- 23 Haziran 2014
- 1.304
- 2.307
- 88
- Konu Sahibi utopikkafa
-
ben de bir yakınımın 14 yaşındaki kızını uyardım,
face'te ekliydi.beni engelledi.ailesi büyük sağlık problemiyle uğraşıyodu.maalesef o yaşta kaçtı ve çocuk sahibi oldu.küçücük yazşına bakmadı
Kendinizi biraz o kizin yerine koysaniz?
Annesi "2 senedir biliyorum" deyip size yollamasa ben de kıza inanırdım. Ama ergen yaşlarda bazen bu tip yalanlara başvurabiliyor çocuklar.
Gerçi psikolojik olarak kötü etkilenebilir ama, farklı zamanlarda olayın ayrıntılarını anlatmasını isteyip ayrıntıların birbirini tutup tutmadığına bakabilirsiniz.
Eşinizi de biraz sıkıştırabilirsiniz, "Ne olur söyle, çocukluktur, kızmayacağım" gibisinden
Sizce dogruyu ogrenmek icin ne yapabilirim? Oneriniz benim icin cok onemli.
Annesi iki senedir biliyor, o kiz hep biliyordu. Hadi kiz esinizle arasi iyi, sineye cekti diyelim, annesi nasil izin veriordu esinizle gorusmesine !! Bir anne bilecek ve yakin olmalarina izin verecek, tuhaf. Gezmeye bile gidiyormussunuz.
Belkide kiz o yastaki bazi sevgi hareketlerini oyle algilamistir.
Soylede dusunmek lazim sirf seni uzmek icin soylemis olsaydi, annesine 2 yil onceden soylemezdi. Olmayan biseyi neden annesine olmus gibi anlatsnki? Bilmiyrm ama umarim yalan soyluyrdur.Annesi iki senedir biliyordum diyor. Ama esimin hayatinda ben oldugum icin soylemek istememis ama kizinin psikolojisi bozulmus soylemek zorundaymis oyle dedi. Kendi kuzenleri dahi kiz yalan soyluyor diyor. Cok zor bir durumdayim.
Yani bilmiyorum, ben böyle durumlarda genelde kadından taraf olurum. Ama nedense bu durumda kocanız yapmamış gibi hissediyorum. Gerçi yapsa da yapmasa da, çok çirkin bir durum. Ömür boyu kimse unutmayacaktır bunuEve donerken cok sikistirdim. Esim ben apartmanda kalmadim hep kurslarsaydim hangi ara yaptim ya diyor. Sadece haftasonu gelirmis eve. Onda da ailemle olurdum babamla maca falan giderdim onunla basbasa bakkala gitmedim diyor. Kiz cok tutarsiz konustu millettin icinde. Once esimin kardesi yapti gibi anlatti sonra yok yok senin kocan da yapti falan dedi. Yami guya ikisi de yapmis.
Sakin kalın bir sure yorumsuz izleyin durumları... Kizin ulaşabileceğiniz yakin arkadaslari varsa konuşmaya calisin ya da kiza sefkatle yaklasip bir kaç hafta sonra buluşma ayarlayin ve konuşun uzun uzun.
Ne zaman olmuş , nasil olmuş, nerede olmuş? Anlatırken bunu anlarsiniz diye düşünüyorum. Eğer gerçekse simdi buradan kalkip avukata gidecegim diye de söyleyin ne kadar ciddi bir durum olduğunu anlasin. Eğer yalansa 14 yasinda ki bir kiz kendini çok rahat ele verir. Gerçekse de çok rahat görürsünüz gözlerinizde. Ama görmek ve anlamak için hazir olmayi bekleyin.
Çok zor bir durum .kiz esime gayet iyiydi evime gider gelir bizde kalir. esimden bayramlarda harclik alir. disari cikarsak onu ve gorumcemi de gotururduk. hic anlamiyorum neden bunu yapti herkesin icinde.
2 yıldır biliyormuş da niye susmuş o ne biçim anne?
Sonuçta bu yaşları faydalanılmak için daha elverişli insan korkar devamı olur mu diye.
Bu sessizlik normal değil.
Rezil etseydiniz.
Bana kız sevgilisine laf ettiniz diye yalan söylüyor gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?