- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
- Konu Sahibi utopikkafa
-
Annesi iki senedir biliyordum diyor. Ama esimin hayatinda ben oldugum icin soylemek istememis ama kizinin psikolojisi bozulmus soylemek zorundaymis oyle dedi. Kendi kuzenleri dahi kiz yalan soyluyor diyor. Cok zor bir durumdayim.
annesi 2 seneye kadar bu durumu nasıl söylemeden durabilmişAnnesi iki senedir biliyordum diyor. Ama esimin hayatinda ben oldugum icin soylemek istememis ama kizinin psikolojisi bozulmus soylemek zorundaymis oyle dedi. Kendi kuzenleri dahi kiz yalan soyluyor diyor. Cok zor bir durumdayim.
annesi 2 seneye kadar bu durumu nasıl söylemeden durabilmişAnnesi iki senedir biliyordum diyor. Ama esimin hayatinda ben oldugum icin soylemek istememis ama kizinin psikolojisi bozulmus soylemek zorundaymis oyle dedi. Kendi kuzenleri dahi kiz yalan soyluyor diyor. Cok zor bir durumdayim.
kvnizle mi oturuyorsunuz ki?
eşimi 3 senedir, kız ise 14 senedir tanıyor.
durup durup neden uyarıyorsunuz ki kızı? şimdi söylediğinin yalan mı gerçek mi olduğu tamamen belirsiz kalacak.
annesi 2 senedir biliyordu da siz de kalmasına nasıl izin vermiş?kiz esime gayet iyiydi evime gider gelir bizde kalir. esimden bayramlarda harclik alir. disari cikarsak onu ve gorumcemi de gotururduk. hic anlamiyorum neden bunu yapti herkesin icinde.
Bence kız doğru söylüyor. O yaslarda kuzen tacizi cok oluyor maalesef. Ablamın da basına geldi bit ben biliyorum. Söylemedik kimseye. Söylesek inkar eder. Cocuk aklıyla hayal kurmuş der.Hanimlar merhaba, fikirlerinizi bekliyorum.
Esim 24 ben 22 yasindayim ve 5 aylik evliyiz. Esimin 14 yasinda liseye yeni baslamis bir kuzeni var. Kizin 18 yasinda bir sevgilisi var ve her seyini de paylasir, anlatir. Cocugun daha once uyusturucu kullandigini, hirsizlik yaptigini anlatmisti ve ben hep uyarirdim kizi. Bugun konusu gecince yine uyardim. Ama bugun oyle bisey oldu ki... Kiz bana mesaj atmis. Benim sevgilim hirsizsa seninki de tacizci demis... Kucukken (ben 6 yasindayken falan) benim her yerime ellerdi demis... Ben de sana inanamiyorum yazdim. Kiz sonra kayinvalidemlere geldi ve annesiyle beraber anlatmaya basladi. Kayinvalidemlerde kiyamet koptu. Esim kizin uzerine gitti ben bunu yapmadim dedi bir suru yemin etti ve esimi 3 senedir taniyorum yalan soylediginde anlarim. Ama dogru soyluyor gibiydi. Kiz yaptin dedi kendini yerlere atti. Kizin annesi yenge inanmis kiza. Kayinvalidemler inanmiyor. Ben kime inanacagimi sasirdim. Ortada kaldim. Agzim burnum sisti aglamaktan. Ne olur yardimci olun siz kime inanirdiniz veya nasil bir yol izlerdiniz?
Ben vicdanen cocukla ilgili her bisey anlattiginda dikkat et bence diyordum cunku benimle paylasiyordu bazi seyleri.
Ben hicbir kizin sirf çamur atmak için böyle bir yükün altına gireceğine asla inanmam. Bu hepinizden önce kendisini yaralayan bir şey olacak çünkü. Omur boyu karsisina cikacak bir şeyin sakasi da yalani da olmaz.
Bence iyi düşünün. Zaten kizlarimiz hep "yalanci" konumuna dusuruldukleri için susup kaliyorlar.
Katiliyorum.. bu hayatta taciz kadar midemi bulandiran bi sey yok ozelliklede cocuklara.. Allahim korusub evlatlarimiziBen hicbir kizin sirf çamur atmak için böyle bir yükün altına gireceğine asla inanmam. Bu hepinizden önce kendisini yaralayan bir şey olacak çünkü. Omur boyu karsisina cikacak bir şeyin sakasi da yalani da olmaz.
Bence iyi düşünün. Zaten kizlarimiz hep "yalanci" konumuna dusuruldukleri için susup kaliyorlar.
Ben hicbir kizin sirf çamur atmak için böyle bir yükün altına gireceğine asla inanmam. Bu hepinizden önce kendisini yaralayan bir şey olacak çünkü. Omur boyu karsisina cikacak bir şeyin sakasi da yalani da olmaz.
Yook tatlım o zaman yalan bu. Taciz edilmiş o yaşta, bi de evine girmiş çıkmış yüzüne bakmış. O anne kızın var bi hesabı. Ondan yapmışlar bu pisliği belli. Hiç ciddiye alma başkasının yanında eşine sonuna kadar inanıyor gibi dur ki fırsat verme kötü niyetli insanlara. Sonra istiyosan evinde yap konuşmanı tartışmanı her ne ise
Sizin de hakkiniz var ama sanki herkesin dikkatini cekmek mazlumu oynamak icin bunu yapiyor gibi geldi. En ufacik konuda bile sulalede kendini on plana atmayi sever bu kiz. Ben de kotulugunu hic gormemistim. Sadece yasayisi farkliydi annesi de her seyini bildigi icin ben sadece vicdanen uyari yapiyordum.
Kendinizi biraz o kizin yerine koysaniz?Sizin de hakkiniz var ama sanki herkesin dikkatini cekmek mazlumu oynamak icin bunu yapiyor gibi geldi. En ufacik konuda bile sulalede kendini on plana atmayi sever bu kiz. Ben de kotulugunu hic gormemistim. Sadece yasayisi farkliydi annesi de her seyini bildigi icin ben sadece vicdanen uyari yapiyordum.
Dikkat çekmek için onca numara varken en rezil olacagi durumu seçmez diye düşünüyorum...
Yani biz buradan ne desek bos ama siz objektif bakmaya calisin çünkü bu "amaan iftiradir" deyip geçilecek bir mevzu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?