• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kime Anlatsam Bilemedim...

Neden o kadar zaman gitmediniz ki dile kolay o kadar zaman yani çaresini aramanız gerekirdi kaldı ki görümcenize öyle deyip diğerlerine beyin cerrahına gideceğiz demek saçma olmuş ya hiç görümcenize demeyecektiniz ki demenize haberi olmasına hiç gerek yoktu ya dediyseniz diğerlerine de diyeceksiniz tabi kız ailesine söyler doktora gideceklermiş çocuk için diye. Yalanınızda ortaya çıkmış oldu bir de beyin cerrahı demişsiniz ne alaka durup dururken demezler mi sizi mi takip ediyorlar da öyle diyorsunuz inşallah çaresini bulursunuz yılmayın ama asla durumunuzu söylemeyin.
Benim son zamanlarda cok sık akne ve bel agrısı sıkayetim oldugu icin durumu kimse cocuk gozuyle dusunmemıstır. Taa ki gorumcem soyleyene kadar..

"Oldu mu?" diye mi sordular yani nasıl ya? :KK57::KK57::KK57:
Bana ilk gecemizde beyaz bir bez parcası verdiler bunu saklarsın diye.. benden onu gostermemi istediler annem anlatınca. Bende gostermem esim biliyorsa kimsenin gormesine gerek yok dedim. Gorumcem buyuk olan babam gormezsen vebali senin boynuna dedi, dedi bana..

İlk baslarda ben kendi annemle olmadıgını paylastım.. Oda bir hafta sonra da olmayınca Kayınpederi aramıs. Bunlar birlikte olamıyor bir dr goturun demiş. Gayet ıyı nıyetli bir sekilde .. Tabi benim burnu kılsız kayınpeder benim kız olmadıgıma kadar getirmişti konuyu Bizde mecbur oldu demek zorunda kaldık cunku esim oyle istedi erkek mantıgıyla ne dusunduyse artık..
Görümcenize kızıyorsunuz ama asıl kızmanız gereken kişi anneniz anneniz nasıl oluyorda sizin durumunuzla ilgili kayınpederinizi arıyabilir eğer yardımcı olmak istiyorsa anneniz sizi doktora götürebilirdi,ayrıca 1,5 yıldır kimse bilmiyor diyorsunuz ama ta başından beri biliniyormuş.

bir anne (DİŞİ) , bir kızın kayın pederini (ERKEK) arayıp bunlar sevişemiyormuş bir doktora götürün diyor iyi niyetle:KK57:
size deseymiş bir doktora gidin ay guzum diye (anlamaz mıydınız?)
Dedi bana ama esim ataerkil bir toplumda yetiştigi icin gitmeyecegini sorun olarak gormeyecegini az cok tahmin etmiştir. Esimin annesi kanser hastası oldugu icinde annesinede diyememiştir. Sevişemiyor dememişti nacizane sizin yorumunuz o ...

Annen bari kayınvalideni arasaydı:KK57:hiç değilse oda hemcinsin

bu olaydan sonra bir daha annene sır verdin mi aman dikkat et

Görümcenize kızıyorsunuz ama asıl kızmanız gereken kişi anneniz anneniz nasıl oluyorda sizin durumunuzla ilgili kayınpederinizi arıyabilir eğer yardımcı olmak istiyorsa anneniz sizi doktora götürebilirdi,ayrıca 1,5 yıldır kimse bilmiyor diyorsunuz ama ta başından beri biliniyormuş.
Bilinmiyor... Biz OLDU DEDİK OLAY BUYUMESİN DİYE...

Hayır vermedim.. Oda sorunun devam ettigini bilmiyor arada oda cocuk soruyor.

vermediğin iyi olmuş yoksa başka aile bireyleri öğrenebilirdi

huzurunuz iyice kaçardı

eşin neden bunca zaman doktora gitmemekte diretti

Bayanlar kimse bilmedi ilk zaman yasadıgımız sorun aile icinde kaldı. Suanda benim endisem cocukları olmuyor diye koye yayılacak olması. Vajinusmus Allah'ın izniyle yenilemeyecek bir sorun degil bunu kimse bilmiyor ne aile nede reel hayatımızdan.

vermediğin iyi olmuş yoksa başka aile bireyleri öğrenebilirdi

huzurunuz iyice kaçardı

eşin neden bunca zaman doktora gitmemekte diretti
O baba hep kendini kasıyorsun izin vermiyorsun diye sitem etti. Yani kafanda bitireceksin dr napabilirki dedi.

