Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım esim vermedi o bezi dayısının hanımı verdi kulagıma egilip bunu kimseye gosterme dedi.o ne der,bu neder,elalem dedikodu yapar...
iki insanın cinsel hayatı hakkında konusmayı görev eden kişilik düşkünleri,kalkar bi de edepten terbiyeden bahseder!!!
2 kişi bir eve girdimi olay bitmiştir.karı koca arasındadır hersey.üstelik bu yatak odası konusu..
bu ne densizlik ya.
bez parcasını vermiş ilk gece de babam bunu görecek demiş,bu nasıl bi ahlaksızlık ya..
bakayım oğlum aldığım kızı iyi şeetmişmi..
yani bende avrupada büyümedim batı kültürü de almadım hatta doğuluyum.ama bu tarz şeyler cok miğdemi kaldırıyo..
bu tür hareketler cok normalde,sizin cocuk sahibi olamamanızmı anormalmiş..
arkadasım sen kocanı seviyorsan saygı duyuyorsan,oda seni sevip ne güzel anlayısta gösteriyosa olay bitmiştir..
o ne diyecek bu ne diyecek stresinden istesende olmaz cocuk.
herseyide herkese anlatma bu sana ders olsun.
sorarlarsa hersey cok normal masallah.ama sinir stres yapmıycakmısız görümcecim dersin.
Esimin Ailesi de konyanın bir koylusu akraba degiliz tamamen Kısmet..
Cok Tesekkurler canım Dedim ya sıkıldım da olmuyor dedimvalla ne yalan söyleyeyim canım ... eşinin ailesini doğu illerimizden diye düşündüm ...hani eşinin bütün ailesi çocuk diye baskı uuygulayınca... (yanlış anlaşılmak istemem , daha çok çocuk düşkünlüğü ve baskısı fazla oluyor ya ) ama annen çok yanlış yapmış ...kp ayrıca bi terbiyesiz ... eşinde çok silik bi karaktere sahip olacak ki babasına bişey diyemiyor ... sen şimdi boşver dedikoduları tedavine odaklan inşallah en kısa sürede atlatırsın ... ama kızma bana arkadaşımda olmuyor imajını görümcene sen vermişsin , hani bebiş dediğinde bizde boş durmuyoruz falan demişsin ... eşin ailesiyle konuşsun bu konuda bi baskı bi konuşma duymak istemediğini söylesin biraz dik dursun ki karşılarında sana kimse bişey demesin ... tedaviyi tamamladıktan sonra gidişata göre verirsiniz kararınızı
Canım esim vermedi o bezi dayısının hanımı verdi kulagıma egilip bunu kimseye gosterme dedi.
Allah razı olsun canım benim inşallah Benimde tek duam bu su illetten bir kurtulayım hemen cocuk calısmasına baslayacagız nasipse.. kesinlikle cımbızladım sozlerini fakat herkes cok ustume gelince bana en cok dokunanı yazdım. Kocamı cok seviyorum oda beni seviyor korumaya gectim hemen galiba. kusurum olduysa affola :)canım hemcinsim,hepimiz kadınız.sanada sorununada yazdıklarınada saygım sonsuz.
o kadar yazdığım sey içinden bez parcasımı kaldı aklında.
eşin vermiş,dayının karısı vermiş,görümcen vermiş?ne fark ederki.?
bu bezi sakla ne demek?yarın öbür gün sana kız degilsin diye iftira atarlarsa bu bez kanıtın demek.
o beze elini kes azıcık kan akıt sakla.
dna senn dna an.kimse nerenden geldiğini anlamaz.
bu kadar basit ve yoz olmamalı ilişkiler.herkes herseyi bilmemeli.
herkes herseye burnunu sokmamalı.
sakın kızma bana.ne seni nede aileni eleştiriyorum,millet uzayda yasamaya baslayacak.biz cok ahlaktan,cok namustan bahsederiz.
tabi bu yasananlar nekadar namus ne kadar ahlaksa.
naçizane benim düşüncemdir.herkese saygı duyuyorum.itiraz ettiğim tek sey , senn geçici problemin sana yeterken bide bunlarla uğrasman.
rabbim en hayırlısından nur topu gibi bebekler versin sana.agzınızın tadı bozulmasın.
Amin Abla Allah razı olsun.. Pazar gunu kp cocuk mevzisini esiminde yanında actı ve dusunun bir ahıra girince esegin yanında sıpa var yada inegin yanında buzasi var dedi. hemen gider ya sıpa ya buzayı seversin ama esekle inek tek olsa ahırda yuzune bile bakmazsın dedi. ornek verişe bak asıl eşeğin kim oldugu belli...estafurullah ne affı..
bende onu dedim sen ve esin.o seni seviyor bu duruma saygı duyuyor,sen seviyorsun ve saygı duyuyorsun..olay bitmiştir.bi sorun varsa siz halledersiniz.siz altından kalkarsınız.
her aile cocukları evlenince torun torun diye tutturur bu nu anlayabilirim.ama bunuda 1 yılın sonunda dile getirmezki,velevki dile getirildi,annenden baslayarak görümcenden cıkarak herkes cok cok ayıp etmiş.
eşine allahtan sabır diliyorum,anne acısını rabbim kimseye yasatmasın.
eşin sunu desin bunu desinde diyemiycem çünkü acısı cok taze.
ama eşin dik duracakki bu yük senn omuzlarından kalksın.
tek basına yapamazsın.
saygılar
Amin Abla Allah razı olsun.. Pazar gunu kp cocuk mevzisini esiminde yanında actı ve dusunun bir ahıra girince esegin yanında sıpa var yada inegin yanında buzasi var dedi. hemen gider ya sıpa ya buzayı seversin ama esekle inek tek olsa ahırda yuzune bile bakmazsın dedi. ornek verişe bak asıl eşeğin kim oldugu belli...
bana da bi bez vermişkerdi ben toz aldım onunla kumaşı iyiydi de acaba bunun için mi verdilerdi kiCanım esim vermedi o bezi dayısının hanımı verdi kulagıma egilip bunu kimseye gosterme dedi.
:bana da bi bez vermişkerdi ben toz aldım onunla kumaşı iyiydi de acaba bunun için mi verdilerdi ki![]()
bana da bi bez vermişkerdi ben toz aldım onunla kumaşı iyiydi de acaba bunun için mi verdilerdi ki![]()
valla yeni düştü jeton nasıl safsam artık 3 yıla yakındır evliyim:
:) evet aynen öyle,toz bezi o,amerikan bezi![]()
bana da bi bez vermişkerdi ben toz aldım onunla kumaşı iyiydi de acaba bunun için mi verdilerdi ki![]()
Hayır oyle degil anneme evililigimizin ilk haftası soylemiştim. O sormadı ben soyledim ustelik olmuyor ben korkuyorum diye cunku annem sonucta belki bir akıl verir diye..