- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
igrenclik belliki kadinin kizi baya kucuk cunku 23 yasindaki abisi diye yaziyodu .bide pislik damat kizini sevmiuorum ikisinizde idare ederim demis. nasil bi durum bu . kadin bulamadimi kendine baska birini daha normal olurdu en azindan . pislik kari simdi kadin siginmada . damat kadinin kardesini oldurmus bide pislik .Ben de bugün okudum.
Ve kadının kocası 2 ay önce olmuş, damadı böyle teselli etmis
igrenclik. bide facede sormus nasil hissediyosun kendini diye o da col iyi. esim hic Boyle hissetirmemsti .kizida annem lr ilkiskiyr girdikten sonra geldiler annem cok mutluydu babam daha yeni vefat etmistii sasirdim dedi. ama kiz bellki kucuk bosamadi adami .ilgincArtık insanlık olarak çık Farklı olduk. İnsanlar ne ara bu kadar değişti ne ara bu kadar iğrençleşti. Gittikçe insanlığımız yitiriliyor.
igrenclik. bide facede sormus nasil hissediyosun kendini diye o da col iyi. esim hic Boyle hissetirmemsti .kizida annem lr ilkiskiyr girdikten sonra geldiler annem cok mutluydu babam daha yeni vefat etmistii sasirdim dedi. ama kiz bellki kucuk bosamadi adami .ilginc
Ortuyu kaldirinca derken?Ortuyu kaldirinca altindan pislik cikiyor her yerde. Igrenc otesi igrenc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?