Kimi seçmeli? Senin gibi olanı mı yoksa zıt olanı mı?

Bence ikisiyle de olma. Seçiminden ilerde pişman olursan keşke diğerine evet deseydim dersin.

Ben karşımdaki insanın seçeneklerinden biri olduğumu bilsem sanırım istemezdim o kişiyi.
Siz iki kişi arasında kalmışsınız. Ikisini de boşverin. Çünkü güçlü bir hissiniz olsaydı ikilemde kalmazdınız. Kaldı ki yaş farkı var. .

1.kişi de zıt ama konuşunca anlaşıyoruz demişsiniz.
konuşmaktan kastınız ikna etmek mi? şu şöyle bu böyle oldu gb ise bir süre sonra bıkarsınız ugraşmak istemezsiniz.
ben 2.kişi derim kalp çok önemli yanında mutlu olacagınız fikirleriniz ortak duruyor yapacklarınız da çekişmezsiniz aynı şeyleri sevip konuşunca

Bende yengecim :)) Aslan burcunu cekiyorum bende
Bence kalbini dinle derim. Duygular bizim icin daha onemli bence.

1. Mi 2. Mi diye soruyorsanız bence ikisi de değil.. Gönül seviyorsa 2. Sine bakmaz, Bakıyorsa 1. Nin bi kıymeti yok demektir..
Eğer gerçekten emin olsaydınız sormazdınız.. Sevmediğiniz özel bişeyler hissetmediğiniz biri ile beraber olmayın derim..
İkisi de sizinle ilgileniyorsa ya umut vermeyin ya da birini seçin böyle de iyi değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…