bende onceden cok sosyaldim.evlendik hep evimizde yemekli kahvaltili arkadaslar.elimden geldigince hos tutmaya calistim.ama herkes alacagini alip cekip gittiEskiden çok sosyaldim , arkadaşım çoktu.Sonra bazı kötü olaylar yaşadım ve asosyal oldum.İkisini de görmüş biri olarak şöyle söyleyebilirim : "Huzur asosyallikte."
Arkadaş dediğin az ve öz olmalı bence.Onlarla da ölçülü bir samimiyet kurmalı insan.Son 3 yıldır böyle yaşıyorum ve kafamı dinliyorum resmen.
Yaprak Dokumu dizisi icin anket yapmislardi en sevilen karakter kim cikti biliyor musun?
Ferhunde.
Bu devirde arkadas dostu birak normal insan bulmak zor.
Aynisini ben yasadim insanlar genel olarak iyi niyetli degiller.
++++
Deveye diken gerek
artik civisi cikmis arkadasliklarin.kimseye guvenmedende nasil gecer bu hayat.son gunlerde guvendigim iki arkadasimdan kazik yedim.cok cok uzuldumSadece zaman geçirip,mesela bir misafirlikte örneğin,sohbet muhabbet okadar samimi arkadaşlıklara hiç gerek yok şu zamanda arkadaş falan kalmadı....
Güvenmiceksin canım, arkadaş olacaksın sadece,ben malesef güvendiğim için hep kaybettim ,insanları kendimiz gibi sanıyoruz,ama öyle değil malesef,artik civisi cikmis arkadasliklarin.kimseye guvenmedende nasil gecer bu hayat.son gunlerde guvendigim iki arkadasimdan kazik yedim.cok cok uzuldum
merhaba arkadaslar.benim sorunun bu.kime iyi davransam kazik hiyiyorum.bu arkadas cevresi olarak.artik kimle samimi olacagimi saairdim.evinin kalbinin kapilarini aciyosun zor gununde yaninda oluyosun maddi manevi.kimseye anlatamadiklari sirlarini paylasiyosun kimselere anlatmiyosun ama gecmiyo.beynim duruyo bazen.neden nerde bi dedikodu yapan insanlari somuren insanlar tutuluyor.karsindakinin derdini mutlulugunu paylasiyosun ama en ufacik birseyde en kotusun.artik kafaya takmaktan sjnirim bozuluyo.insanlarmi bole banami denk geliyo anlamiyorum nasil davranmam gerektiginide bilmiyorum artjk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?