Kimi arkadaş edinsem onun hayatının aynisini yaşıyorum?

Tamamdrdik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
461
113
18
25
Ayıpladigim şeyler başıma geliyor ayıplamasam aciyip yardım etsemde başıma geliyor. Cidden hayatıma hangi arkadaşımı aldiysam ne yasadiysa aynisini daha fenasini yaşadım. Insanisz sonuçta aklimizdan geçer bazen kötü düşünürüz basimiza gelir ama tertemiz kalpli bir insan varmidir. Aciyip yardim ettiklerimin yaşadıklarını da yaşadım hep özenirlerdi benimde olsa diye sonra benim durumum çok kötü oldu

Demek ki herkesi ayiplayip kiniyosun.. Belki de acimiyorsundur sirf basina gelmesin diye vijdanini rahatlatiyorsundur.

annem bir kötü olayda üzülme ddi ALLAHIM onu kurtr bizede verme diye dua ederdi

Arkadaş konusunda seçici olmak gerekiyor aslında.
Çok garip bir çekim, bunun kınamakla alakası yok gibi...
Hayatınızda insanın olumsuz, yanlış davranışları sanki size geçiyor gibi oluyor.
O yüzden size her açıdan örnek, sizi her açıdan geliştirecek insanlarla arkadaş kurun. Belki o zaman arkadaş sayınız 5ken 3e iner ama en azından size iyi gelirler :)

sanırım bunun cevabı yardım etmemek, yardıma bi şekilde muhtaç olabilecek birilerini arkadaş edinmemek, çünkü çıkarı biteni ara ki bulasın

bir inanışa göre insan enerjisiyle dile getirip kafa yorduklarını kendi üstüne çağırırmış.. hamile kalmakta çok korkan bir kadının yanlışla hamile kalması gibi. Çok kafana takıp bunu dile getirirsen olur. Yolda geçerken bi çukur görüp ben bu çukura kesin düşerim diye düşündükten sonra hep düşüyorum pozitif düşün pozitif ol.

Kınamak değilde neyden korkarsan sanki onla sınanacak gibi geliyor banada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…