kime üzüldüm kendimemi esimemi babamın tavrınamı

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
esim araba istiyodu biliyosunuz buraya konu acmıstım para cekip alıcak diye annemde babama söylemis laf arasından damat araba bakıyor diye

babam oooo köpürmüs tabi nasıl alır alamaz saydırmıs baya hakaret falan 2 saat annemin kafasını sisirmis
sonra dün ben gittim banada aynı 2000 lira maasımız var asagı yukarı aylık ödemeside 750 olucak kredinin
nasıl alırsınız siz akılsızmısınız ne hakaretler ne laflar tabi cok üzüldüm
iste bana bana güvenmeyin size para vermem dedi

bunu diyen insan ki babam hani 8 senedir dersin ki bi cay bardagı almıssındır evime yada baska bisey ki derim ya babam bana para verir yaa sen 8 senedir bana 5 lira vermedin ki bu cesartei nerden buluyosun hani daha önce verirsin para dersin kızım bak bu sefer vermem eee oda yok

ailemin bu kadar karısmasına da kızıyorum ben mi diyorum fazla samimiyim tamam durumuuz cok iyidegil esim müdür memur degil babamın tabiriyle ama 13 binlikte bi araba alabilirz yani o kadarda degil

2 gündür benim gibi kızın gözleri dolu dolu

işin kötüsüde su esim aslında parayı cekti annemde biliyor yani maksat babamın aklına soksunda esimi gördügünde babam ona cat diye bisey demesin diye söyledi

2000 maaşla araba almak dogru degil tabi ama bu babanı ilgilendirmez.
bunu eşine sadece sen söyleyebilirsin.

Sadeece eşinmi çalışıyor anlamadım ve kaç ay 750 tl ? Ev sizin mi ? Gibi Gibi bir suru soru geldi aklıma
Diyelim ki siz çalışıyorsunuz ev sizin ozaman normal ama eger bunların tersıyse anormal dünyanın binbir turlu halı var
babanız sankı azcık haklı bir de araba kaç milyar bunlar onemlı hepsini anlatsaydınız ona göre yorum yapsaydıkkk

Sadeece eşinmi çalışıyor anlamadım ve kaç ay 750 tl ? Ev sizin mi ? Gibi Gibi bir suru soru geldi aklıma
Diyelim ki siz çalışıyorsunuz ev sizin ozaman normal ama eger bunların tersıyse anormal dünyanın binbir turlu halı var
babanız sankı azcık haklı bir de araba kaç milyar bunlar onemlı hepsini anlatsaydınız ona göre yorum yapsaydıkkk
ev bizim diyelim esim tek calısıyor

Ailenle arana mesafe koymayi dusunmez misi limoncu?
Baban da olsa bi tersleyip birakman gerek.

Ben sen calismayan para kazanmayan bi kadin olarak nasil esinin alacagi arabanin motoruna kadar karisiyosun anlamazken simdi ailen KOCANA karismaya calisinca anladim sizin ailenin genetik koduna islenmis bu. Adam calisiyo kazaniyo alacagi da bi araba sizden onay mi alacak ya sanki bes yasinda cocuk yonetiyolar

Ailenle arana mesafe koymayi dusunmez misi limoncu?
Baban da olsa bi tersleyip birakman gerek.
ne diyebilirim peki ben oan zaten kızdım baba madem düsünüyosun ver 5 yada 10 bin krediyi az cekelim az ödeyelim dedim aa banane eee o zaman sanane yani benim alıcagım arabadan kendince kendini düsünüyo sanki bana ac kalsam 1 lira vericektee

baban normalde de sinirli biri midir? eğer öyle ise haklı endişelerini sert bir dille söylemiş olabilir. Cidden 2000 tl maaş ve 750 tl kredi sizi zora sokabilir. o da senin sıkıntı çekmeni istememiş olabilir.

