havali- Ömür sanıldığı kadar uzun değil... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ekim 2020 1.026 5.971 73 30 Kendinin prensesi😉 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #1 HAFTADA 1 HATİM İNDİRELİM. VAR MISINIZ? HERKES 1 KİŞİ SÖYLESİN ÖRNEĞİN RAHMETLI DEDEME YA DA BIR HACETIM İÇİN GİBİ... O HAFTA TOPLANALIM O KİŞİYE HATIM INDIRELIM. 30 KİŞİ ARANIYOR BEN BAZILARINI ETIKETLICEM SIZLERDE ETIKETLEYIN. ALLAH HEPIMIZIN DUALARINI VE HATIMLERINI KABUL BUYURSUN.
HAFTADA 1 HATİM İNDİRELİM. VAR MISINIZ? HERKES 1 KİŞİ SÖYLESİN ÖRNEĞİN RAHMETLI DEDEME YA DA BIR HACETIM İÇİN GİBİ... O HAFTA TOPLANALIM O KİŞİYE HATIM INDIRELIM. 30 KİŞİ ARANIYOR BEN BAZILARINI ETIKETLICEM SIZLERDE ETIKETLEYIN. ALLAH HEPIMIZIN DUALARINI VE HATIMLERINI KABUL BUYURSUN.
havali- Ömür sanıldığı kadar uzun değil... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ekim 2020 1.026 5.971 73 30 Kendinin prensesi😉 17 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #2 30 kisi tam olduğunda kura çekip hatim sirasini ona göre belirleyeceğiz. Katılan herkes düzenli okuyabilmeli okuyamadigi zaman okutabilmeli. 1 haftada 1 HATİM. YAPABILIRIZ. EĞER ÇOK YOĞUNSAK GECE YATMADAN ÖNCE OKUYABİLİRİZ.
30 kisi tam olduğunda kura çekip hatim sirasini ona göre belirleyeceğiz. Katılan herkes düzenli okuyabilmeli okuyamadigi zaman okutabilmeli. 1 haftada 1 HATİM. YAPABILIRIZ. EĞER ÇOK YOĞUNSAK GECE YATMADAN ÖNCE OKUYABİLİRİZ.
abc3 Kun fe yekun Kayıtlı Üye 30 Mart 2013 1.597 433 198 2 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #3 havalihavasiz .!.: 30 kisi tam olduğunda kura çekip hatim sirasini ona göre belirleyeceğiz. Katılan herkes düzenli okuyabilmeli okuyamadigi zaman okutabilmeli. 1 haftada 1 HATİM. YAPABILIRIZ. EĞER ÇOK YOĞUNSAK GECE YATMADAN ÖNCE OKUYABİLİRİZ. Genişletmek için tıkla... Bende katılmak isterim
havalihavasiz .!.: 30 kisi tam olduğunda kura çekip hatim sirasini ona göre belirleyeceğiz. Katılan herkes düzenli okuyabilmeli okuyamadigi zaman okutabilmeli. 1 haftada 1 HATİM. YAPABILIRIZ. EĞER ÇOK YOĞUNSAK GECE YATMADAN ÖNCE OKUYABİLİRİZ. Genişletmek için tıkla... Bende katılmak isterim
incirzeytin sus, cahilliğin içinde kalsın.. Kayıtlı Üye 6 Aralık 2016 761 2.561 113 2 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #4 Ben de katılabilir miyim?
havali- Ömür sanıldığı kadar uzun değil... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ekim 2020 1.026 5.971 73 30 Kendinin prensesi😉 2 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #5 abc3 .!.: Bende katılmak isterim Genişletmek için tıkla... incirzeytin .!.: Ben de katılabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabiki 30 kişi olunca başlayacağız zaten. Haftada herkes 1 cüz okuyarak 1 kişiye hatim indirilmiş olacak
abc3 .!.: Bende katılmak isterim Genişletmek için tıkla... incirzeytin .!.: Ben de katılabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabiki 30 kişi olunca başlayacağız zaten. Haftada herkes 1 cüz okuyarak 1 kişiye hatim indirilmiş olacak