kime inanacağım derken?
anlamadım?
tekrardan mı birlikte olmak istiyor?
5 aylık daha çok yeni iken boşanmsşşnz cnm..ailemi üzemem demiş anlaamdm kı aılesimi istemedi bu evlılıgı...?
ailesi istiyo gözükğyordu.ben öğretmenim istedikleri gibi bir gelindim.yani giyim olarak aile olarak.haa boyum kısaydı.ama ben bunu oa hep söyledim.görmüyorum ben o frakı dedi
tekrar birlikte olmak evet.henüz yeni diyeceksiniz biliyorum ama çivi çiviyi söker diye düşündüğümden.ama artık boşanmış bir kızım.karşıma çıkan ya bu durumumu kullanırsa.peki tekrar nasıl seveceğim
ee neden ayrıldı peki ailesini nie uzemedi yani neden öyle dedi:44: biraz daha net anlatrmsn cnm şmdi barışmak mı ıstıor kafam allak tullak oldu walla:44:
iyide ailesini zmek istememe sebebi ne o zaman? sorun nerde? kafasina esiyo ve bosaniyomU? cinsel srunmu vardi ne tam olarak?
afedersin karışık yazıyorum.hala etkisindeyim de.evliliğin ilk aylarında ben cicim hayatı yaşamak istedim.hani nişanlıyken bana davrandığı gibi davransın.birde ben fazla alıngan bir kızım düğündeki bir olayı ona kısa bir an ağlarken yansıttım.bu onu aklına sokmuş.hiç söylemdi bile.ama ben o olaydan sonra özür diledim.sonra ikimizinde görev yaptığı yere ve kuruduk oaray geldik.ilk seferinde ben korktum birliktelik yaşayamadık ertesi gün 23.30 kadar tv izledi.bende buna naz yaptım.zaten 4.gün sabahında kayınvalidelere gittik sonra bize derken 2 ay oralarda kaldık.tabi oaralarda bu beni görmüyor.abla diyor anne diyor.hadi şunu yapalım diyorum yok diyor.bende iyice hırçınlaştım.sonra araya aileler girdi.ben öfkeyle ailene haber ver dedim o da vermiş.sonra ailesi geldi ben ailemi çağırmadım.hemen benim ailemi çağırmışlar antalyadan olnalr bir hız geldi.ben iyi davrandım.sonra akşam konuşuldu.benim söylediğim her kelime hata olmuş.yaptıklarım gözükmemiş.avukat aranmış.ben boşanmam deyince.3 gün durum böyle oldu.ben yanına gititm.sana bir gram sevgim kalmadı dedi.3 gün sonra bir anlaşmyal çıktı karşım aseni seviyorum ama bana tabi olacaksın.ben atama döneinde nereyi istersem oarayı yazacaksın.ailene yakın olmayacağız.ben eğer vakit olursa seni ailene götüreceğim.benden birşey beklmeyecesin dedi.evlilğim birtmesin diye kabul ettim.15 gün kayılvalidem kaldı bu olyadan sonra.gitti.ben ne olur eskinki gibi ol dedim.olamam seni şımarıyorsun dedi.birlikte olamdık bak dedim hadi bir doktora gidelimd edim kabul etmedi.bende daha fazla dayanmadım ağladım ailem benim ağlamaları fark etti.yeter dedi.eski konularıma ulaşabilirsen okursun kısacası bu
anladm cnm şmdi inceledm önceki açtgn konuları.bu yazdıklarında bakılırsa eski eşin olgunluk nedir bılmeyen biri.ortada doğru dugn bir sebep yokken ve sen evliliğini kurtarmaya çalışırken ailenide çağırıp apar opar bitirmişler herşeyi..burda bı eksiklik var..bununda sevgi ve dedgm gbi olgunluk oldgnu duşunuorum..madem sewmıordu neden ewlendı..madem sewmeedn ewlenmeyi göze aldı neden çabalamadı..bişey söylmmi cnm sana bence sen kurtulmşşsn da farkında deilsn..ne istedgnı bilmeyen bir adamla tutarsz bır adamla en onemlisi sna sahip çıkmayan bir adamla ne kadar sürecekti ki zaten..daha çok gençsin gerçektende..aralıkta boşanmışsın sanırım.eger kendını hazır hissedıosan yeni bir ilişkiye tabıkı başlayabılırsn hayatn boyunca yalnz olacak değilsn.ama adımlarını çok iyi atmalı sınırlarını çok iyi çizmelisin..allah yardımcın olsun..
henüz çok erken ama şuan o kadar boşluktayımki.birde ne kadar dünya değişsede düşünceler değişmiyor.bir kere ben boşanmış kızım herkesin gözünde.şimdiye kadar istediğin kadar bir çok şeye dikkat et.kimse senin geçmişine değilde helaliyle yaptığına ama yürütemediğinden dolayı boşanmış olamana bakıyor.boşanmış bu kız deniliyor.artık sevmekten sevilmketen korkuyorum.evet çok güzel bir şeymiş sevmek sevilmek.ama ben tekrar yaşayamayacağım.hayır erkekler için bu kadar mı basit birini önce sevip sonra unutmak
konumu daha önce anlatmıştım.küçük belki halledilebilecek problemleri halletmeden 5 aylık evliyken daha birlikte bile olmamışke boşandık.son ana kadar boşanmaya gönlümün olmadığını gösterdim.ama o ailesini üzemeyeceğini söyledi ve ayrıldı.seni seviyorum diye ayrıldı sözde.ama ne oldu sonra hiç.sanki hayatına girmemişim gibi davrandı.o benim ilkimde bende onun.hani ilk aşklar unutulmazdı.halbuki boşandıktan sonra bile tekrar olabileceğimizi gösterdm hal ve hareketlerimle.ama o hiç o taraflı olmadı.hani bensiz yaşayamazdı.şimdi ise gözden uzak olan gönülden uzak olurmuş diyor.evlilikten korkuyormuş.peki benim suçum neydi madem sevmeyi bilmiyorsun neden seviyorum diyorsun.26 yaşında evde kalmış boşanmış kız oldum sayesinde.hakkımı helal etmiyorum.7 ay oldu ama ben hala ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?