kime guvenecegiz sapiklik bu resmen

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
haberlerde gordum . kayanana kizinin kocasiyla yagmis ve cok memnun olmus . Oglu gormus mesajlari .igrenc . kiz bosannma davasi bile acmamis . annesine zormus evet yattik demis .bu nasil igrencliktir ??

Ben de bugün okudum.
Ve kadının kocası 2 ay önce olmuş, damadı böyle teselli etmis

Ben de bugün okudum.
Ve kadının kocası 2 ay önce olmuş, damadı böyle teselli etmis
igrenclik belliki kadinin kizi baya kucuk cunku 23 yasindaki abisi diye yaziyodu .bide pislik damat kizini sevmiuorum ikisinizde idare ederim demis. nasil bi durum bu . kadin bulamadimi kendine baska birini daha normal olurdu en azindan . pislik kari simdi kadin siginmada . damat kadinin kardesini oldurmus bide pislik .

Artık insanlık olarak çık Farklı olduk. İnsanlar ne ara bu kadar değişti ne ara bu kadar iğrençleşti. Gittikçe insanlığımız yitiriliyor.

Artık insanlık olarak çık Farklı olduk. İnsanlar ne ara bu kadar değişti ne ara bu kadar iğrençleşti. Gittikçe insanlığımız yitiriliyor.
igrenclik. bide facede sormus nasil hissediyosun kendini diye o da col iyi. esim hic Boyle hissetirmemsti .kizida annem lr ilkiskiyr girdikten sonra geldiler annem cok mutluydu babam daha yeni vefat etmistii sasirdim dedi. ama kiz bellki kucuk bosamadi adami .ilginc

Kız da değişikmiş artık küçük mü cahil mi bilmiyorum. İnan’a lillahi ve inna ileyhi raciun . Rabbim bizleri korusun . Böyle iğrençliklerden

Boşayacaktır heralde daha yeni olmadı mı. Hem Annesiyle oynaşsın hem dayısını öldürsün hemde abisini de yaralasın. Böyle adamdan boşanılmaz da napılır. Adamı içeri tıkmışlardır zaten, ordaki mahkumlar onla bi güzel ilgilenir. Adamı boşarsın edersin ama ya Anne. En çok bu koyar insanın içine.

1-2 gun once bu konunun aynisi acilmisti ...
Hayalperest uzun zamandir gorunmuyordunuz ...

Allah sonumuzu hayır etsinn öyle anneninn bennn hadi koca elde anne nasıl yaparr mis mahluklar allah belasını versin boylelerinin

Bu arada kimseye guvenmiyecegiz ben suan böyle seylerden kimseye güvenmiyorum artık kardeslerime satılırken bile tereddüt ediyorum bu ortamda insan herkesten supeleniyor

Bugun haberlerde kayınpederin damada aşık oldugunu gördüm adama mesajlar atıyormuş

Haber izlemiyorumm... İçim kararıyor.. Ne muge anlı ne başka iç karartıcı şeyler izlemek ıstemıyorum.. Bu nasıl bır haysiyetsizlik, onursuzluk şerefsizliktir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…