Kime inanacağım

hımmm

ben eski eşiniz tekrardan birlikte olmak istiyor sanmıştım...

kadınlar için çivi çiviyi sökmez acıyı arttırır..

biz önce sevip sonra cinselliği yaşarız...

erkekler ise tam tersi...

o yüzden onlarda çivi çiviyi söker.

sizin ilacınız ise zaman

üzülme yaşana herşeyde bir hayır vardır elbet...bir yakınım da yaşadı benzer bir olayı , üstelik senden de 7-8 yaş kadar büyüktü, 4 ay evli kaldı , birlikte olamadılar boşandılar , tabii o kadar kolay olmadı epeyce rezillik yaşadı ....aradan 2 sene geçti , karşısına hayırlı bir kısmet çıktı ( geçen yıl ) evlendi ve hemencek hamile kaldı , şimdi çok mutlu ....

acıkcası ben durumu pek anlayamadım yanı sebepleri,sorunlarınızı arkadaslar sız tam aoalrak anladıysanız bı özet gecebilirmisiniz?

Elinde bir mesleğin var kimseye muhtaç değilsin insanın başına ne gelirse gençliğinde gelsin.Gerçek yüzünü çabuk göstermiş 4 ayın gitmiş zaman herşeyin ilacı unutursun kimler çıkar karşına daha..Senelerin geçseydi bu adamla aynı hareketlerle,aynı karakterle ne kadar çekebilirdin..kurtulmuşsunuz bunun için sevinin bence bir zaman sonra kim bilir aklınıza bile gelmeyecek.

gerçekten mi:)))) nasıl sevindim onun için.inş banada olur.bu tür güzel haberler içimi öyle mutlu ediyor.şuanda tamamen umutusuzum..

ben de çok kısa süren evliliğimi yürütmeyip boşandım.çok acı bi durum gercekten ama kendimi asla öle boşanmış kız moduna sokmuyorum.biz ne yaptık ki canım ailemiz rızasıyla telli duvaklı baba evinden cıktık.yanlış insanlara güvendik.olmadı ayrıldık .hele ki sen eğitimli öğretmen birisisin bence sana bu sözler yakışmıyor boşanmış kız falan.şimdi herkes evlenmeden birlikte olup ayrılıyo.biz çok şükür harma el uzatmadık.insan hal ve hareketlerine dikkat ettiği sürece kimse sana kötü ykalaşamaz bence.ben de boşandım ama daha hiç kimse bana farklı tarzda yaklaşmadı buna izin vermem zaten.inş bundan sonra kıymetimiz bilecekler eşleri nasip eder rabbim bize

Evlilik nasıl normalse, boşanmakta o kadar normal, kendinizi suçlu hissedeceğiniz bir durum yok.
Erkeklerin her dediklerini kabul etmeye başladığınızda yine değeriniz olmuyor, burunlarını sürtmek lazım.
Artık eskiye takılmayın bence, seviyorum diyipte arkasını dönüp giden birinin sevgisi tartışılır.
Allah bundan sonra güzel günler göstersin inş.

hakkımda hayırlısı buymuş demek ki deyip geçmişi unut geleceğine bak artık canım
yaşın daha çok genç karşına mutlaka seni hakeden biri çıkacaktır sadece kendine biraz zaman ver hemen yeni ilşiki düşünme
mesleği eğitimi ve arkasında aile desteği olan bir bayansın sen ümitsizliğe kapılırsan hiçbir dayanağı olmayan bayanlar ne yapsın.belki hayallerin yıkıldı onun üzüntüsünü yaşıyorsun ama zamanla hepsi geçer unutursun yeter ki güçlü ve umutlu ol

Tamam hakkınızı helal etmeyin de ama artık bir beklentiniz olmasın ondan!
Evliyken sizi mutlu edemeyen adam boşanınca mı sizle ilgilenecek?
O nasıl kendi hayatına döndüyse siz de lütfen yolunuzu çizin.
Yazık etmeyin kendinize!

tak sepeti koluna herkes kendi yoluna sen neden peşinden gidiyorsun anlaşamışsınız zaten zararın neresinden dönerse kardır hayatını tekrar kur kim olsa evlenir senle çok gensin kendini onu düşünerek geşirme o seni yedekte tutuyor evlenmekten korkan bir adamla zaten hiç birlikte olma

çok teşekkürler.sizin yorumlarınız içimi rahatlatıyor.

benim düşüncemde seninle aynı boşanmış kız lafınıs sevmiyorum fakat bunları söyleyenler oluncaki bunu eğitimli insanlardan bile duyuyorum o zaman üzülüyorum.dediğin gibi evlenmeden neler yaşanyanlar var ki benim eski eşim benim en basitinden ilk elini tutuğum erkekti daha 23 yaşındayken ve aileler görüştü onay alındı söz oldu öyle el tutuldu.ama işte kimse senin şimdiye kadar dikkat ettiklerine değilde allı duvaklı evinden gelin olarak çıkıp geri dönmene bakıyor.suçun ne??? tellli duvaklı çıkman.neden boşandın.eşinimi aldattın,onu borç yatağına mı süreklidin ya da hani aile yapısına uymayan başka bir şey mi yaptın.hiç bir şey.sadece sevgisini ilgisini yani onun için değerli olduğunu görmek istedin ki bunları nişanlıyken sözlüyken gösteriyordu.inş dua kabul olur bize sahip çıkacak seviyorum dediyse sonuna kadar sevecek bir eş çıkar.sadece dünyalık değil ahiretlikde olur.

bir kere şu boşanmış kız lafını unutarak kendine acımayı bırak. değer mi o adam için değmez. umrunda değil beni unuttu diyorsun oturmuş kendine acıyorsun. o oturmuş ben boşanmış geçn bir adamım diye kendine acımıyordur eminim. bence siz evlilik için yeterince olgun değilmişsiniz. hadi sen değilmisşin eşin senden çocukmuş. hani bir taraf daha olgun olsa idare eder de siz de bu olmamış sanırım. bişey yaşayıp yaşamanda önemli değil millet 5 kere evleniyor bu zamanda bu tarz düşüncelere saplanıp kendine acıman kendine yazık etmendir. bak o hiç seni sallamıyor boşver hayatını yaşa. ne güzel geçsin işte.

canım ben de öğretmenim illaki dengesiz boşboğaz tipler hayatın her anında cıkacak.illaki neden boşandı diye bi soru işareti kalcak.ama inan karsına seni gecekten seven birisi cıksa ne senin boşandığını ne de neler yasadığının ardına düşer.biz acı bi tecrübe yasadık.ben de ilgizlikten dolayı ayrıldım.bu bi bayan için çok kötü bi durum yasayan bilir.ben de üzülüyorum ama yapcak bişey yok dik durmalıyız. inş bundan sonrası bizim için çok iii olur da yasadığımız tüm kötü günleri unuturuz canım yalnız değiliz bunu unutma

hep diyorum gine diyorum erkeklerin hepsi hain kizlar hangi koca karisina iyi davrandida karisi ona kotu olsun piskolojik problemleri olanlar haric acimiycan hic birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…