- 17 Aralık 2014
- 562
- 218
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşık olmak bir seçimdir.
Kafamızda büyütmeyi seçmezsek duygularımıza gayet de engel olabiliriz.
Mesela çoğu insan ilişkilerini bir döngü halinde yaşıyor. Kimisi sürekli platonik takılıyor, kimisi hep ulaşılmazı seçiyor, kimisi hep terk edilen oluyor, kimisi her zaman kendi terk edip gidiyor... Böyle kısırdöngülerde yaşayan öyle çok insan var ki dünyada, o yüzden bunlar üstünde irade, seçim, kişilik yapımız belirleyicidir.
Ama bunlara karşın bazı şeyler de var ki, insana yuhh dedirtiyor. Böyle tesadüf olamaz diyorsun.
Yani tek yönlü bakılacak bir durum değil bu. Harmanlanmış bir yapı. Hem kader hem seçimler ortak bir paydada buluşabiliyor bizim için.
İnsan sevince aşırı olursa birde bu. Orda mantık yok oluyor.
Aşık olunca mantık işlemeyor. Tamamen farklı gözle bakıyorsun. Sağır ve kör olursun. Tamamen mantık insanı isen bile mantığın bile yanlış yaptığını kabul etmez :) yapacağını yaparsın...
Aşık olduktan sonraki süreçten bahsetmiyorum. Kendimizi o hale getirmeden evvelki süreçte buna mani olunabilir diyorum.
Yoksa aşık olunmuşsa geçmiş olsun derim.
Bence aşkların çoğu ilk görüşte olandır. Zamanla olan sevgidir olsa olsa. O yüzden önceki süreç diye bir şey yok şeklinde düşünüyorum ben.
Bence Kaderimizde var.
Benim yaşadığım muhteşem hikaye ve evliliğe sebbep olan Rabbimden başkası olamaz :)
Sana katılıyorum.
zor işler bunlar...
Allah böyle sınavlarla imtihan ederse olmaması gereken birine aşık olurda sürekli görmek zorunda kalırsan daha zor.
İçinde bir şeylerin bitmesi için çok zaman lazım.
Amin.Dilerim en kısa zmanada siiznde hikayeniz başlar .Mutlu yıllar dilerimMaşallah Allah bizlere de nasip etsin :)
Amin.Dilerim en kısa zmanada siiznde hikayeniz başlar .Mutlu yıllar dilerim