• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kime Anlatsam Bilemedim...

Biz 6 aydır evliyiz. Herhangi bi sorun yaşamadık çocuk da düşünmüyoruz ama gel görki daha şimdiden aa olmuyor mu acaba die soranlar oluyor. Bende daha 6 ay oldu doktorlar bir iki sene geçmeden tedavi bile etmior hem olmuorsa bile bölemi sölenir böle mi davranılır die tersliorum. Valla boşver kimseyi takma. Pardon ama keyif senin şey senin kime nee...

Endisesinden demiş diyelim..
ben 23 esim 27 yasında dr gittik ilacımızı aldık suanda tek sorun ilacların biraz pahalı olması ...
Allah aşkına annen endişerlenince kızının mahremini gidip erkeğemi anlatıyor.Kayınpederine gelebne kadar kendi götürseymiş doktora.Vajinusmusta ne tür ilaç kullanılıyor ki pahalı.Bir de1,5 yılda hiç mi sağlık için para geçmedi elinize.

Kusura bakmayın ama verdiğiniz cevaplar la dedikodu yu kendiniz ayarlamış siniz zaten sorun yok ama bebek istemiyoruz deseydin yumurta sayısı falan bunları katmaya ne gerek vardı

henüz bebek düşünmüyoruz erken diyip kestirip atacağınız yerde bu kadar söze ne gerek vardı? siz dedikoduya ortam yaratmışsınız. ayrıca kime ne ya? kp de ararmı ayıp yani.

herkes duracağı yeri bi bilse canım memleketimde...

henüz bebek düşünmüyoruz erken diyip kestirip atacağınız yerde bu kadar söze ne gerek vardı? siz dedikoduya ortam yaratmışsınız. ayrıca kime ne ya? kp de ararmı ayıp yani.

herkes duracağı yeri bi bilse canım memleketimde...
Hata en başta konu sahibesinin annesinde daha evliliğin ilk başlarında annesi kayınpederini aramış bunlar birlikte olamıyor galiba doktora götürün diye fakat konu sahibesi annem endişesinden demiş diyor,bence asıl kızması gereken annesi.

Hata en başta konu sahibesinin annesinde daha evliliğin ilk başlarında annesi kayınpederini aramış bunlar birlikte olamıyor galiba doktora götürün diye fakat konu sahibesi annem endişesinden demiş diyor,bence asıl kızması gereken annesi.
yok artık kaçırmışım orayı. şoktayım. endişelenen insan kızına söyler doktora gidin diye. aileler ne karışır hem ya. hala çocuk görüyosanız evlendirmeyin yani çocuklarınızı.

Midem bulandı yahu. Yok boş geçmiyoruz demeler, bez parçaları... Dedikoduya gerek yok ki özelinizi herkes biliyor mübarek. Özelim sadece beni ilgilendirir, insanlara anlatıyorsam da sonuçlarına katlanırım. Umarım en kısa zamanda normale dönersin konu sahibesi.
Midenizi bulandıracak bir durum yok ortada bir dedim var bolumune sıkıntılı oldugum bir konuyu paylastım.
Beni rencide edin diye degil lutfennn...

Kayınpederinize kızıyorsunuz ama hata ona söyleyen annenizde. Sizin annenize anlatmanız bile yanlış ama haydi soyleyiverdiniz, yardım istediniz diyelim. Bu kayinpedere anlatılacak bir şey mi?

Kısacası insanları cinsel hayatınızın içine dahil etmişsiniz şimdi her şeyinize karışıyorlar.

Çocuk sorana henüz düşünmüyoruz diyecektiniz olup bitecekti.

Ne tavsiye verecekti allasen? "Kizim su su pozisyonu dene" "islak oluyormusun" felan mi diyecekti? :KK53:

Bu konu gercek olamaz, gercek isede cehaletin ne kadar kötü bisey oldugunu gösteriyor. :KK12:

Not: bide gitmis bebise basörtü yakistiriyorsun. Senin cinsel hayatini, vajina durumunu bilmeyen kimse kalmadi, ama ne hikmetse gidip minacik bebege kapanmayi yakistiriyorsun.

