gelmeden ve yemiş ama ben o gün çok kötü hissettim. Doktor 3 hafta kadar erken olur dedi dogum bizde bugün temizlik diye anlastik eşimde rapor alacakti anneme yardım için ama annem cami gezmesine gitti mahalle kadınlariyla. 5 te döner bana gelse 7 de belki. Babamda 5 te evde olur. Yani 2 saat idare edemez miydi. Eşim yarın izin alırsa beraber temizleyecegiz kimseye demeden ama en az 1 hafta yorgun olacağım. Oysa arkadaşım için ne kadar uzulmustu annem. Hatta kuzenimin evini annesi kız kardeşi varken annem temizlemisti lafta etmişti nasıl kızı tek bıraktılar diye. Bana sizin ev iyi esine dua et dedi ama bu aralar eşimin yapmadığını demedim hakkını yemesin diye. Eşimde akşam 9da eve geliyor sabah 7 de uyanip çıkıyor ona da kizamam. Temizlikciye para söz konusu bile değil maalesef. Şimdi doktordan geldim degerlerim dusuk diye ıspanak ye ciger ye diyor normalde fast food yiyen biriydim hamilelikten once calisirken. napicam bilmiyorum. Netten bakarım tarife ama mutfak iğrenç. Napicam bilmiyorum.bide sezeryan olucam kan kaybı daha çok olmaz mı?
Her an aglayabilirim bugün o yüzden bana annen bişey yapmak zorunda değil çocuk yapmasaydin diyenler Allah aşkına yazmasın.
Her an aglayabilirim bugün o yüzden bana annen bişey yapmak zorunda değil çocuk yapmasaydin diyenler Allah aşkına yazmasın.
Son düzenleme: