- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
tekrar birlikte olmak evet.henüz yeni diyeceksiniz biliyorum ama çivi çiviyi söker diye düşündüğümden.ama artık boşanmış bir kızım.karşıma çıkan ya bu durumumu kullanırsa.peki tekrar nasıl seveceğim
üzülme yaşana herşeyde bir hayır vardır elbet...bir yakınım da yaşadı benzer bir olayı , üstelik senden de 7-8 yaş kadar büyüktü, 4 ay evli kaldı , birlikte olamadılar boşandılar , tabii o kadar kolay olmadı epeyce rezillik yaşadı ....aradan 2 sene geçti , karşısına hayırlı bir kısmet çıktı ( geçen yıl ) evlendi ve hemencek hamile kaldı , şimdi çok mutlu ....
tak sepeti koluna herkes kendi yoluna sen neden peşinden gidiyorsun anlaşamışsınız zaten zararın neresinden dönerse kardır hayatını tekrar kur kim olsa evlenir senle çok gensin kendini onu düşünerek geşirme o seni yedekte tutuyor evlenmekten korkan bir adamla zaten hiç birlikte olma
ben de çok kısa süren evliliğimi yürütmeyip boşandım.çok acı bi durum gercekten ama kendimi asla öle boşanmış kız moduna sokmuyorum.biz ne yaptık ki canım ailemiz rızasıyla telli duvaklı baba evinden cıktık.yanlış insanlara güvendik.olmadı ayrıldık .hele ki sen eğitimli öğretmen birisisin bence sana bu sözler yakışmıyor boşanmış kız falan.şimdi herkes evlenmeden birlikte olup ayrılıyo.biz çok şükür harma el uzatmadık.insan hal ve hareketlerine dikkat ettiği sürece kimse sana kötü ykalaşamaz bence.ben de boşandım ama daha hiç kimse bana farklı tarzda yaklaşmadı buna izin vermem zaten.inş bundan sonra kıymetimiz bilecekler eşleri nasip eder rabbim bize
benim düşüncemde seninle aynı boşanmış kız lafınıs sevmiyorum fakat bunları söyleyenler oluncaki bunu eğitimli insanlardan bile duyuyorum o zaman üzülüyorum.dediğin gibi evlenmeden neler yaşanyanlar var ki benim eski eşim benim en basitinden ilk elini tutuğum erkekti daha 23 yaşındayken ve aileler görüştü onay alındı söz oldu öyle el tutuldu.ama işte kimse senin şimdiye kadar dikkat ettiklerine değilde allı duvaklı evinden gelin olarak çıkıp geri dönmene bakıyor.suçun ne??? tellli duvaklı çıkman.neden boşandın.eşinimi aldattın,onu borç yatağına mı süreklidin ya da hani aile yapısına uymayan başka bir şey mi yaptın.hiç bir şey.sadece sevgisini ilgisini yani onun için değerli olduğunu görmek istedin ki bunları nişanlıyken sözlüyken gösteriyordu.inş dua kabul olur bize sahip çıkacak seviyorum dediyse sonuna kadar sevecek bir eş çıkar.sadece dünyalık değil ahiretlikde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?