Ilk basta kendi özel hayatini kapatmaya denesen...:KK14:
Asıl cahil sizin gibi yorumlar yapandır fikrimce..
Bebege takılan basortu kulot mu ki bu kadar tuhafınıza gitti.. Ayrıca konuyu nasıl basortuye bagladınız hayret dogrusu..
Burada Bebegi cıplak koysam tuhafınıza gitmeyecek ama basortulu olunca abesmi oldu..
Allah ıslah eylesin siz ve sizin gibileri.

Bir bebeğin başının kapalı olmasını hayranlıkla karşılayıp profil resminiz yapmışsınız ve ben vajinismus olmanıza hiç şaşırmadım..
Cok yakısmıs degil mi annesine ozenip guzel basını kapatmıs bir bebege basortu... Oyun oynuyor suan fakat ileride Sizin gibi olmamak adına oda basını ortecek ...

Hatayı en başta yapmışsın.Sana her sorulan soruya cevap vermek zorunda mısın?
Şöyle yahu çocuk falan sorup durmayın bana artık,olunca haberiniz olur deyip geçemedin mi?Ne o öyle yok beyin cerrahı yol cildiye,yok sperm sayımı olmadık durumlar..
şimdi işin içinden cıkamayacaksın yok yere
Haklısınız esim tek erkek cocuk olunca birde esimle aram bozulmasın diye sert cevaplar veremedim kimseye..
Tesekkurler

Yani bir de anlamadığım şu, tek erkek çocuk olunca ne oluyor? Kız çocuğun evladı torun değil mi? Soyadı devam etse ne etmese ne..

Yanlış anlamayın konu sahibi, sözüm size değil zihniyete...

Yani bir de anlamadığım şu, tek erkek çocuk olunca ne oluyor? Kız çocuğun evladı torun değil mi? Soyadı devam etse ne etmese ne..

Yanlış anlamayın konu sahibi, sözüm size değil zihniyete...
Bende anlamıyorum aslında ben esımı cok sevdigim icin evlendim.. yani herseye gozumu kapattım.. Fakat yoruluyorum zaman zaman ozellikle yalan soylemek zorunda kalmak perişan ediyor cunku yalan yalanı doguruyor... cok uzgunum fevri cıkıstıysam size..

Arkadaşlar Selam herkese..
  • 1.5 yıl evli bir vajinismusum. Esiminde benimde ailelerimizden kimse durumu bilmiyor. İlk evlendigimizde oldu demiştik sorana cunku zamanlar olur gozuyle bakıyorduk.. Esimin ailesi basta olmak uzre herkes cocuk sorup duruyordu. Bende kucuk gorumceme bos durmuyoruz ama Allah verecek cocugu diyordum. Gecenlerde yine sordu, biz esimle artık vaji icin dr gidelim diye anlasmıstık. Buna dayanarak gorumceme dr gidecegiz iste bunun icin bir sperm ve yumurtalık sayımıza baktıracagız tedbir amaclı demiş bulundum.. Nereden aklıma geldiyse boyle birsey yani var olup olmadıgını bile bilmiyorum boyle bir testin.
  • Neyse dun gittik dr donuste hepsi aradı ne dedi dr diye sorun yokmus dedim. ama kucuk gorumcem buyugune oda muhtemelen babasına yani keyınpedere demiş olacak ki 3êr kez aradılar. Kucuk gorumcem harıc hepsi cildiye ve beyin cerraha gittim biliyordu.. Ben ne yapayım simdi guvenipde soyledigim bu gorumceme??? Koylerinde laf cıkacak simdi cocukları olmuyormus diye cunku gorumcemin kaynana koyun en dedikoducusu. yanlıs anlasılma olmasın ama koy denince iyice nefret ettim.. Kendim koyume en son 5-6 yaslarında gittim esimse koy hastasıı offf...
Bence dedikoduyu dert etmeyinde diğer sorunu halledin, bizde yaşadık psikoloğ kadın doğum ne varsa gittik 4 ay gibi sürdü sizin üstünden çok geçmiş zaman geçtikçe zorlaşıyor diye duymuştum.bir yakınımda olmuştu 7 ay sonra aile duydu dualar falan yaptırdılar kısa bir süre sonra problem halloldu şimdi hamile ..

