kime iyilik etsem kotu oluyorum

onu sil bunu sil kimsede kalmiyo.kendimi sorguluyorum surekli.benmi cok kotuyum diyorjm
Canim demekki etrafindaki cogu insan cikar pesinde olan insanlardan olusuyordu illa hemen cok yakin bi arkdasin olmasi gerekmez annenle paylasirsin arkdslrnla paylsmak istedklrni belki daha sonrdan seni anlayan sana guven veren bi insanla arkds olrsun insanlari tanımakta acele etme :)

artik cok sogudum bu arkadaslik iliskilerinden.arkadas olmadanda olmuyo.dusunmekten kafayi yiyicem

evlendik evleneli evim dolup tasardi.ozaman oyle iyiydim.simdi o insanlarin hepsi yabanci.suan 3 cocugum var.milletin odu kopuyo cocuklarla gidicem diye.cocuklarimda ole hircin simarik degil.kaldiki zaten cok cok rahat edebilecegim yakinlarima goturuyorum sadece

Benimle iyi anlaştığını söyleyen tüm bayan arkadaşlarım ispiyoncu çıktı,şimdi ben bu insanlarla hiç bişey olmamış gibi dost kalmalımıyım yoksa,silmelimiyim tamamen?...

Benimle iyi anlaştığını söyleyen tüm bayan arkadaşlarım ispiyoncu çıktı,şimdi ben bu insanlarla hiç bişey olmamış gibi dost kalmalımıyım yoksa,silmelimiyim tamamen?...
bende bunu cozemiyorum.millet soyleyip soyleyip birsey yokmus gibi nasil yapiyor.ben sogudugum zaman o insani bir daha icim almiuor

bende bunu cozemiyorum.millet soyleyip soyleyip birsey yokmus gibi nasil yapiyor.ben sogudugum zaman o insani bir daha icim almiuor
Aynen canım öğrendikten sonra içim içimi yer hale geldi artık nasıl güvenebilirimki,güya en yakın arkadaşım bana böyle yaparsa ben nasıl bidaha anlaşabilirim,telefonumda ve sosyal medya hesaplarımda kayıtlı hala silmedim,ama arkadaşım olarak asla güvenmem bir daha..

Sanırım ben artık uzmanlaştım bu konuda. Çok koymuyor artık.3 kere hak veriyorum yanlışlar konusunda sonra tamamen hayatımdan çıkartıp yoluna devam ediyorum. Ohh miss..konuşmadığım yüzlerce insan vardır sanırımama ne yapalım bu sonucu onlar istiyor. Yükleri atıp kurtuluyorum bende

tecrübe bunlar. başkalarına anlatınca umursamayacağın şeyleri anlat. çok özeli kimseye anlatmayacaksın

Eskiden çok sosyaldim , arkadaşım çoktu.Sonra bazı kötü olaylar yaşadım ve asosyal oldum.İkisini de görmüş biri olarak şöyle söyleyebilirim : "Huzur asosyallikte."

Arkadaş dediğin az ve öz olmalı bence.Onlarla da ölçülü bir samimiyet kurmalı insan.Son 3 yıldır böyle yaşıyorum ve kafamı dinliyorum resmen.

Yıldız Tilbe şöyle söylemiş ya hani : "Hepinizden nefret ediyorum ama yalnızken de canım sıkılıyor." diye.Çoğu insan bu yüzden arkadaş buluyor.Kimse kimseyi sevmiyor ama sırf yalnız kalmamak için arkadaşlıklar kuruyorlar.Böyle olunca da hakiki dostluklar olmuyor , çıkar ilişkisine dönüşüyor ilişkiler.2 3 kişi yeter insana.Diğerleri kuru kalabalık bence.

Sen de iyi davranma.

Kesinlikle doğru,birbirini seven arkadaşlıklara bakıyorum sanki çok iyi anlaşıyolarmış gibi,ama bir bakıyorum birbirleri için arkalaraından gıybet ediyor.hani çokiyi arkadaştınızda niye gıybet ediyosun,o yüzden dediğiniz doğru,kimse kimseyi sevmiyorama yinede arkadaşoluyor.çünkü napsın yanlız kalmaktan iyidir diyor insan yinede...

Aynı sorunu bende yaşıyorum..

Şikayet ettikleri insanlarla, arkasından bir kamyon laf ettikleri insanlarla hala takılıyorken bir ben fazla geliyorum ne hikmetse..

Artık kimseyle muhattap olmayı gerekli görmüyorum..pislikler, pisliklerle takılsın.

Ben de onu anlamiyorum arkadan konusani degil de durust olup iyi davranani disliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…