- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
Hmm neden peki :)Bence ikisi de değil.
Kiz erkek milleti bu iste ben 95 kiloyken pesimde 10 15 tane vardiBu kadar ozguvensizlikle iki seçenek. Maşallah. Kalbinizin sesini dinleyin. ..
Hmm neden peki :)
Ne kadar çirkin bir yorum... Ne aciz bir düşünce..Bence ikisiylede konus emin ol onlarin tek konustugu sen degilsinbosver bunlar bunu hakediyor.
Sanane buda benim kisiligim?Ne kadar çirkin bir yorum... Ne aciz bir düşünce..
Hadi diyelim ki onlar bin tane ayrı kızla aynı anda konuşuyorlar, fakat onlar bunu yapıyor diye sende aynısını yaparsan o ayıpladığın kişilerden ne farkın kalacak??
Onların yuvarlandıkları lağım çukuruna sende girdikten sonra neyin hakkı hukuku bu?
Kaldıki tanımadığınız etmediğiniz insanlar hakkında emin ol öyledir, hak ettikleri budur diye konuşmak ne derece doğru?
Kişilik mi? Hani nerde?Sanane buda benim kisiligim?
Yav sanane kadin sanane??Kişilik mi? Hani nerde?
Haklısınız. Sizinle tartışacağıma gider dil bilmeyen ilkel bir kabile ile felsefe tartışırım, gider dalgalı denizde taş sektirmeye çalışırım daha iyiYav sanane kadin sanane??
Yav heeeHaklısınız. Sizinle tartışacağıma gider dil bilmeyen ilkel bir kabile ile felsefe tartışırım, gider dalgalı denizde taş sektirmeye çalışırım daha iyieminim alacağım sonuç daha somut olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?