Kime benziyor, benzetiliyoruz....

ben gittikce babama benziyorum,güvenim bikere yikildimi düzen tutmamasi,yalan söyleyene herzaman söylecekmis gibi hep süpheyle yaklasmam,cok endiseli olmama cocuklarima ,birde en sevmedigim iyise kavga ederken esimle cok rencide ediyorum onu ,bunu insallah atlaticam.

fiziksel özelliklerim duruşumu, hareketlerimi vs.. halama benzetirler
ama kaderim benzemez inşaallah
çünkü hayatı hep sıkıntılarla geçmiş ve geçiyor
bi de karakterimin benzemesini istemem çünkü annem için tam bir kötü görümce...

gülüşümü halama benzetirler
ama huy olarak babama benzerim
kinciyiz yapılanı unutmayız sinirliyiz ama çok yufka yürekliyiz inatız elimiz çok açık yardım etmeye birilerina bayılırız
ayy canım babam benim opuyorumnanaktan

görünüş olarak anneme benzetirler hep
huy olarakda annaneme benzetiyorlar aslında bende benzetiyorum kendimi anneneme aynı onun gibi bütün huylarımmm :) seviyorum ben annenemi

Son düzenleme:
hep tip hem kişilik olarak babam ve babaanneme çok benzetirler. heleki tip olarak aynıyız babaannemle:) kişilik olarak da çok benzeriz biraz aksiyizdir:) ayrıca sinirliyim, yapılanı unutmam ve de kızgın olduğum zaman kendimi kaybederim karşımdakini yerden yere vururum malesef sinirli olmamın yanında mizah duygum da çok gelişmiştir:)bu huylarım da babama çok benzer

Son düzenleme:
herkes ya anne ya da babasına benziyor ama kendi farketmiyor maalesef..Onlarda hoş olmayan her özellik onlara da geçiyor.Niden çünkü anne babalar aşırı baskılıyor çocukları özgür(başıboş demiyorum) olma fırsatı vermiyor böylece bir fotokopisi daha meydana çıkıyor!Çocuklar bir birey sizin kumandanız değil en basiti alışverişe çıktığınızda yanlış bir seçim bile olsa kendi iradesiyle beğendiğini alın karar vermeyi öğrensin!Annem asla benim seçtiğim zilyon tane kırmızı kıyafete yeter başka renk al demedi bi süre sonra başka renklere yöneldim zaten ..Şöyle ol böyle ol demedi rahat bıraktı böylece ben onlardan farklı oldımmm!...

ben küçükken anneme çok benzerdim tip olarak. ama şuan müstakbel kaynanama acayip benziyorum hem tip hem hareketler hemde düşünce bakımından hep bizi anne kız, erkek arkadaşımı da dış kapının mandalı sanırlar erkek arkadaşımla beni el ele görünce bazen siz kardeş değil miydiniz ya diyen çok oldu annesi ve ben esmeriz yüz hatlarımız bakışımız aynı. kara kaş kara göz erkek arkadaşımda kumral yeşil gözlü tam dış kapının mandalı ya

Hiç birine benzemiyorum sadece huylarım tıpkı dayım.

Son düzenleme:
Ben fiziksel olarak babama benzerim ama huygularımın geneli annem :)

huy olarak kimseye benzemem. görünüş olarak biraz annem biraz babam.
bi ara serpil çakmaklıya benzetiliyordum ayrıca

Annem babamın huylarından hiç hoşlanmaz ve kızdığındada sürekli aynı baban gibisin aynı babanın tarafı gibisin hep onlara çekmişsin vs. der.. Sözlümde sürekli aynı baskıyı yaratıyor üstümde birazcık yaptığım bişeye kızsın hemen '' aynı baban gibisin'' lafını yapıştırıveriyor... Bu durumdan hoşnutmuyum hayırr hiç değilim çünkü babamın huylarını hiiiç mi hiiç sevmem , bazen kendi kendime acaba gerçekten babamamı benziyo huylarım, babamın tarafınamı çekmişim acaba vs. diye hayıflanıyorum pskolojimi bozacaklar yahuuu

beni de karakter olarak babama benzetirler(sessiz,sakin,kavgadan uzak duran).Görünüş olarakta halama benzetirler(düğün fotoğraflarında makyajlı halimi görünce halama çok benzediğimi anladım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…