Bence dedikoduyu dert etmeyinde diğer sorunu halledin, bizde yaşadık psikoloğ kadın doğum ne varsa gittik 4 ay gibi sürdü sizin üstünden çok geçmiş zaman geçtikçe zorlaşıyor diye duymuştum.bir yakınımda olmuştu 7 ay sonra aile duydu dualar falan yaptırdılar kısa bir süre sonra problem halloldu şimdi hamile ..
İnşallah bizde yeneriz tesekkur ederim..

Bende anlamıyorum aslında ben esımı cok sevdigim icin evlendim.. yani herseye gozumu kapattım.. Fakat yoruluyorum zaman zaman ozellikle yalan soylemek zorunda kalmak perişan ediyor cunku yalan yalanı doguruyor... cok uzgunum fevri cıkıstıysam size..

Arkadaşım size tavsiyem şu olabilir, artık önünüze bakın ve tedavinizi olun. Çocuk soranları da ciddiye almayın, "hayırlısı, hem erken zaten" deyin geçin.

Kimin ne dediğini umursarsaniz hasta olursunuz, sorunlarınızı da aşamazsınız.

Siz bu konunun köydeki akrabaları ilgilendirdiğini düşünüyor musunuz? Önce kendinizi inandırın kimseyi ilgilendirmedigine ki başkalarını da umursamayasiniz.

İnşallah bizde yeneriz tesekkur ederim..
Çocuğuda takma kafana bizde istiyoruz ama olmadı tedaviye başlıycaz bu ay valla ben söylüyorum herkese hiçte dert etmiyorum, veren Allah bu bir hata kusur değil, seni böyle sıkıntıya düşüren zihniyet hasta bence, kayınvalidemde olsun kızım sağlığınız yerinde olsun kafanızı takmayın der.

bebegi takmayin kafaya bence siz once sorunuzu halledin benim kizkardesimde 1 yil ayni sorunu yasadi oda tedevi gordu sorunu asti ondan sonraki ilk bebegi dustu ardindan dogal yoldan 3.lere hamile kaldi 3.cuzlerden birini kaybetti ama simdi dunya tatlisi bir kizi bir oglu var:nazar: :KK66:

Konu sahibi kusura bakmayin lutfen. Ben normalde tavsiye verecegim ya da soyleyebilecegim bisey yoksa soru sorarak biseyler yazmam normalde ama biraz garipsedim bazi seyleri
mesela birincisi bir erkek 1.5 sene iliski olmuyorsa olsun diye cabalar siz istemeseniz olmasi icin o sizi dr.a goturur normal olan bidir. Aksamlari rahat birakmaz sizi ki vaj. Olanlarin hep yazdigi bu esim cok istiyor vs. haddime degil ustume de vazife degil ama esiniz size iliski olsun diye ciddi anlamda yaklasiyor mu surekli, cabaliyor mu yoksa anlayisli olmak adina uzak mi duruyor. Benim aklima acaba esinizde de ne bileyim isteksizlik vs. Bir problem mi var da 1.5 seneye yatilmis bi durum siye gecti aklimdan.
Bir de coxuk mevzusunu oylesine soyledim gorumcemi susturmak icin demissiniz. Sonraki yorumlarinizda da dr.a gittik tek sorun ilaclarin pahali olmasi demissiniz. Bildigim kadariyla vaj. Icin ilac vs. Verilmiyor kullanilan kremler filanda 3 kurusluk. Evet bebek tedavisinin ilaclari pahali. Soylediginiz yalan gercek mi oldu ki ilac kullanma dr.a gitme durumuna grldiniz ben anlamadim

Back
X