Kimi seçmeli? Senin gibi olanı mı yoksa zıt olanı mı?

zıtlıkların acısının evlendikten sonra çıkacağını düşünüyorum. bu kadar bilgi ile yorum yapmak zor. işi , ailesi , çevresi ...

Duygu insanı olmadığım için birinci şahsı seçerdim. Ama siz belli ki ikinci arkadaşa gönlünüzü kaptırmışsınız

Ben mesela mantık delisi biriyim her konuda(başak burcu)
Ama aşk konusunda kalbimin sesini dinledim.
Çnkü aşık olmadığım insanla sevişemezdim.
Kendi tecrübeme göre;mantığınıfa kullansan kalbinide kullansan evlilik tamamen bir şans.
Aşkla başlayıp ,kanlı bıçaklı biten evlilikte var , aman bunlar hayattta olmaz kesin boşanırlar deyip mutlu mesut götürende.
Bol şanslar....

Engelli olması bir yana,güvercin beslemesi göründüğü kadar hoş olmayabilir.çünkü güvercin beslemek bildiğim kadarıyla ileride bir tutukuya dönüşüyor.yani saatlerce,hatta bazen bütün gün kuşların yanından ayrılamıyorlar diye biliyorum.

İkincinin burcu ne?
Ben de bir yengeçim, kocasizliktan ölsem, erkek erkek diye duvarlara tirmansam yine de koç'a bakmam ya
Ateş gibi parlar, öfkelidir, kalp kırar, hırslıdır... Hiç yengeçe uyan seyler değil :)
Ayrıca Elele gezmemişsin, opusmemissin, aranızda ilişkiye dair bir konuşma - sözleşme geçmemiş.
Demek ki sevgili değilsin.
İki kişiyle seviyeli bir seklde konuşmanda ne sakınca var ki?.

Ya o değil de, evlenince bi işin ucundan hangisi tutacak? makineden camasirlari bazen hangisi cikaracak?Öfkesine en hakim olan kim??? Cocuga en şefkatli baba hangisi olacak? sen bunu araştır bence.evlilik kolay degil.bosver sen yaşı yildizlari burçlari kutupları.
En şevkatli ve vicdanlı olanı seç.

Benim esim ilk aday gibi.
Onunla evleneli resmen level atladim.
Is cocuk kariyer vs, cekinmeden elestirir, bende onu yeri gelince elestiririm.
Aramizda sonsuz ask yok ama monoton olmayan bi evlilik kurumu var.
Zaten cocuktan sonra en buyuk asklar bile duraklamaya giriyor.
Simdiki aklimla yine esimi secerdim ama kalbime bu soruyu sormuyorum cunku evlilik sadece duyguyla yurumuyor.
Adamin isi ne? Bu onemli mesela.
illa zenginlik degil kastim ama olur da isini kaybederse piyasaya yine saldiracak tipte mi?
Calisan, evine ekmek getiren,ucun besin hesabini yapmayan ve cocuklari seven adam iyi adamdir.

Ben 1. Diyorum ama koc burcu, cidden koc burcu ozelliklerindeyse size uymayabilir daha sonradan. Ben de koc burcuyum. Boyle ozguvensizliginizi surekli belli ettikce biyerden sonra saygi duymamaya baslayabilir size, suan sevgili olmadiginiz icin cabalayabilir sizin icin ama sevgili olduktan sonra ayni ilgiyi koruyamaz boyle birine...

Ayrica 2. Kisi de gozunuzde buyuttugunuz kadarlik biri olmayabilir. Centilmen adami severim ama o arabalardan korumak filan cok abarti. Sirf goz boyamak icin yapilan bir heraket Biri sizi tutmadiginda araba altinda kalacak durumda olsaniz suana kadar yasamaniz mucize olurdu. :)))

Guvercin beslemesinin cok harika oldugunu sanmiyorum. Oyle tanidiklar var hastalik gibi bisey oluyor bir sure sonra, guvercinlerin yaninda saatler geciriyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yengecim ama yengecin mantik agirliklisiyim; ona ragmen kocla yapamam. 1. Aday terazi, aslan, oglak olsa mesela ok ama koc hic bana gore degil.

İkincisi engeli yuzunden cekiniyor ve acilamiyor olabilir ama engelini ciddi dusunmeniz gerek. Genetik mi? Cocugunuza etkisi ne olur? Vs vs vs

Yani bi karşılaştırma yapamadım. Genel olarak ikisinin de olumlu özelliklerinden bahsetmişsin. Ve birbirinden farklı kriterler. Böyle baktığında ikisi de iyi biri gibi. Sen en iyisi bi değişiklik yap ikisini de seç.

Onun burcu başak :)

ikisinide secme eger sevenekler arasına giriyorlarsa ikiside aklına tam yatmamıs demektir.

sunununutma evlensen dahi huyların inişili cıkıslı fevrilikşerin sen kendini geliştirmediğin sürece bitmeyecek oyuzden baska bir adam iyi geldi deme

aradaki yas farkları cok iki gün sonra sıkılırsın benim esim benden iki yas buyuk bazen bana yetisemiyo canlışık konusunda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…