kime iyilik etsem kotu oluyorum

bende onceden cok sosyaldim.evlendik hep evimizde yemekli kahvaltili arkadaslar.elimden geldigince hos tutmaya calistim.ama herkes alacagini alip cekip gitti

Kendinizi kullandırmayın . Hiç kimseye.

Allahın hakkı 3 tür. verdiğin değeri görmüyorsan herkesi kendi haline bırakacan. Ama sağolsunlar bizede tecrübe oldu adımı ona göre atıyorum artık bende

Sadece zaman geçirip,mesela bir misafirlikte örneğin,sohbet muhabbet okadar samimi arkadaşlıklara hiç gerek yok şu zamanda arkadaş falan kalmadı....

Sadece zaman geçirip,mesela bir misafirlikte örneğin,sohbet muhabbet okadar samimi arkadaşlıklara hiç gerek yok şu zamanda arkadaş falan kalmadı....
artik civisi cikmis arkadasliklarin.kimseye guvenmedende nasil gecer bu hayat.son gunlerde guvendigim iki arkadasimdan kazik yedim.cok cok uzuldum

kazık yemek konusunda sanırım ülkede ilk 10 da yer alırım. yani öyle kazıklar yedim ki en sonuncusunda anneme anlatırken gülmekten dengemi filan kaybettim. anlatırken bile "pes" dedim kendime. yani ben kendimle tanışsam, dayanamaz bir kazık da ben atarım yani bence bu tipler iyi biliyorlar kimleri üzüp, dolandıracaklarını. sıkıntı bizim gibilerde

artik civisi cikmis arkadasliklarin.kimseye guvenmedende nasil gecer bu hayat.son gunlerde guvendigim iki arkadasimdan kazik yedim.cok cok uzuldum
Güvenmiceksin canım, arkadaş olacaksın sadece,ben malesef güvendiğim için hep kaybettim ,insanları kendimiz gibi sanıyoruz,ama öyle değil malesef,

In
[QUOTE="fiyonk35, post: 55006196, memberbiliyormusun. rhaba arkadaslar.benim sorunun bu.kime iyi davransam kazik hiyiyorum.bu arkadas cevresi olarak.artik kimle samimi olacagimi saairdim.evinin kalbinin kapilarini aciyosun zor gununde yaninda oluyosun maddi manevi.kimseye anlatamadiklari sirlarini paylasiyosun kimselere anlatmiyosun ama gecmiyo.beynim duruyo bazen.neden nerde bi dedikodu yapan insanlari somuren insanlar tutuluyor.karsindakinin derdini mutlulugunu paylasiyosun ama en ufacik birseyde en kotusun.artik kafaya takmaktan sjnirim bozuluyo.insanlarmi bole banami denk geliyo anlamiyorum nasil davranmam gerektiginide bilmiyorum artjk[/QUOTE]

İnan ayni sıkıntı bende de var. Hatamız ne biliyormusun. Onları birşey zannediyormus gibi olan tavirlarimiz. Kimseye fazla değer vermiceksin.

Son düzenleme:

Canım dünya çıkar dünyası olmuş. Sen ne kadar iyiysen karsindakiler o kadar iyi. 10 gün sırtında tasi bı gün bırak o 10 gün unutuluyor. Boşver sıkma güzel canini. İnsanlar hep böyle menfaat dünyası.

Kazık yiye yiye artık bıktım,en sonunda kendimle konuştum dedimki kendime, sen napıyosunnnn,seni enayi yerine koyuyorlar farkında değilmisin,arkandan konuşup yüzüne gülüyorlar,ve sen bunu anladın,artık değişmelisin dedim,ve değiştim,artık kimseye güvenmiyorum, iyi niyet falan sıfırlandı kesinlikle,ve şunu anladım insanın en iyi dostu kendisi,o yüzden haa kimseyle görüşmeyecekmiyim?tabiki hayır,görüşeceğim ama kanka gibi olmayacağım sadece merabalık arkadaşlıklar okadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…