- 18 Mart 2013
- 580
- 415
- 333
- Konu Sahibi utopikkafa
-
Eşinizle kuzeni arasındaki ilişki bugüne kadar nasıldı peki?
Inanirdim sanirim.. kimsenin hele yakin akrabanin boyle bi yalan soylicegine pek ihtimal vermiyorum siz yinede dikkat edin bi sure cocuk yapmayin nolurr Allah korusun kimin ne cikacagi belli olmazHanimlar merhaba, fikirlerinizi bekliyorum.
Esim 24 ben 22 yasindayim ve 5 aylik evliyiz. Esimin 14 yasinda liseye yeni baslamis bir kuzeni var. Kizin 18 yasinda bir sevgilisi var ve her seyini de paylasir, anlatir. Cocugun daha once uyusturucu kullandigini, hirsizlik yaptigini anlatmisti ve ben hep uyarirdim kizi. Bugun konusu gecince yine uyardim. Ama bugun oyle bisey oldu ki... Kiz bana mesaj atmis. Benim sevgilim hirsizsa seninki de tacizci demis... Kucukken (ben 6 yasindayken falan) benim her yerime ellerdi demis... Ben de sana inanamiyorum yazdim. Kiz sonra kayinvalidemlere geldi ve annesiyle beraber anlatmaya basladi. Kayinvalidemlerde kiyamet koptu. Esim kizin uzerine gitti ben bunu yapmadim dedi bir suru yemin etti ve esimi 3 senedir taniyorum yalan soylediginde anlarim. Ama dogru soyluyor gibiydi. Kiz yaptin dedi kendini yerlere atti. Kizin annesi yenge inanmis kiza. Kayinvalidemler inanmiyor. Ben kime inanacagimi sasirdim. Ortada kaldim. Agzim burnum sisti aglamaktan. Ne olur yardimci olun siz kime inanirdiniz veya nasil bir yol izlerdiniz?
Annesi iki senedir biliyordum diyor. Ama esimin hayatinda ben oldugum icin soylemek istememis ama kizinin psikolojisi bozulmus soylemek zorundaymis oyle dedi. Kendi kuzenleri dahi kiz yalan soyluyor diyor. Cok zor bir durumdayim.
Korkunç bişey bu. İftiraysa da korkunç, değilse de. Acaba kız erkek arkadaşının ortaya çıkması ihtimaline karşılık ortaya böyle bir iftirayla çıkıp dikkatleri eşine mi çekmeye çalışıyor? Bunları söyleyene kadar bu kuzen eşine karşı nasıldı? Eğer iyiyse bu bir iftira. Çünkü insan kendisine bunu yapan birinin yüzünü görse midesi bulanır. Eğer eşinin yanında hep mesafeli suratsız ve sıkıntılı idiyse ve bu anne kavgacı tavırları olmayan düzgün insanlarsa o zaman eşini alır karşına etraflıca konuşursun
2 seneye kadar bu durumu nasıl söylemeden durabilmişlerAnnesi iki senedir biliyordum diyor. Ama esimin hayatinda ben oldugum icin soylemek istememis ama kizinin psikolojisi bozulmus soylemek zorundaymis oyle dedi. Kendi kuzenleri dahi kiz yalan soyluyor diyor. Cok zor bir durumdayim.
kiz esime gayet iyiydi evime gider gelir bizde kalir. esimden bayramlarda harclik alir. disari cikarsak onu ve gorumcemi de gotururduk. hic anlamiyorum neden bunu yapti herkesin icinde.
kiz esime gayet iyiydi evime gider gelir bizde kalir. esimden bayramlarda harclik alir. disari cikarsak onu ve gorumcemi de gotururduk. hic anlamiyorum neden bunu yapti herkesin icinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?