bence baban benden para ister diye ters tepmiş
aramız kötü olsun benden para istemesin diye
zaten tartışma esnasında söylemiş
yoksa niye kızar ki insan evladım araba alıyor
en azından kenarda birikintisi oluyor diye
hoş getirisi olduğu kadarda götürüsü var

bence baban benden para ister diye ters tepmiş
aramız kötü olsun benden para istemesin diye
zaten tartışma esnasında söylemiş
yoksa niye kızar ki insan evladım araba alıyor
en azından kenarda birikintisi oluyor diye
hoş getirisi olduğu kadarda götürüsü var
cnm daha öncede böyle yaptı daha öncede arabamız vardı ondada aynı sey oldu yani sen baan bu güne kadar yardım yaparsın dersin bak bu son ama sen hic yapmamısın daha ne yani babamın mesela arabası var esim bi kac kere istedi babam kahvede herkezin icinde bidaha olmasın demis esim allahtan biraz fazla semiz kalpli geldi bana babam böyle böyle dedi napsak gezmesek mi dedi o anda isi nasıl cevircegimi sasırdım hani bana kaynanam yada kaynatam dese kahve icinde herkez var alır atarım o anahtarı

hani arada kendi arabasınıda vermezdi bize burda okuyorum kız babaları aman kızım iyi olsun damatla diye kızlarna gelirken alısveris yapan o anda eve fatura gelmis aaa ver baban yarında bizimkini ödicek seninkinide ödesin diyen arabalarını kızlarına veren babalarının kredi kartını alısveris icin kullanan ooo sasıyorum buda benim sınavım diyorum simdi biraz daha iyiyim

2 gün cok üzüldüm cok agladım

cnm daha öncede böyle yaptı daha öncede arabamız vardı ondada aynı sey oldu yani sen baan bu güne kadar yardım yaparsın dersin bak bu son ama sen hic yapmamısın daha ne yani babamın mesela arabası var esim bi kac kere istedi babam kahvede herkezin icinde bidaha olmasın demis esim allahtan biraz fazla semiz kalpli geldi bana babam böyle böyle dedi napsak gezmesek mi dedi o anda isi nasıl cevircegimi sasırdım hani bana kaynanam yada kaynatam dese kahve icinde herkez var alır atarım o anahtarı

hani arada kendi arabasınıda vermezdi bize burda okuyorum kız babaları aman kızım iyi olsun damatla diye kızlarna gelirken alısveris yapan o anda eve fatura gelmis aaa ver baban yarında bizimkini ödicek seninkinide ödesin diyen arabalarını kızlarına veren babalarının kredi kartını alısveris icin kullanan ooo sasıyorum buda benim sınavım diyorum simdi biraz daha iyiyim

2 gün cok üzüldüm cok agladım

canım herkeste bir şekilde sorun var
genelde türk insanlarında erkek evladı çok değerli olur
madem böyle bir insan keşke annen söylemeseydi
sen deseydin baba biz araba alıyoruz sen maddi yardımda beklemiyoruz
istediği kadar konuşsun sonra
babanın malıda mülkü de parasıda çok değerli
benim annem babam ayrı babamla yılda 1 yada 2 senede 1 görüşürüm
ve liseli yıllarda ayrıldılar maddi zorluk çektik hemde çok
o yüzden yeri gelir deli gibi çalışırdım ama yerdim
canım kimseden maddi destek bekleme kendi ailen dahi olsa
eşimin ailesi 1krş eşime destek çıkmadı biz evlenirken
kredi ödüyorlardı eşime sormuşlar askerdeyken çekmeyin
askerden geldiğimde evlenecem demiş halbuki çekmişlerde soruyor
bence hiç üzülme canım baban yardım etsede sürekli başa kakardı o yüzden ağlama sevin
evin kira değilse bal gibi geçinirsin olmazsa sende çalışsan

esim araba istiyodu biliyosunuz buraya konu acmıstım para cekip alıcak diye annemde babama söylemis laf arasından damat araba bakıyor diye

babam oooo köpürmüs tabi nasıl alır alamaz saydırmıs baya hakaret falan 2 saat annemin kafasını sisirmis
sonra dün ben gittim banada aynı 2000 lira maasımız var asagı yukarı aylık ödemeside 750 olucak kredinin
nasıl alırsınız siz akılsızmısınız ne hakaretler ne laflar tabi cok üzüldüm
iste bana bana güvenmeyin size para vermem dedi

bunu diyen insan ki babam hani 8 senedir dersin ki bi cay bardagı almıssındır evime yada baska bisey ki derim ya babam bana para verir yaa sen 8 senedir bana 5 lira vermedin ki bu cesartei nerden buluyosun hani daha önce verirsin para dersin kızım bak bu sefer vermem eee oda yok

ailemin bu kadar karısmasına da kızıyorum ben mi diyorum fazla samimiyim tamam durumuuz cok iyidegil esim müdür memur degil babamın tabiriyle ama 13 binlikte bi araba alabilirz yani o kadarda degil

2 gündür benim gibi kızın gözleri dolu dolu

işin kötüsüde su esim aslında parayı cekti annemde biliyor yani maksat babamın aklına soksunda esimi gördügünde babam ona cat diye bisey demesin diye söyledi

babanın durumu da müsait değilse sana daha önce yardım etmemiş olmasını yadırgaman doğru değil.

