Bir süre kimseye güvenmeyeceksin.
Tabiri caizse kendinin en yakın arkadaşı olacaksın.
Yalnızlık o kadar da kötü değil,kendini korumak güzel şey.
Sabret,illa ki adam gibi insanlar çıkacaktır karşına.
Çocukluk arkadaşı en tehlikelisi..
Yerden yüksek oynarken ileride kim ne olacak belli olmuyor..
Çocukluk arkadaşı diye devam ediyor bi şekil..
Yani en çok guveneceginiz kişiler onlar olmaliydi olmadı gibi bişey yok..
Herkes sasirtabilir sizi birgün.. bunu bilerek çok yikilmamak lazım..
Güvenmek çok gerekli gelmiyor bana.. inanmayi seçersiniz ta ki inanmadiginiz ana kadar..
İyi niyetli iyi kalpli insan olsun yanınızda güven çok yönlü bişey çok takılmayin derim..
Sizi değil baskalarini kandirmislar.. karakterleri sorunlu.. güven sorunu yok..
Çok haklısın canım inan, ama gerçekten böyle insanlarla arkadaşlık etmektense bir süre yalnız kal,her şeyi içine at daha iyi .Yalnızlıktan yana bir şikayetim yok ama insan başına iyi ya da kötü bir şey geldiğinde anlatabileceği birilerini arıyor.
Teselli için teşekkürler :)
Olay şu ki çevremdeki yakın arkadaşlarım beni gerçekten şaşırtan şeyler yapıyor. Biri sırf parası için sevmediği bir a........................... Sonra kötü olan ben oluyorum..
Bir diğerinin -ki bu ondan da iğrenç- evli bir adamla birlikteliği var. Adam -ne kadar adam denirse- evli üstelik çocuğu var ve................
Başka bir kız arkadaşım ise benim reddettiğim erkeklerin telefon numaralarını toplamakla meşgul. Ben kimseye umut veren biri değilim. Adamla kafam uyuşmadıysa söyleyecek kadar açık sözlüyüm. Sonradan işleri karıştırmaktansa en baştan çizgimi belli etmekten yanayım. Ama bu kızımız benim düzgünce reddettiğim adamlarla flörtleşip arkamdan benim dedikodumu yapıyor.
Ve bu insanlar benim ARKADAŞlarım. Hepsini hayatımdan çıkardım böyle şeylere katlanabilen biri değilim.
Arkadaş seçiminde çok hassasımdır öyle herkesle arkadaş olmam. Bu kızlar da öyle günlük değil çocukluğumdan beri bildiğim kızlar. Yani birlikte büyüdüğüm insanlar bile böyleyse kime güveneceğim ben? Servet avcısına mı? Ya da yüzüne karşı bile metressin sen, yuva yıkıyorsun dediğim kıza mı? Yoksa bir erkeği daha reddetsem diye gözümün içine bakan kişiye mi?
Bumu arkadaş seçiminde hassas olduğunuz..
siz onlarla kişilikleri oturmadan arkadaş olmuşsunuz. bundan sonraki arkadaşlarınızı kişiliklerine bakarak seçme şansınız var. sizin ilkelerinize sahip kadınlar da var bu hayatta. onlarla denk gelince arkadaşlığınızı kurmaktan çekinmeyin. ama her durumda bir yere kadar güvenmekte fayda var.
Cok saçma Bır yorum . Kız mükemmelim demedi . Cevresındekılerden yakındı ve haklı ne var bunda .En mükemmel sizsiniz tamam.
Valla bende seciciyim eger bir seyi kafama yatmiyorsa tak eliyorum ...1 kisi yada 2 kisi seninle adi cikmis sana teklif etmis biriyle yakin arkadasim dedigin kisinin gorusmesi cok anormal bana gore...Allah aşkına
bu cümleler normal mi? kırmızı olanlar
yaşınızı bilmiyorum..ama bir kadın ne kadar sürede ne kadar adamı reddedip kaç erkeği reddedip reddetmeyecek kadar tartıp biçer ki?
bir tek bana mı anormal geldi bu cümleler?
Kimse vazgeçilmez değildir cocuklugunuzdan beri birlikte olmanız bişeyi degistirmez bence arayı sogutun gerekirse bitirin sinir stres sahibi olmanizdan iyidir. Kimseye guvenmenize gerek yok Allah a kendinize ve ailenize güvenin yeterBahsedeceğim konu tamamen iç dökme amaçlıdır.
Olay şu ki çevremdeki yakın arkadaşlarım beni gerçekten şaşırtan şeyler yapıyor. Biri sırf parası için sevmediği bir adamla birlikte ve adama söylediği yalanların haddi hesabı yok. Hatta o kadar ki artık beni götürmüyor adamın olduğu arkadaş buluşmalarına. Ben ne yalanlar söylediğini bilmediğim için her seferinde ağzımdan bir şeyler kaçırıyorum ve tartışmalarına sebep oluyorum. Sonra kötü olan ben oluyorum..
Bir diğerinin -ki bu ondan da iğrenç- evli bir adamla birlikteliği var. Adam -ne kadar adam denirse- evli üstelik çocuğu var ve neredeyse kızın yaşında. Çok uğraştım hakaretler bile ettim ama vazgeçmiyor.
Başka bir kız arkadaşım ise benim reddettiğim erkeklerin telefon numaralarını toplamakla meşgul. Ben kimseye umut veren biri değilim. Adamla kafam uyuşmadıysa söyleyecek kadar açık sözlüyüm. Sonradan işleri karıştırmaktansa en baştan çizgimi belli etmekten yanayım. Ama bu kızımız benim düzgünce reddettiğim adamlarla flörtleşip arkamdan benim dedikodumu yapıyor.
Ve bu insanlar benim ARKADAŞlarım. Hepsini hayatımdan çıkardım böyle şeylere katlanabilen biri değilim.
Arkadaş seçiminde çok hassasımdır öyle herkesle arkadaş olmam. Bu kızlar da öyle günlük değil çocukluğumdan beri bildiğim kızlar. Yani birlikte büyüdüğüm insanlar bile böyleyse kime güveneceğim ben? Servet avcısına mı? Ya da yüzüne karşı bile metressin sen, yuva yıkıyorsun dediğim kıza mı? Yoksa bir erkeği daha reddetsem diye gözümün içine bakan kişiye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?