Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk baslarda ben kendi annemle olmadıgını paylastım.. Oda bir hafta sonra da olmayınca Kayınpederi aramıs. Bunlar birlikte olamıyor bir dr goturun demiş. Gayet ıyı nıyetli bir sekilde .. Tabi benim burnu kılsız kayınpeder benim kız olmadıgıma kadar getirmişti konuyu Bizde mecbur oldu demek zorunda kaldık cunku esim oyle istedi erkek mantıgıyla ne dusunduyse artık..
Evin tek oglu soyu yuruyecekmiş kayınpederin.. nefret ediyorum ondannnnn..
Sormadım unuttum cok bir kanama degilde ara ara oluyor 3 gundur.3maymunu oyna...
doktoruna sordunmu kanamayı.
bende bilemedim şimdi
cok stres sıkıntı yapma kendine
rahat ol. rahat olmaya calış.
2 damla kanı alınalrına yapıştırmak lazım esasda. işte....Evlenince herkes nasil sormaya curet ediyor? Oldu mu filan. Tovbe tovbe... o kadar laf verirseniz, bu kadar laf duyarsiniz. Bir kere tersle bakalim kim konusabilecek hakkinda.
neler cektirdi bana o adam nelerrr.. İki elim yakasında iki dunyada...yani soyu yürüsün de.
ne kadar ayıp bir şey, ailenin cinsel hayatına müdahil olmak??
üzerinde bu kadar baskı varken nasıl yeneceksin vajinismusu o da ayrı.
Çocuğun olmuyor diye laf çıkmasından mı korkuyorsun.Sen boşver görümceyi filan.Neden 1,5 yıldır çaresine bakmadınız.Bu konu görümcenin dedikodusundan daha önemli.Arkadaşlar Selam herkese..
- 1.5 yıl evli bir vajinismusum. Esiminde benimde ailelerimizden kimse durumu bilmiyor. İlk evlendigimizde oldu demiştik sorana cunku zamanlar olur gozuyle bakıyorduk.. Esimin ailesi basta olmak uzre herkes cocuk sorup duruyordu. Bende kucuk gorumceme bos durmuyoruz ama Allah verecek cocugu diyordum. Gecenlerde yine sordu, biz esimle artık vaji icin dr gidelim diye anlasmıstık. Buna dayanarak gorumceme dr gidecegiz iste bunun icin bir sperm ve yumurtalık sayımıza baktıracagız tedbir amaclı demiş bulundum.. Nereden aklıma geldiyse boyle birsey yani var olup olmadıgını bile bilmiyorum boyle bir testin.
- Neyse dun gittik dr donuste hepsi aradı ne dedi dr diye sorun yokmus dedim. ama kucuk gorumcem buyugune oda muhtemelen babasına yani keyınpedere demiş olacak ki 3êr kez aradılar. Kucuk gorumcem harıc hepsi cildiye ve beyin cerraha gittim biliyordu.. Ben ne yapayım simdi guvenipde soyledigim bu gorumceme??? Koylerinde laf cıkacak simdi cocukları olmuyormus diye cunku gorumcemin kaynana koyun en dedikoducusu. yanlıs anlasılma olmasın ama koy denince iyice nefret ettim.. Kendim koyume en son 5-6 yaslarında gittim esimse koy hastasıı offf...
İlk baslarda ben kendi annemle olmadıgını paylastım.. Oda bir hafta sonra da olmayınca Kayınpederi aramıs. Bunlar birlikte olamıyor bir dr goturun demiş. Gayet ıyı nıyetli bir sekilde .. Tabi benim burnu kılsız kayınpeder benim kız olmadıgıma kadar getirmişti konuyu Bizde mecbur oldu demek zorunda kaldık cunku esim oyle istedi erkek mantıgıyla ne dusunduyse artık..
Surekli aklımda sorular varrr.. Esim neden dr gğitmek istemedi omu istemiyorda birlikte olamıyoruz yoksa baskasınımı seviyor vs .vs. Hic bir zaman tatmin edecekler cevaplar almadım esimden..Çocuğun olmuyor diye laf çıkmasından mı korkuyorsun.Sen boşver görümceyi filan.Neden 1,5 yıldır çaresine bakmadınız.Bu konu görümcenin dedikodusundan daha önemli.
Farkındaydım hatasnının ıkı ay konusmadım hic ki babamla ayrı olduklarından annem kınamı bile gormeden gitmişti babam dugunume gelince..Anneniz hata etmiş ..
Bence sizde artık yalan yanlış kimseye bişey paylaşmayıp tedavinize odaklanın.
kimse vaji oldugumuzu bilmiyor yayılan anlamadım.yani iyice ayyuka çıkmış cinsel hayatınız.
nasıl toparlanır bundan sonra bilemedim ki?
kimseye bir şey anlatmayın artık bu saatten sonra.
"oldu" deyip geçin.
eşiniz ne diyor bu kadar yayılmasına konunun??
Esim hep olacaktır birgun gozuyle baktı kabullenemdı durumu maalesef.. Esimin babasıda ben her gordugunde cocuk sorar oyle bir cvp veremem hic bir konuda anlayıs gostercek biri degildir..
kimse vaji oldugumuzu bilmiyor yayılan anlamadım.
Arkadaşlar Selam herkese..
- 1.5 yıl evli bir vajinismusum. Esiminde benimde ailelerimizden kimse durumu bilmiyor. İlk evlendigimizde oldu demiştik sorana cunku zamanlar olur gozuyle bakıyorduk.. Esimin ailesi basta olmak uzre herkes cocuk sorup duruyordu. Bende kucuk gorumceme bos durmuyoruz ama Allah verecek cocugu diyordum. Gecenlerde yine sordu, biz esimle artık vaji icin dr gidelim diye anlasmıstık. Buna dayanarak gorumceme dr gidecegiz iste bunun icin bir sperm ve yumurtalık sayımıza baktıracagız tedbir amaclı demiş bulundum.. Nereden aklıma geldiyse boyle birsey yani var olup olmadıgını bile bilmiyorum boyle bir testin.
- Neyse dun gittik dr donuste hepsi aradı ne dedi dr diye sorun yokmus dedim. ama kucuk gorumcem buyugune oda muhtemelen babasına yani keyınpedere demiş olacak ki 3êr kez aradılar. Kucuk gorumcem harıc hepsi cildiye ve beyin cerraha gittim biliyordu.. Ben ne yapayım simdi guvenipde soyledigim bu gorumceme??? Koylerinde laf cıkacak simdi cocukları olmuyormus diye cunku gorumcemin kaynana koyun en dedikoducusu. yanlıs anlasılma olmasın ama koy denince iyice nefret ettim.. Kendim koyume en son 5-6 yaslarında gittim esimse koy hastasıı offf...
Farkındaydım hatasnının ıkı ay konusmadım hic ki babamla ayrı olduklarından annem kınamı bile gormeden gitmişti babam dugunume gelince..
Allahımm neler neler.. ben vaji olmayımda kim olsun![]()
![]()