Kimseden bir şey beklemez, kendi işinizi kendiniz görürseniz bu sıkıntıları yaşamazsınız.
Buranın diline pek hakim olmadığından ben gidiyorum ki yanlış anlaşılma olmasın.Annen hasta sen cocuklu kadinsin ve annen doktora giderken seninde gitmeni bekliyorlar dogru mu anladim?
Eger dogru anlamissim bu cok sacma. Cocuklu kadin hastane hastane dolasmaz.
Valla ben şunu fark ediyorum, aileler ne kadar zorluk çıkaran üzen çocuk varsa ona daha çok değer veriyor. Çevremde de örneklerini görüyorum, kendi ailemde de. Kardeşim gelir bağırır çağırır annemlere ama o ne derse yapılır, aman kırılmasın diye kırk kere düşünülür. Ama diğer kardeş aman ailem üzülmesin kırılmasın diye ince düşündükçe,karşı taraftan tam tersini görüyor.
Neden böyle bilmiyorum,çözemedim. Ama çok da fedakar olmamak lazım demekki. Siz de biraz kendinizi düşünerek davranın, çocuğunuz var öncelikleriniz var. Her randevuya elinizde çocukla götürmeniz zor, babanız getirsin götürsün.
İşte çok ince olmamak lazım,çok düşünceli veya çok kırılgan olmamak lazım. Tepkileri net bir dille dile getirmek lazım. Bunu yapmadıkça, kırılsa da insan karşı taraf bunu anlamıyor, acaba kırıldı mı üzüldü mü umursamıyor ki buna aile de dahil.Aynen katılıyorum size. Kardeşlerim işde oluyor babamda yolda.
Mesela görümcemde kendimi görüyorum. Kocasì izin veriyor, oda ailesiyle cok ilgili. ama lafìna kìymet veriliyor. kv zaten övmeyi seven biri onu da öve öve bitiremiyor. gìpta ediyorum ben bu kadar takdir aaldìģìmì sanmiyorum. görümcemin fikrinede saygililar. hayir dedigi zaman hayir.ama kimse kirilmaz cünkü bu onun fikri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?