öyle kulağına olmuyormuş diye bir laf gelirse dedikoducular yüzünden strese giriyormuş doktor stresi yasaklamış dedirtirsin birine.hem laf onlara gelir. senin üstünden başka yöne döner laf.

Senin annen kayınpederini arayıp ilişkiye giremediğinizi mi söyledi.:KK57::KK57::KK57:
Bu arada sen ve eşin kaç yaşlarındasınız.Çocuk musunuz cahil misiniz anlayamadım.Kime ne sizin ne yaptığınızdan.Doktora kendiniz gidemiyor musunuz.Diyelim ki çocuğun olmadı,tedavi görüyorsun.Ayıp mı günah mı namussuzluk mu.Dünyada tirilyonlarca insan tedavi görüyor.Dedikodu yapsalar ne yapmasalar ne.Her Allah ın kulunun başına gelebilecek birşey.
Endisesinden demiş diyelim..
ben 23 esim 27 yasında dr gittik ilacımızı aldık suanda tek sorun ilacların biraz pahalı olması ...

öyle kulağına olmuyormuş diye bir laf gelirse dedikoducular yüzünden strese giriyormuş doktor stresi yasaklamış dedirtirsin birine.hem laf onlara gelir. senin üstünden başka yöne döner laf.
Tesekkurler :)

kafaya, anneniz ile k.pederinizi takacağınıza, 5 yaşından beri görmediğiniz köy halkını takmanız da ilginç..
Biz aynı koylu degiliz ki :) Esim Konya ben Ankaralıyım yani ben koy hayatını anlamam laf gelmiş soz gelmiş dedikodu yapmıslar umurumda olmazdı ama evlenince is degisiyor maalesef

bence 1.5 sene durmuşun durdugun kadar
kımseye anltma
tedavını ol,
bır dahada bebek mevzularından gereksız yalanlar soyleme
allah başa verır evet bısey yok fılan dıyorusn ama 1.5 senedırde olmuyor ımajı var
Aynen durum bu Gereksiz panikle soylenmıs yalanlar silsilesi..

Konu sahibini çocuk çocuk diye o kadar bunaltmışlar ki o da annesine söylemiş vajinismus olduğunu.
Annesi de hangi akla hizmet kayınpedere açık açık bunu söyleyebiliyor,neden söylüyor orası muamma.
Acaba kocası doktora gitmeye razı değil de kayınpederi dinler, giderler diye mi söyledi?
Hayır oyle degil anneme evililigimizin ilk haftası soylemiştim. O sormadı ben soyledim ustelik olmuyor ben korkuyorum diye cunku annem sonucta belki bir akıl verir diye..

o ne der,bu neder,elalem dedikodu yapar...
iki insanın cinsel hayatı hakkında konusmayı görev eden kişilik düşkünleri,kalkar bi de edepten terbiyeden bahseder!!!
2 kişi bir eve girdimi olay bitmiştir.karı koca arasındadır hersey.üstelik bu yatak odası konusu..
bu ne densizlik ya.
bez parcasını vermiş ilk gece de babam bunu görecek demiş,bu nasıl bi ahlaksızlık ya..
bakayım oğlum aldığım kızı iyi şeetmişmi..
yani bende avrupada büyümedim batı kültürü de almadım hatta doğuluyum.ama bu tarz şeyler cok miğdemi kaldırıyo..
bu tür hareketler cok normalde,sizin cocuk sahibi olamamanızmı anormalmiş..
arkadasım sen kocanı seviyorsan saygı duyuyorsan,oda seni sevip ne güzel anlayısta gösteriyosa olay bitmiştir..
o ne diyecek bu ne diyecek stresinden istesende olmaz cocuk.
herseyide herkese anlatma bu sana ders olsun.
sorarlarsa hersey cok normal masallah.ama sinir stres yapmıycakmısız görümcecim dersin.

Back
X