cok uzuluyirum yaa.dusunmekten beynin yanicak.isi biten defolup gidiyo.dostluk arkadaslik bukadarmi basitlesti artik.ole biseyki kendini bile savunamiyosunAynı şey bendede oluyor.sanırım işin ucunda kıskançlık oluyor.yani kendimi övmeyi sevmem,havada atmam,ama kiminle iyi olmaya çalışırsam sanki kaçıyolar,çoğu kişide tam tersi çok sever ,yani yarı yarıya,demekki iç dünyaları farklı insanların kafa yapılarına uymuyoruz demekki.aklıma başka bişey gelmiyor.bende kendimi yormuyorum açıkcası düşünerek....
nebileyim hicbisey paylasmadanda omur gecermi.menfaati oldumu herkes arkadasin.cok cok uzuluyorumHayır size dek gelmiyor, insanlar böyle. Ben de sizin gibi düşünürdüm, şimdi ben de onlar gibi davranıyorum. Canı gönülden 1 arkadaşım var. Gerisinin geçici olduğunun farkındayım. Bu yüzden kazık yediğimde koymuyor. Size de tavsiye ederim, kimseye gönlünüzü açmayın
aynn evine giren cikan insanlar encok kuyunu kazan insanlar cikiyor.jnsan gormekten tiksiniyorum artikYaprak Dokumu dizisi icin anket yapmislardi en sevilen karakter kim cikti biliyor musun?
Ferhunde.
Bu devirde arkadas dostu birak normal insan bulmak zor.
Aynisini ben yasadim insanlar genel olarak iyi niyetli degiller.
Malesef dostluklar azaldıcok uzuluyirum yaa.dusunmekten beynin yanicak.isi biten defolup gidiyo.dostluk arkadaslik bukadarmi basitlesti artik.ole biseyki kendini bile savunamiyosun
Kesinlikle aynen katılıyorum evime giren insandan bile korkar hale geldim,ya bana kin besliyosa diyeaynn evine giren cikan insanlar encok kuyunu kazan insanlar cikiyor.jnsan gormekten tiksiniyorum artik
aynn evine giren cikan insanlar encok kuyunu kazan insanlar cikiyor.jnsan gormekten tiksiniyorum artik
Kesinlikle doğru, neden kötü karakterler daha çok seviliyor,düşündürücü...Yaprak Dokumu dizisi icin anket yapmislardi en sevilen karakter kim cikti biliyor musun?
Ferhunde.
Bu devirde arkadas dostu birak normal insan bulmak zor.
Aynisini ben yasadim insanlar genel olarak iyi niyetli degiller.
Kesinlikle doğru, neden kötü karakterler daha çok seviliyor,düşündürücü...
aynn kime deger.verirsen o atiyo enbuyuk kazigi.samimi olcak insan kalmadi etrafimda cok uzuluhorumCanim şöyle bisey var sen kime ne kadar cok deger verirsen ver en ufak kotu bi olayda seni ilk yari yolda birakan kisi o oluyor kimseyle fazla samimi olma derim
yalan dolan dedikodu yapcaksin 1 numarasinKesinlikle doğru, neden kötü karakterler daha çok seviliyor,düşündürücü...
annemlerebakiyorum yillardir dost olduklari insanlar var.imreniyorum yaaİnsanlar artık, sana bakmaktansa, cep telefonuna bakmayı tercih ediyor, dostluklar azaldı,çevremiz azaldı
Bende zamaninda senin yasadiklarini yasadim hayatimdna cogu insnai silerek yoluma devam ettm canmaynn kime deger.verirsen o atiyo enbuyuk kazigi.samimi olcak insan kalmadi etrafimda cok uzuluhorum
onu sil bunu sil kimsede kalmiyo.kendimi sorguluyorum surekli.benmi cok kotuyum diyorjmBende zamaninda senin yasadiklarini yasadim hayatimdna cogu insnai silerek yoluma devam ettm canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?