Kaldı ki etmek zorunda değil siz kendinize yettiğinize göre.

Ona göre mantıksız bir duruma karşı anlık verilmiş bir tepki bence.

O kadar üstünde durulacak bir şey değil. Nihayetinde senin kendi baban bunu diyen. Unutursunuz gider.

babanın durumu da müsait değilse sana daha önce yardım etmemiş olmasını yadırgaman doğru değil.

Kaldı ki etmek zorunda değil siz kendinize yettiğinize göre.

Ona göre mantıksız bir duruma karşı anlık verilmiş bir tepki bence.

O kadar üstünde durulacak bir şey değil. Nihayetinde senin kendi baban bunu diyen. Unutursunuz gider.
işte tezat burda babamın durumu cok iyi yani bankada külceleri var erkek kardesimiz yok ama bilemiyorum bana karsı sanki hep böyle eee madem üzülüyosun dimi yardım et kızın senden istemez ama bu kadar tantana yapan adam der al kızım 5 bini eksik cekin krediyide az borc ödeyin hani esim bilmiyor babamın böyle dedigini simdi görse senin kimsin ki araba alıyosun dese esim alıncak ben üzülcem

Ben mi yanlış hatırlıyorum

Daha önce ki konularında babadan para isteme durumu oldu vermedi tartışmalar olmuştu.

Telden girince eski konularına bakmak zor oluyor

canım herkeste bir şekilde sorun var
genelde türk insanlarında erkek evladı çok değerli olur
madem böyle bir insan keşke annen söylemeseydi
sen deseydin baba biz araba alıyoruz sen maddi yardımda beklemiyoruz
istediği kadar konuşsun sonra
babanın malıda mülkü de parasıda çok değerli
benim annem babam ayrı babamla yılda 1 yada 2 senede 1 görüşürüm
ve liseli yıllarda ayrıldılar maddi zorluk çektik hemde çok
o yüzden yeri gelir deli gibi çalışırdım ama yerdim
canım kimseden maddi destek bekleme kendi ailen dahi olsa
eşimin ailesi 1krş eşime destek çıkmadı biz evlenirken
kredi ödüyorlardı eşime sormuşlar askerdeyken çekmeyin
askerden geldiğimde evlenecem demiş halbuki çekmişlerde soruyor
bence hiç üzülme canım baban yardım etsede sürekli başa kakardı o yüzden ağlama sevin
evin kira değilse bal gibi geçinirsin olmazsa sende çalışsan
bizde erkek evlatta yok ki cnm 2 kızı sadece ben zaten babama söyledim sen para vermiyosun zaten hakkında yok maden cok düsünüyosun az yardım et yada söylenme sus diye

simdi yarın babam esimi görse dicek sen kimsinki araba alıyosun yazık esimde cok saygılıdır cvp vermez ben üzülüyorum ben kavga ediyorum sonra babam la

Ben mi yanlış hatırlıyorum
Daha önce ki konularında babadan para isteme durumu oldu vermedi tartışmalar olmuştu.

Telden girince eski konularına bakmak zor oluyor
yok bee cnm nerde isticen istemem bak 8 senelik evliyim evimde bi cay bardagı yok insan istiyor esine karsı desin bak babamda ailemde bunu aldı diye

bizde erkek evlatta yok ki cnm 2 kızı sadece ben zaten babama söyledim sen para vermiyosun zaten hakkında yok maden cok düsünüyosun az yardım et yada söylenme sus diye

simdi yarın babam esimi görse dicek sen kimsinki araba alıyosun yazık esimde cok saygılıdır cvp vermez ben üzülüyorum ben kavga ediyorum sonra babam la

aynı benim eşim
o zaman alakanı keseceksin canım
laf mı ediyor ilk başlarda bak sonra yüzüne bakma başka yere bak
en sağlıklı güzeli arana mesafe koymalısın
maddi konuları açma canım açarsa ben senden bir şey istemedim
bir böyle dene bak nasıl iyi oluyorsun

Back
X