Kime inanacagimi sasirdim lutfen yardimci olun

Kiz hiç inandırıcı gelmedi bana.insan kendini taciz eden adamdan köşe bucak kaçar değil ki evine girip çıkmak, adamın karısıyla samimi olmak...Hem sonra küçük yaşta böyle bir travma yaşayan kız uyuşturucu kullanan, heran ne yapacagi belli olmayan bir herifle olabilir mi? Hiç mi korkmaz erkeklerden?

Ben de annesi her seyini bildigi icin baskasina soyleme ihtiyaci duymadim bisey anlattigi zaman uyarmaya calistim elimden geldigince. Bu kiz uc dort aydir ben kacacagim sevgilime biktim bu hayattan falan diyordu. Babasi cok iciyor ona kiziyordu.

Annesi "2 senedir biliyorum" deyip size yollamasa ben de kıza inanırdım. Ama ergen yaşlarda bazen bu tip yalanlara başvurabiliyor çocuklar.

Gerçi psikolojik olarak kötü etkilenebilir ama, farklı zamanlarda olayın ayrıntılarını anlatmasını isteyip ayrıntıların birbirini tutup tutmadığına bakabilirsiniz.

Eşinizi de biraz sıkıştırabilirsiniz, "Ne olur söyle, çocukluktur, kızmayacağım" gibisinden

14yasindaki kizin sözüne nasil inanilir bilemedim .s ona sevgilisiyle ilgili karsi geldiği için böylebir sşey yapmis olabilir mi.. Sana karsilik olarak.

Kızının tacize uğradığını bilen bir anne 2 yıl nasıl susabilir, aklım almıyor.

Kesin doğru ya da kesin yalan söylüyor diyemeyiz biz, ama bu iş de öyle hemen kapatılacak bir mesele değil.

İspat etmeniz imkansız...

bir psikolog ile görüşmesi doğru olur sanırım, konunun birden fazla boyutu var. Kısasa kısas şeklinde gündeme getirilmiş olması şüphe çekiyor ama en doğrusunu pedagog ya da psikolog bilir. Hem travma varsa bunun da tedavisi yapılmış olur.

Eve donerken cok sikistirdim. Esim ben apartmanda kalmadim hep kurslarsaydim hangi ara yaptim ya diyor. Sadece haftasonu gelirmis eve. Onda da ailemle olurdum babamla maca falan giderdim onunla basbasa bakkala gitmedim diyor. Kiz cok tutarsiz konustu millettin icinde. Once esimin kardesi yapti gibi anlatti sonra yok yok senin kocan da yapti falan dedi. Yami guya ikisi de yapmis.

Annesi iki senedir biliyor, o kiz hep biliyordu. Hadi kiz esinizle arasi iyi, sineye cekti diyelim, annesi nasil izin veriordu esinizle gorusmesine !! Bir anne bilecek ve yakin olmalarina izin verecek, tuhaf. Gezmeye bile gidiyormussunuz.

Belkide kiz o yastaki bazi sevgi hareketlerini oyle algilamistir.

Sizce dogruyu ogrenmek icin ne yapabilirim? Oneriniz benim icin cok onemli.

Sakin kalın bir sure yorumsuz izleyin durumları... Kizin ulaşabileceğiniz yakin arkadaslari varsa konuşmaya calisin ya da kiza sefkatle yaklasip bir kaç hafta sonra buluşma ayarlayin ve konuşun uzun uzun.

Ne zaman olmuş , nasil olmuş, nerede olmuş? Anlatırken bunu anlarsiniz diye düşünüyorum. Eğer gerçekse simdi buradan kalkip avukata gidecegim diye de söyleyin ne kadar ciddi bir durum olduğunu anlasin. Eğer yalansa 14 yasinda ki bir kiz kendini çok rahat ele verir. Gerçekse de çok rahat görürsünüz gözlerinde. Ama görmek ve anlamak için hazir olmayi bekleyin.

Esim biraz mesafeli biri. Ben o dogduktan sonra kucagima dahi almadim diyor. Yenge sev dermis mesela dogdugu zaman yanagina dokunurdum bebekti diyor. Elinden tutup bakkala sakiz almaya goturmuslugum bile yok diyor.

Bence de bir pedagog ile gorusmeliler ki yengeye de soyledim. Olay dogru mu yalan mi onlar anlayabilir bir nebze dedim.

Annesi iki senedir biliyordum diyor. Ama esimin hayatinda ben oldugum icin soylemek istememis ama kizinin psikolojisi bozulmus soylemek zorundaymis oyle dedi. Kendi kuzenleri dahi kiz yalan soyluyor diyor. Cok zor bir durumdayim.
Soylede dusunmek lazim sirf seni uzmek icin soylemis olsaydi, annesine 2 yil onceden soylemezdi. Olmayan biseyi neden annesine olmus gibi anlatsnki? Bilmiyrm ama umarim yalan soyluyrdur.

acaba eşiniz kuzenini seviyor oyun oynuyordu falanda bu 6 yaşındaki kız bunu o zamanlar 6 yaşında olduğu için taciz gibi algılamış olabilir mi

Yani bilmiyorum, ben böyle durumlarda genelde kadından taraf olurum. Ama nedense bu durumda kocanız yapmamış gibi hissediyorum. Gerçi yapsa da yapmasa da, çok çirkin bir durum. Ömür boyu kimse unutmayacaktır bunu Ama keşke annesine deseydiniz, "Neden gönderdin bizim evimize madem?" diye. Belki onlara gidip onlardan biraz ayrıntı almalısınız

2 yıldır biliyormuş da niye susmuş o ne biçim anne?
Sonuçta bu yaşları faydalanılmak için daha elverişli insan korkar devamı olur mu diye.
Bu sessizlik normal değil.
Rezil etseydiniz.

Bana kız sevgilisine laf ettiniz diye yalan söylüyor gibi geldi.

Kizin en yakin arkadaslari kuzenleri. Onlar da vardi. Kiza x yapma boyle deme neden yapiyorsun bunu falan dediler. Kiz su an bana cok tepkili. Ona inanmamisim o yuzden kimse de inanmazmis. Rezil etmisim. Halbuki gelip anlatan kendisi ben kimseye bisey dememistim.

kiz esime gayet iyiydi evime gider gelir bizde kalir. esimden bayramlarda harclik alir. disari cikarsak onu ve gorumcemi de gotururduk. hic anlamiyorum neden bunu yapti herkesin icinde.
Çok zor bir durum .
Eşinin o an ki tavırları da çok önemli .
Fakat şu yazdıklarından sonra ben olsam inanmazdım sanırım . Madem böyle bişey yaşadı ne işi var sizin evde , üstelik kalmaya geliyormuş bir de .
Eğer iftiraysa ki bana bu daha kuvvetli bir ihtimal gibi geldi , dilerim bir an evvel ortaya çıkar ve eşin de temize çıkar .

Kiz bana "senin anani...." falan diyerek kufur etti olayin icinde. Ben de haddini bil benimle zorun ne senin dedim. Olaya karisma bu benim meselem dedi. Ben de zaten her sey senin meselen adam benim degil senin kocan herhalde dedim bagirdim tek tepkim bu oldu sonra aglamaya basladim. Cok uzgundum. Sustum konu konusulana kadar. Zaten kiz yerden yere atinca kendini hastaneye goturduler konu ortada kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…